FIV 234
Raspunsuri - Pagina 15
ALRAK spune:
Atunci cand cazi, Dumnezeu este acela care-ti da putere sa te ridici.
Atunci cand Dumnezeu iti inchide o usa, cu siguranta iti deschide o fereastra.
In suferinta mea mi-am gasit puterea sa ma ridic.
Gata ! am plans , m-am jelit , de acum TREBUIE sa merg inainte.
Deja am stabilit cu sotul, urmatorul FIV in septembrie, sa se mai racoresca putin. Pana atunci, incercam sa ne adunam gandurile,sa ne odihnim si sa mergem in concediu.
Trebuie sa mergem mai departe , indiferent cat de greu ar fi.
Lupta trebuie continuata atata timp cat mai exista o sansa.
Dumnezeu sa ne ajute !

Castelana,Ellanik, Elenada, Huski, Kora, Avalon, Ingeras, Ioanatugs, AlinaOprea, Iana mari, Fireyes, Catalina2307, Brunadria, va multumesc mult de tot pentru sustinere si ganduri bune, Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va bineuvanteze cu prunci sanatosi. Doamne fii cu noi, cu toti.

mirela2, sa-ti traiasca baietelul si sa redevii din nou mamica.

daria08 bun venit printre noi, daca citesti ceea ce este scris aici, o sa vezi care sunt potocoalele pentru FIV, daca nu, intreaba si noi cu drag iti vom raspunde. Dumnezeu sa te ajute.
tuturor si sa aveti o seara buna
Doamne Ajuta-ne!
huski spune:
Iana_mari, bafta multa maine la ecoooooo!
Abia astept sa-mi zici cum a fost![]()
Iti iei si sotul maine in cabinet? Eu data viitoare il iau ca l-am intrebat pe profu' si a zis ca puteam sa-l iau si atunci...
Ioana,, mi-ar placea sa aflu noua locatie... 

Ralucapaun, pup burtica si ma bucur ca sunteti bine si tu si Natalia 
AlinaOprea, eu fac bine, abia astept sa merg la urmatoarea eco pe 23 
In rest nici nu prea simt ca sunt gravi, in afara de burtica grasunica pe care n-o mai pot ascunde (nu ca as vrea
) si de oboseala (daca ies din casa si fac cativa pasi....) totul este in regula (sper!)
....
azi mi-am cumparat un sutien si de la 75 B am sarit la 80 C ![]()

10+
ALINAOPREA spune:
Catalina....ai si tu dreptate...ce sa zic
Va citeam de mult si intr-o seara m-am hotarat sa ma bag in seama....
Am incercat sa-mi fac cont si nu reuseam (fiind paralela cu PC-ul si tot ce tine de el).
Vorbind la tel cu sora mea s-a oferit sa ma ajute...si rezultatul il vedeti.
Doar ca Alina nu e numele meu din buletin...asa mi se zice..
Iar cu CNP-ul nu-i nici o probleme...vi-l dau...ca n-am nimic de ascuns...nu sunt urmarita general..![]()
Pupici la toate fetele
Alina
11 +
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelor,
Alrak, draga mea, m-am trezit cu gandul sa-ti scriu sa stii, cum sa te imbarbatez? Imi doresc ca sa poti merge mai departe, faci bine ca iei o vacanta, te bucuri un pic de soare si te astept aici pe forum sa facem galerie....
Ai mare dreptate sa stii ca Dumnezeu iti da mereu forta de a merge mai departe, o am exemplu pe mama mea care a fost si este cea mai tare din familie de cand fratele meu cel mic (la 24 ani) a plecat printre ingeri, ea chiar mi--a spus atunci ca sa nu fim suparati, nu te poti supara pe Dumnezeu.... Sa crezi in tine si in voi mai ales, in sansele voastre si data viitoare cu forte mai proaspete vei invinge! Ma straduiesc sa nu-ti scriu banalitati, sunt dealtfel foarte ametita dupa tratamentul ce-l fac si-mi gasesc greu gandurile.
Sunt alaturi de tine si te astept aici cand vei fi pregatita!!!!
te pup si Doamne ajuta pe Alrak!!!!!

