FIV 234

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ioana, multa bafta cu noua locatie si sa ne dai de veste! Imi era tare drag restaurantul tau, primul Gonal la tine a fost

Huski, hai scrie si la gravidutze!

Alrak, multa putere sa treci peste esec!

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Fetelor , multumesc mult. In traducere libera ceva se intampla cu venele mele. Este adevarat ca de mult timp am observat pe venele de la maini niste "galme" ca boabele de porumb. Dar am crezut ca sunt de la atatea perfuzii. Acum mi s-au aprins beculetele si ma gandesc foarte serios ca poate exista o legatura intre pierderile mele de sarcina si aceasta problema. Tin minte ca hematologol meu mi-a spus ca putin probabil sa se piarda o sarcina asa mare fara o cauza clara. O sa credeti ca sunt nebuna....dar intr-un fel imi doresc sa fie o problema. Poate asa gasesc cauza pierderilor de sarcina si poate si solutia. Cine stie....

Catalina

coltul meu de rai

Cata, Doamne ajuta sa fie bine si cum spui tu sa rezolvi problema.
Dupa cand vin in tara sa mergem cu plozii in parc, ceeee noi nu putem?
Stiu cum e sa nu se gaseasca nici-o cauza, dar nici una (in cazul meu n-am ramas insarcinata niciodata) si analizele sa le pui la panou nu alta, nu mai suportam sa se minuneze ce frumusete de valori avem dar rezultate ioc.
Hai, sparge buboiul si vant bun in pupa, la toamna apoi numaram bobocii!!!
Bafta si ai grija de tine!!!

te pup Castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Alrak - mi pare tare rau - ne luam de manuta pentru listura din septembrie?
Catalina - numai asta nu-ti lipsea - poate totusi gasesti cauza si se rezolva toate.
Ingeras - imi place oprimismul tau.

Dupa testul bhcg negativ (15 iunie) mi-a venit cm la 3 zile - acum sunt iar in ziua 29 si nici un semn - stiu ca ati mai discutat dar nu-mi amintesc ...e "normal"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare
Multumesc de urare. Eu nu am mai inceput tratamentul de stimulare luna aceasta.
Data trecuta, in nov, in ziua a 2-a a CM-ului am facut tratamentul de stimulare cu Gonal, la care s-a adaugat merional, a durat tot acest tratament 10 zile, seara injectie si ziua 12 dimineata devreme OPU. Valorile mele aratate mai sunt sunt cele fara stimulare din ziua 2 a CM, a lunii curente. Mie mi-a dat acum premergator tratamentului pt FIV antibioticul tetradox si ac. folic, urmand ca dupa terminarea dozei de antibiotic si sotul sa continue cu aceeasi doza de antibiotic. Luna aceasta am amanat procedura din cauza volorilor hormonale ridicate, urmand ca luna viitoare in ziua 2 a CM sa o luam de la capat cu analize hormonale si in functie de ele sa incepem tratamentul FIV.

Ca ma bag si eu ca musca in lapte, data trecuta si eu dupa tratament facui ditamai ghalma la san, dar dupa o luna a trecut. Deh, atatia hormoni, organism dat peste cap. Pe un vas de sange axial am avut si eu o ghalma multi ani, se simtea doar la palpare si asta cand eram mai tanara. A disparut dar si regimul alimentar imi e altul. Catalina, ai grija ca sa nu fie si din cauza alimentatie, poate un regim alimentar strict nu ar strica, zic si eu dar nu sunt doctor.
Sa fie cu bb la toate.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

castelana, dana -

carmelly - m-ai facut sa zambesc . Eu am 1,78, 54 kg, nu mananc porc, mananc numai carne alba gratar sau fiarta,nu mananc grasimi, ciocolata, prajeli , mananc legume multe, fructe . Folosesc numai ulei de masline si nu beau sucuri. Doar apa plata. Cam ce regim strict sa mai tin?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Scuze Catalina, ma bagai si eu ca musca, am zis-o doar. Dar sincer, asa am patit eu. Scuze inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna seara si numai ganduri bune pentru toate fetele.
Alrak imi pare atat de rau, ai incredere si minunea se va intampla.
Mirela2 multa rabdare si liniste iti doresc.
Castelana sa ai grija de puiuti.
Ingeras,Kora
Catalina multa sanatate si multumesc pentru zambetul pe care-l scoti de la mine,fie dulce,fie amar.
Iana, Huski,Alina,Dana
Eu sunt putin suparata, am avut niste dureri intr-o zi,au zis ca sunt normale, azi am sangerat, au zis nu e grav, maine merg la medic, sper sa fie in regula puiutii, joia trecuta erau bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmelly

Scuze Catalina, ma bagai si eu ca musca, am zis-o doar. Dar sincer, asa am patit eu. Scuze inca o data

Nu ai de ce sa iti ceri scuze. Aici toate ne bagam ca musca si toate avem pareri despre orice.
Pup

mirimir - sa nu te aud. Puiutii sunt bine, ce inseamna asta. Capul sus. Un singur sfat. Daca TU simti ca este ceva in neregula, atunci este ceva in neregula. Nu te baza pe un singur medic. Mergi la doi, la 9, la 15 medici. Nu exista nu se poate. Daca nu se poate aici se poate in alta parte. Intotdeauna se poate. Si asta o spun tuturor fetelor, nu musai tie. Te pup si iti doresc tot binele din lume.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR m-am intors si eu cu vesti de la eco.

Totul este in ordine:colul inchis,lichid amniotic normal ,iar bebeii sunt bine asezati.
Mi-a programat pe 30 urmatoarea eco. pt. nu stiu ce masuratori.A zis ca este foarte importanta.
Azi d-rita mea m-a preluat de la Marinescu,iar el era foarte incantat de rezultatul ei.A participat si ea la eco si era foarte emotionata cand a vazut ca sunt gemeni.
Am facut si o lista de lunga de analize si m-a pus sa ma programez la dr. ALBU pt.morfologie fetala,cica este foarte aglomerat.
VA ROG SPUNETI-MI SI MIE CE INSEAMNA CRL 35mm.

HUSKI n-ai uitat.Nu l-am luat pe sot ,ca stii ca profu e cu toane si n-am riscat,dar de la 12 saptamani il iau.
Profu luna lui august nu face eco,facea programari pt.septembrie.

IOANATUGS

MIRIMIRCAM RAR INTRI

iana

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Iana_mari, ma bucur tare mult ca sunteti bine. Uite de la mine cate un pentru fiecare.
Bafta multa in continuare sa mearga totul la fel de bine
Ai vazut cumva daca era azi dna Cocei in spital? Maine o fi?

mirimir, tin pumnii sa fie totul in regula. Si eu am sangerat la fix 9 saptamani (placenta putin desprinsa) dar acum sunt bine. Mi-am luat 2 sapt de medical sa fiu eu impacata nsi sa ma mai odihnesc putin. Abia astept urmatoarea eco

Ioana, abai astept! Inclusiv sotul meu. I-a placut grozav ultima intalnire

Catalina stieeee

10+

Mergi la inceput