FIV 234

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Catalina, de ce zici ca ti se duce rezerva? mie mi se par super-ok analizele tale de acum fata de cele de la primul fiv (daca ai scris corect LH 15.5 si nu cumva ai vrut sa scrii 5.5) din punctul de vedere al raportului LH/FSH la primul fiv arata tendinta la chisturi... estradiolul nu e mare pt ziua 3, e foarte ok. Eu am obtinut 14 ovocite cu FSH 11, asa ca nu tesperia ca a mai crescut un pic, si la mine a crescut de la 4,5 in 2002 pana la 11 in 2009. Cu toate astea, raspunsul la stimulari a fost bun mereu. Pe mine m-a ingrijorat mai tare scaderea LH-ului.
Cu varsta FSH-ul se cam duce in sus, iar LH-ul, progesteronul si estradiolul se duc in jos, asta independent de faptul ca facem stimulari hormonale sau nu, e o tendinta naturala.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

ALRAK, imi pare rau...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Avalon - sar'mana. Am scris corect. 15,5. Dar a fost singura data cand am vazut asemenea valoare(si nici nu am avut chisturi). De obicei este 5, 5,5. Da, normal ca m-a iritat cresterea FSH -ului. Dar mai ciudata mi s-a parut val. estradiolului. De obicei aveam in jur de 10. O fi de la faptul ca am ovulat si eu o data in viata? Sau o avea legatura cu sanii? Vad eu maine. Concluzia - imbatranim. Tu cu folos io degeaba .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Mie estradiol 10 mi se pare extrem de mic, cred ca cel mai mic care mi-a iesit in ziua 2 a fost 20 , nu mai retin exact... dar poate nu e aceeasi unitate de masura, la mine e in pg/ml si valorile normale pt faza foliculara sunt 12.53-165.5. La tine ce unitate de masura si valori normale sunt? ca mai exista si pmol/L si conversia este 1 pg/ml = 3,67 pmol/L.

Avalon 20+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland
ingeras, sigur va arat poze cu fetitele. Iar la tine daca ai reusit odata natural sunt sanse sa o mai faci cel putin odata. Succes!

38+Laura Ioana Irina Maria

De-abia astept! Tot ce ai spus

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Avalon - 28pg/ml am si eu. (faza foliculara 21-251)

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Bun gasit tuturor!

Cata, Goggy, mi s-a accelerat pulsul cand am vazut mesaje de la voi! Ma gandeam ca sunteti plecate prin vacante!

Goggy, ne-am vazut de 3 ori pana acum, nu mi-ai observat si mie ganglionii? Am si eu o gasca la axila, dar ma gandesc sa merg la medic dupa ce nasc.
Cata, tin pumnii pentru maine la medic si sa-mi spui pls ce ai facut.

Daca se lasa cu intalneala vin si io! Cand preconizati doamnelor ca sunteti in Bucuresti?

Ioana, esti bine?

Va pupa fata!

32+ Natalia

e drept ca ne-am vazut de 3 ori dar nu-mi amintesc sa te fi destrabalat in vreun fel cu mainile. Catalina e in toate directiile cu membrele, atat superioare cat si inferioare, e destul de greu sa ratezi 2 ganglioni cat 2 nuci. A nu se interpreta ca femeia abordeaza pozitii indecente cand o vizitez eu, doar ca isi pune mainile dupa ceafa, picioarele sub ea....chestii d-astea de maimutzica .
Eu nu stiu ce e in capul vostru, sincer. Cu ganglionii nu e de glumit, mai ales in zona axiala. Da' las ca ma iau de tine cand te vad
Si by the way de intalneala. Eu pe 24 plec din Buc, poate va mobilizati poponetzele pana atunci, ce ziceti?

Eu sunt mobilizata deja! Imi iau burta si ganglionii cu mine si vin!

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Alrak imi pare rau.Sunt sigura ca vei mai incerca si eu iti urez de pe acum sa ai sansa de reusi.Doamne ajuta!
Castelana sa stii ca si eu am stat dupa ET mai mult la pat.Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Cata
Many cum a fost la morfo?Mai stai cu stres acum?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Catalina, m-am facut mare si la propriu si la figurat (7 kg. plus pana la 23 sapt.)dar nu este bai, bebeloiul sa fie sanatos
Ellaniktot cu capul sunt, morfo am abia vineri 17.07.09, asa ca...
Ioana

23 +

Mergi la inceput