FIV 234
Raspunsuri - Pagina 13
fireyes spune:
Of, Alrak, speram si eu pt tine... Din pacate, fiv pe cm natural presupune exact asta: sa te ridici de jos si sa o iei de la capat, constienta de sanse... asta e unul dintre motivele pt care ma feresc eu deocamdata, nu stiu daca poti sa ai rezerve sufletesti pentru asa ceva pur si simplu
Ioana
"vechitura" in plin relash...
castelanaC spune:
Alina, multumesc mult, de fapt nu am altceva mai bun de facut.
Poate daca as fi muncit aici ar fi fost posibil sa trebuiasca sa ma duc in stanga si in dreapta, dar neavand alte activitati fixe (gen servici) voi sta si voi astepta rezultatele analizelor.
Mai este si teroristul meu de sot care azi dupa amiaza nu s-a mai intors la servici sa stam impreuna, poate am nevoie de ceva si imi aduce. Poate sunt exagerati aici cu sfaturile, dar cum inca nici-o procedura nu e condiderata sigura, cum inca nu se cunosc toate cauzele de ce nu se reuseste, cum procesul asta al creatiei e inca ceva divin si neexplicabil (analize bune, embrioni la fel dar nu se semnalizeaza sarcina) vor si ei sa excuda toti factorii considerati nocivi.
Incerc, ma repet, sa respect ce mi s-a spus, in plus de la Urogestan sunt fff ametita sa stii si nici nu stiu cum as fi in stare sa plec cu masina, sper sa treaca starea asta dupa 5-6 zile cum a zis.
In rest tot bine aici la noi la cald.
Tu incet incet depasesti termenul critic de 12 saptamani si poti sa topai..... poate chiar la mare.
Doamne ajuta!

castelana si embrionii ei buclucasi!
daria08 spune:
Buna, fetelor. Va urmaresc de ceva vreme pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie cu voi, cu exceptia faptului ca inca nu am inceput procedurile. Am o intrebare: exista, undeva pe forum, o descriere a protocoalelor care se fac, amanuntit? Recunosc ca ma intereseaza foarte mult ce se intampla cu corpul meu in fiecare etapa, si ce surprize pot aparea.
Va doresc multa, multa sanatate si putere, si va doresc sa fiti, toate, invingatoare.
castelanaC spune:
Draga Elenada, ce dragut din partea ta ca inca mai scrii acum cand esti pe ultima suta de metrii, mai ai asa putin si strangi grumosii la pieptul tau.
Merci, trebuie sa ascult, cum zici tu recomandarile, in plus, nu vreau sa-mi fac, asa cum bine zici, nici-un repros. Tot, dar tot ce-mi sta in putinta am sa fac, si prea mi s-a precizat, am ssi semnat o hartie ca am inteles si mi s-a comunicat ce e bine sa evit.
Azi nu ma asteptam sa insiste din nou dr, am s-o ascult, are aliat si in sotul meu care imi venise cu ideea sa-si ia conced si sa stam amandoi acasa, asta mai lipsea
. Oricum fiind la prima incercare, suflu si in iaurt cum se spune.
te pup si AMR suportabil!
castelana cu embrioni la purtator
ALINAOPREA spune:
b]Alrak - 

plangem toate cu tine.
Plangi si descarca-te dar nu-ti pierde speranta. Vei vedea ca nu te lasa D-zeu fara un pui al tau. Fii puternica si cand vei putea ia-o de la capat. Nu ai pierdut razboiul ci numai o lupta...Te imbratisez cu drag.
Castelana
felicitari..ti-ai adus gemenutii acasa.Ai mare grija de tine si de ei.Daca tu simti ca trebuie sa respecti intocmai indicatiile medicului atunci procedeaza ca atare. Si eu am facut la fel si cred ca asta a fost unul din motivele pt. care am reusit.Bineinteles ca exista si exceptii dar mai bine sa fii tu impacata ca ai facut tot ce a tinut de tine.

pt. tine si cei doi pui.
Catalina - si mie mi-au lipsit scrierile tale haioase..
Asteptam sa vii cu vesti bune de la control.
Husky[/b] - ce faci iubita, cum te simti?
Eu sunt ok astept data de 28 iulie cand merg la urmatoarea eco, sa vad cum e placenta ,daca s-a mai ridicat si daca-mi da voie profu sa merg si eu la mare macar un weekend. Tara arde si baba se piaptana....nu ?
dar tare mi-as mai dori...
Va pup pe toate fara exceptie si sa auzim numai de bine!
Alina
11 +
ALINAOPREA spune:
Scuze fetelor...se pare ca am trimis mesajul de 2 ori...eu si tecnologia asta noua suntem ca 2 paralele... nu ne intersectam niciodata![]()
Alina
11 +
castelanaC spune:
Fetelor eu va spun noptica buna si vise placute!
Am uitat sa va povestesc de azi, cand tocmai dr lucra si facea EM ce credeti ca era la radio? (in Malaesia) era prelucrarea Dragostea din tei" al lui Ozon, cantata de Rianna, m-a pufnit rasul sa stiti.
Alrakkkkk, draga mea, putere sa treci peste momentele astea si cand vei fi pragatita o vei lua de la capat!
Doamne Ajuta!!!!!!

va pup 

pe toate fetele!!!!!
castelana si embrionasii ei
catalina2307 spune:
Yuhuuuuuuu....iesira vechiturile de la naftalina. Hai mai fetelor ca ete ce lancezeala. Nu suntem noi asa depresive si daramante precum parem la prima vedere.![]()
Avalon - daca tot esti in zona spune-mi fata draga si mie. Mi se duc naibii oo-le ? Ca io personal nu-s multumita de ce am produs la hormonalele de luna asta. 
Castelana - ete cum crescusi in ochii mei. Asta inseamna sa stii sa iti alegi prietenii
.
Raluca - cum sa nu iti spun draga mea, spun tot, doar nu o sa te tin in tensiuni acum cu burta la gura.
Fireyes - nu stau sub nici o forma. Ma mananca precum Zambilica. Io ca neomu. Toate lumea incepe cu o IA , doua si dupa aia FIV. Io nuuuuu, Fiv si dupa fivuri IA.
many bani - pup fata mult. Te facusi cat casa.
La mai mare si sa te vad cu bebe in brate. Sanatos, mancacios si urlacios.
Moniland - sa fii la fel de norocoasa pana la sfarsitul sfarsitului. Pentru ca meriti.
mirela - bine ai venit si sedere cat mai scurta.
goggy - 4 ori. Si nu mai da tu detalii de pozitii. Lasa-le sa fac exercitii de imaginatie.
Ioana - pup.
Kora - stai linistita. Se poate si mai rau. ![]()
Alina Oprea - si tu ai nick tare inspirat. CNP - ul nu ni-l dai?

daria08 - bine ai venit . Nu exista nici o descriere amanuntita a protocolului. Protocolul difera de la caz la caz. Dar daca ai intrebari nu ezita sa scrii. Doftoresele forumitze au toate raspunsurile de care ai nevoie. ![]()
Va pup cu drag.
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
ALRAK - imi pare sincer rau. Capul sus....si mergem mai departe.
coltul meu de rai