FIV 234
Raspunsuri - Pagina 12
castelanaC spune:
Buna Fetelor!
Dragelor cand m-a vazut Dr azi la ora 13,50 a inceput asa: ooooooo (eu eram deja verde) avem acum 4 celule, eu de emotii si din cauza accentului ( e chinezoaica si ei vb o lb engleza speciala) am ramas muta, sa vezi ca avem 4 embrioni, dar or fi ai mei?
Dar dupa furtuna de intrebari pe care le-am lansat s-a elucidat tot: avem 2 embrioni cu 4 celule fiecare, dr a zis ca-s vigurosi si foarte bine dezvoltati!
Asa ca In 20 de minute embrionasii erau deja la mine in burtica, mi-a zis ca de acum pot sa ma simt insarcinata.
A insistat din nou asupra efortului, mi-a zis ca trebuie sa eliminam toate pericolele, exista cazuri (ca la voi Elenada si Avalon) in care s-au prins si fara respectare dar trebuie sa fim precauti in tot, mai bine daca tot am ajuns aici.
Asa ca voi fetelor sunteti nist efericite si norocoase si ce lipici bun v-a pus acolo in Austria, dati naibii astia dle!
Acum ma sim ametita, deja am luat 4 buline....2 cate doua.
Sambata m-a chemat la un test de sange in schimb sa vedem nivelul Estradiolului si al Progesteronului sa vedem cum cuntinuam, daca mai adaugam ceva sau nu
In rest sunt bine, acasa.
Alrakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, draga mea, noutati????????????????
Va multumesc mult la toate pentru mesaje si sustinere!
Castelana si embrionii la pustator!
brunadria spune:
Alrak,
,imi pare f rau ...
am citit tot ce ai scris si asteptam alaturi de celelalte fete rezultatul tau..
nu te descuraja , ci mergi mai departe ..e adevarat e greu ..am trecut si eu prin asemenea momente..
fi tare si cand o sa fi pregatita , ia o de la capat..intr o zi vom reusi..
elenada spune:
Alrak imi pare sincer rau. Iti doresc multa putere de lupta pt a avea puiutul tau. Te imbratisez cu drag.
Castelana tu trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine. Tu trebuie sa fii cu inima impacata ca ai facut totul pt puiutii tai. Si eu la primul fiv am stat in pat am avut grija ce mananc pt ca asa am considerat eu ca trebuie. La al doilea fiv mi-am facut de cap tot pt ca asa am considerat eu. Indiferent de rezultat am vrut sa nu am ce sa imi reprosez. Asa ca stai cumintica si fa cum crezi tu ca e mai bine pt puiutii tai.
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
castelanaC spune:
Alrakkkkkkkkkkk, nuuuuuuuuuuuuuuuu 

imi pare nespus de rau, ce sa zicccccc, cum sa-ti zic lasa ca va fi bine..... saraca de tineeeeeeeeee

Cum sa te ajut? cvintele sunt de prisos in momentul asta cred dar ajuta sa stii!!!!!! 

Doamne Ajuta pe Alrak sa treaca peste momentul asta cumplit!
Castelana si embrionii ei!
mirela2 spune:
buna fetelor
eu va citesc de ceva timp, sunteti toate de admirat. of, tare greu e sa faci un copil, nu imi imaginam asta acum cativa ani (eu am un baiat de 10 ani), dar acum o simt pe pielea mea, caci de 8 luni tot incerc si nimic.
bafta in continuare.
KoraPop spune:
ALRAK imi pare tare, tare rau ...
. Ia o pauza acum, deconecteaza-te si apoi cu forte proaspete o vei lua de la capat. Singura solutie este perseverenta,numai incercand avem sanse...
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Bun gasit tuturor! Cata , Goggy , mi s-a accelerat pulsul cand am vazut mesaje de la voi! Ma gandeam ca sunteti plecate prin vacante! Goggy, ne-am vazut de 3 ori pana acum, nu mi-ai observat si mie ganglionii? Am si eu o gasca la axila, dar ma gandesc sa merg la medic dupa ce nasc. Cata, tin pumnii pentru maine la medic si sa-mi spui pls ce ai facut. Daca se lasa cu intalneala vin si io! Cand preconizati doamnelor ca sunteti in Bucuresti? Ioana, esti bine? Va pupa fata! 32+ Natalia |
e drept ca ne-am vazut de 3 ori dar nu-mi amintesc sa te fi destrabalat in vreun fel cu mainile. Catalina e in toate directiile cu membrele, atat superioare cat si inferioare, e destul de greu sa ratezi 2 ganglioni cat 2 nuci. A nu se interpreta ca femeia abordeaza pozitii indecente cand o vizitez eu, doar ca isi pune mainile dupa ceafa, picioarele sub ea....chestii d-astea de maimutzica
Eu nu stiu ce e in capul vostru, sincer. Cu ganglionii nu e de glumit, mai ales in zona axiala. Da' las ca ma iau de tine cand te vad

Si by the way de intalneala. Eu pe 24 plec din Buc, poate va mobilizati poponetzele pana atunci, ce ziceti?
Ioanatugs spune:
Woauuu ce de vechituri!!
Hop si eu ca nu se poate altfel!![]()
Ralucapaun acum sunt bine, saru'mana
Am avut si eu o perioada nu prea roz, insa acum sunt intr-un bine meritat concediu, primul dupa 6 ani si mi-e tare bine!
Am schimbat locatia restaurantului si mi-a fost greu sa ma rup dupa atatia ani...dar o luam de la capat, intr-o zona mult mai buna si mai frumoasa!
Moniland si Elenada ce semnaturi frumoase, nu pot decat sa va urez nasteri usoare dragelor!

Alrak i-mi pare rau!
Kora o sa fie bine in toamna!
ALINAOPREA spune:
Alrak - 

plangem toate cu tine.
Plangi si descarca-te dar nu-ti pierde speranta. Vei vedea ca nu te lasa D-zeu fara un pui al tau. Fii puternica si cand vei putea ia-o de la capat. Nu ai pierdut razboiul ci numai o lupta...Te imbratisez cu drag.
Castelana
felicitari..ti-ai adus gemenutii acasa.Ai mare grija de tine si de ei.Daca tu simti ca trebuie sa respecti intocmai indicatiile medicului atunci procedeaza ca atare. Si eu am facut la fel si cred ca asta a fost unul din motivele pt. care am reusit.Bineinteles ca exista si exceptii dar mai bine sa fii tu impacata ca ai facut tot ce a tinut de tine.

pt. tine si cei doi pui.
Catalina - si mie mi-au lipsit scrierile tale haioase..
Asteptam sa vii cu vesti bune de la control.
Husky - ce faci iubita, cum te simti?
Eu sunt ok, astept vizita la doctor la sfarsitul lunii ,sa vad daca placenta s-a mai ridicat sau e tot joasa..
Daca vrea D-zeu sa fie totul bine poate-i cer voie medicului sa fug un weekend la mare![]()
Tara arde si baba se piaptana..nu? dar tare mi-ar placea...
mai vedem....
Va pup pe toate fara exceptie si sa auzim numai de bine.
Alina
11 +