castelana
castelanaC spune:
Elenadaaaaaaaaaaa, numai maine nu-i poimaineeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
mai e foarte putin si aveti mare intalnire cu rodul dragostei voastre!!!!!!!!!!!!
te pup si AMR usor!!!!
castelana
castelanaC spune:
Moniland.... mai poti? vreo veste de la fetite? le place la mami mult se vede, unde e mai bine ca la mamiiiiii???????
AMR usor si nastere usoasa (am citit pe alt forum ca iti surade ziua de 22, e o zi buna, noi aniversam data casatoriei atunci!)
te pup si toate cele bune
castelana
fireyes spune:
Zambilico, dar chiar ca la tine ordinea e alta... macar tu ai de ce sa incerci cate o inseminare, ceea ce din punctul meu de vedere e un mare castig
la noi a tunat si ne-a adunat, ne luptam pt podium la categoria cel mai terminat...
Eu tot ca titirezu' ma simt, nu prea stiu incotro sa o iau si ce sa mai fac... mai am vreo 2 consultatii si sa vad cum imi ies rezultatele la AMH si poate ma luminez dupa... ca pana acum, toate analizele astea ziceau ca n-as fi in pericol sa raman fara oute, dar... si ma incapatanez sa citesc articole pe teme de poor responderi si mai toate se incheie cu un soi de parere de rau a autorilor
si concluzioneaza ei cum ca probabil compromisul e de fiv pe cm natural si iar ma simt de parca am primit o palma peste ochi...
ALRAK spune:
Ehhhh... despre mine ce sa va spun este greu, greu, greu de tot.
Bunul Dumnezeu m-a ajutat sa ma ridic...aveam pe aproape o matura si un faras si am reusit sa ma adun, mai greu mi-am regasit sufletul, in rest toate erau pe acolo.........
Acum sunt intreaga , cu mai multe cicatrice insa, si cu un mare gol in suflet, dar (pentru ca intotdeauna exista un "dar") trebuie privit inainte, cu incredere si cu speranta in Dumnezeu si trebuie mers mai departe.
Am langa mine un sot minunat (multumesc lui Dumnezeu pentru asta), care imi este alaturi si impreuna vom reusi.
Apoi, am niste prietene minunate, care sunt alaturi de mine cu sufletul (chiar daca ne despart multi km si nu ne cunoastem personal) si care ma sustin permanent castelana, ingeras26a, simona2, alsima, ellanik, miruma38,puffy10, AlinaOprea, draghiluiza, florela30, goldi, Avalon, frank, Moniland, elenada, Danabebe, fireyes, KoraPop, Anita, Blanche25, Iyoana,huski,daniela74,alina iulia, oanademunk, mirela2 daria08, catalina2307, clipsy ,zapp, Apalina, Klu1973,Laura, alla76, candy 1902, ankflor, mariana70, saboupetruta, pupy76, denisa220972, claudia74, camy050277, ala77, iaia13, ali762000, balanta tm, adaca, pussi, dent, speranta2008, cornelia, adina 270898, luck, KiraClara, brunadria, danette, victorita, maria08, magdita, cami antonia, carmelly, caciantoni, mamieea, ioanact, ioanatugs, oanka80, anita75, monimo, suflet, Livsy, sandaa, deeva73, nicole . (Sper ca nu am uitat pe niciuna dintre voi , fete minunate, de pe cele trei topicuri pe care scriu, voi , cele care mi-ati fost alaturi).
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea harul mult dorit , acela de a deveni mame.

tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
mirela2 spune:
buna fetelor.
stau cu inima in gat pana luni cand ar trebui sa vina CM, as vrea sa nu mai vina, caci atunci va trebui sa incercam fiv sigur. Asta ar fi ultima sansa.
imi vine sa ma urc pe pereti cand vad ca altii au copii si ii trimit la cersit sau ii supun la tot felul de ticalosii, off, da Dumnezeu copii la prosti.....
scuzati-ma dar am o stare tare aiurea, acum rad, acum ma infurii, de cateva zile sunt foarte iraschibila, ma apuca cascatul dimineata......o fi cu ochi, vb lui mama......