FIV 234
Raspunsuri - Pagina 20
ALRAK spune:
ellanik , bune , bune merele

Mamica mea , acum 100 de ani cand era insarcinata cu mine ,a mancat tone de mere (i-am zis eu , pe vremea aceea nu mai erau alte fructe de aceea ai mancat tone de mere). Trecand peste glume (uite ca am puterea sa glumesc), merele sunt fff bune, vitamine...
si apropos, tu la ora asta nu trebuie sa dormi ?

somnic dulce
Moniland , acelasi lucru si pentru tine, de ca nu dormi la ora asta?

Voi gravidutzelor trebuie sa va odihniti muuuuuuult sa creasca BB -ii.
A, am uitat Moni tu inca lucrezi la educatia cu 22.
si printesele cuminti
.
tuturor si o noapte buna
Doamne Ajuta-ne!
ellanik spune:
Alrak, nu am somn.Si astept 12 sa imi pun utrogestanul de miezul noptii.
Te pup dulce !!!
6+
ALRAK spune:
ellanik mai ai putin pana la administrarea utrogestanului, apoi vise placute cu printi si printese fericite

. Te pup si somnic dulce.

Doamne Ajuta-ne!
cristal1995 spune:
Cata:
Bafta multa pe 6 august
Va pupic pe toate
Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK castelana imi pare rau ca n-am putut sa-ti fac primirea cu galerie, a puiutilor. Cum esti, cum te simti cum au trecut cele doua nopti in 4? Am inteles ca esti putin ametita, utrogestanul il administrezi oral? Dehhhh, ce sa fac si eu sunt curioasa si daca 2 zile n-am intrebat nimik, acum trebuie sa recuperez. Sa ai grija de tine si de puiuti si stai cat mai mult linistita. si DD sa fie cu voi. tuturor si o noapte bunaDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Buna Alrak,
Draga mea stai linistita sunt bine si primele 2 nopti in 4 cum sa fie bune, nimic special. Eu de zi sunt ametita total, asta si pentru ca viata mea acum se desfasoara intre micdejun-pranz-cina cu gustarile de rigoare si asezonate cu buline din belsug!!!!
Da Utrogestal 100mg iau cate 2 taplete de trei ori pe zi (mi s-a recomandat intre mese si daca imi place cu un pahar cu lapte)
Progynova il iau cate 2 tablete de doua ori pe zi (neaparat dupa ce am mancat sa preven senzatia de greata cica)
apoi e si partea excitoasa cu Crinone 8% de doua ori pe zi vaginal sa nu se suprapuna peste vreun orar cu tablete (eu l-am denumit ora sexuala sau sulanul)
Asa am tot timtul ocupat cu a-mi baga ceva daca nu in gura....
In rest sunt bine, daca n-ar fi starea asta cumplita de ameteala, chiar dorm dupa (eu niciodata nu dorm ziua, nici macar copil nu dormeam la pranz) si daca as vrea sa fac ceva tot nu as fi capabila.
Azi la pranz se fac cele 48 ora dupa EM si am sa incerc sa ma plimb mai mult, ba chiar mi-a promis sotul meu ca ma duce la biserica (azi se implinesc nicte ani de la disparitia fratelui meu) si imi face bine sa ma rog, mai iau si eu ceva aer...
Maine dimineata m-a chemat la 9 dimi sa fac un test de sange sa vedem nivelul Estradiolului si a Progesteronumui, cica asa isi da seama daca iau doza corecta.
Tu ma bucur ca ai intrat sa scrii, stai linistita si du-te de te distreaza iesiti la plimbari, nu sta aici conectata, deconecteaza-te un pic.
te pup si Doamne Ajuta
castelana
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui mirimir Buna seara si numai ganduri bune pentru toate fetele. Alrak imi pare atat de rau, ai incredere si minunea se va intampla. Mirela2 multa rabdare si liniste iti doresc. Castelana sa ai grija de puiuti. Ingeras,Kora ![]() ![]() Catalina multa sanatate si multumesc pentru zambetul pe care-l scoti de la mine,fie dulce,fie amar. Iana, Huski,Alina,Dana ![]() ![]() Eu sunt putin suparata, am avut niste dureri intr-o zi,au zis ca sunt normale, azi am sangerat, au zis nu e grav, maine merg la medic, sper sa fie in regula puiutii, joia trecuta erau bine. |
merci de urare, stau cat se poate de calma si cu activitati canapeloaseeee!!!!
dar tu ce sa patesti, ce sperietura... la a cata saptamana sunteti?
mai mai mai, ai grija de tine si puiuti si zi-ne cum a fost la medic.
te pup
castelana
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui iana_mari FETELOR m-am intors si eu cu vesti de la eco. Totul este in ordine:colul inchis,lichid amniotic normal ,iar bebeii sunt bine asezati. Mi-a programat pe 30 urmatoarea eco. pt. nu stiu ce masuratori.A zis ca este foarte importanta. Azi d-rita mea m-a preluat de la Marinescu,iar el era foarte incantat de rezultatul ei.A participat si ea la eco si era foarte emotionata cand a vazut ca sunt gemeni. Am facut si o lista de lunga de analize si m-a pus sa ma programez la dr. ALBU pt.morfologie fetala,cica este foarte aglomerat. VA ROG SPUNETI-MI SI MIE CE INSEAMNA CRL 35mm. HUSKI n-ai uitat Profu luna lui august nu face eco,facea programari pt.septembrie. IOANATUGS ![]() MIRIMIRCAM RAR INTRI ![]() iana 10+ ![]() ![]() |
Brava Ianaaaaaaaaaaa, ma bucur ca a fort bine la control.
Cum te simti? Si.... frumuseii bb-ii? ma bucur mult pentru tine!
te pup
castelana
Moniland spune:
mirela, eu nu nasc in Bucuresti. 
Alrak, ma culc tarziu si ma trezesc devreme.
Incerc sa ma obisnuiesc cu programul de nesomn
. Da, lucrez la psihicul fetitelor ca cel putin we acesta sa mai stea in burtica. Daca de luni dr.meu va fi la spital nu-mi mai fac pb. Oricum nu imi faceam nici inainte, dar fiind asa aproape sa nasc cu ele, stau mai linistita. ![]()
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 5 ZILE
daria08 spune:
Elenadasi Moniland, ma alatur si eu fetelor care sunt alaturi de voi cu sufletul si a doresc o nastere usoara, sa va bucurati toata viata de copiii vostri.Va pup si va tin pumnii.
Fragutza spune:
Goggy, se pare ca numai noi suntem cu gandul la intalniri! Hai Catalina, ajuta-ne un pic, tu ai forta de mobilizare!
Girls, eu imi aduc aminte de Muffi cand citesc postarile Castelanei! Chiar mi-e dor de ea, oare ce mai face?
Ella, sa-ti pastrezi o portie de castraveti si pentru sfarsitul sarcinii, se pare ca revin greturile.
Va pupa fata!
32+
Natalia