FIV 234

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSKI multumesc,Cocei nu era astazi era Dascalescu.

BLANCHE

iana

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MOniland si Elenada,am niste emotii pentru voi cat casa fetelor.Stiu ca veti fi bine si voi si minunile,...dar imi dau seama cat si cum va v-a schimba aceasta speciala intalnire...si mai stiu cat de mult eu una o sa va duc dorul ...asa ca la Pussilina si la Lakione,...gemenutii va vor papa toata energia si timpul,.....si primele luni nu sunt deloc usoare.Dar ma bucur enorm pentru voi si va rog mult sa nu ne uitati de tot si sa ne aratati si noua pozici....si vesti despre mogaldetele iubite si asteptate.Nastere usoara,refacere rapida,bebei sanatosi si norocosi,...multa rabdare cu micutii si fericire cu carul in fiecare clipa!!!Plang de fericire pentru voi si astept pozicile si impresiile de proaspete mamici.

LIANAAAAAA,nu ne mai zici nimic de oltencuta ta???Unde si cum pot vedea oare ultimele stiri de Liana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

So, cand stabilim intalneala?
Preferati in weekend sau in timpul saptamanii?
Si nu va mai imbulziti atatea de-odata, ca ametesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Elenada mai ai putin pana o sa-ti strangi puiutii la piept. Iti doresc o nastere usoara.
Moniland ,ramane pe 22 stabilit, asta daca nu se grabesc printesele. Sa ne anunti daca sunt nerabdatoare. Nastere usoara.
castelana imi pare rau ca n-am putut sa-ti fac primirea cu galerie, a puiutilor. Cum esti, cum te simti cum au trecut cele doua nopti in 4?
Am inteles ca esti putin ametita, utrogestanul il administrezi oral?
Dehhhh, ce sa fac si eu sunt curioasa si daca 2 zile n-am intrebat nimik, acum trebuie sa recuperez.
Sa ai grija de tine si de puiuti si stai cat mai mult linistita. si DD sa fie cu voi.
iana mari ma bucur mult ca BB-i sunt bine. pentru tine si pentru gemenuti.
mirimir DD sa ajute sa fie bine, dupa cum spun fetele se mai intampla sa existe sangerari. pentru tine si gemenuti, asteptam vesti bune de la tine. Sarcina usoara.
Ellanik, cum stai cu rezerva de castravecori? Tot asa cu greturi , sau au mai trecut? sio sarcina usoara.

tuturor si o noapte buna

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Catalina, poate trebuia sa-ti tratezi prima data venele si apoi sa-ti tii copii in brate. Nimic nu e intamplator. Si referitor la alimentatie, eu cred ca poti sa mananci normal
Ioana,
mirimir, si eu cred ca sunt bine, iar dureri si sangerari la inceputul sarcinii sunt normale. La fel de normal e si sa fii panicata. Iti tin pumnii
Alrak, fac educatie cu fetitele pentru 22. Daca m-ai vedea . Sotul zice ca-s nebuna
Delia, sunt convinsa ca o sa fie greu, dar sper sa nu clachez pe undeva. Mi-e teama doar de hormoni sa nu galopeze prea tare si sa fac depresie. Daca o sa gandesc realist stiu ca o sa ma descurc. Si bineinteles ca o sa apar cu poze ca sa ma laud ce fetite frumoase am stiut sa fac

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Alrak nu mai am castraveciori.I-am schimbat pe mere.
Catalina las' ca scapi tu si de asta si o sa fie bine dupa.
Mirmir eu cred ca bebeii sunt bine dar iti mi dau din cand in cand cate un semn ca se fac mari. sa fie sanatosi.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Catalina, poate trebuia sa-ti tratezi prima data venele si apoi sa-ti tii copii in brate. Nimic nu e intamplator. Si referitor la alimentatie, eu cred ca poti sa mananci normal

Pai si daca ma ingras 10 grame si nu ma mai bate vantul?
Poate trebuia....dar cine rahat se duce sa isi verifice / trateze venele asa pur si simplu?
Ca are o banuiala.

Hai ma Moni, educa bubulinele sa vina pe 23 , sa fie leute. Pe de alta parte nu stiu daca e cea mai norocoasa zi posibila
Dar daca iau per total....da, cred ca este o zi norocoasa. L-as mania pe Dumnezeu sa spun ca ,cu mine cel putin, viata nu a fost generoasa.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

si apoi imi schimb nickname-ul si pun Moni2307

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nastere usoara moni si elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

moni la ce spital vei naste? eu strang informatii, caci ma paste si pe mine nebunia FIV ului.

Mergi la inceput