Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 8
livya spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dulciuri |
esti mortala...
ma faci sa rad ,cu semnele astea,beau si eu un pepsi ca e dezastru aici...de cald
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Oti, ce sa inteleg, ca esti dusa cu pluta? |
Diana, io zic ca is urmarile muscaturii de pisica.deja deraiaza oti
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui livya
esti mortala... ma faci sa rad ,cu semnele astea,beau si eu un pepsi ca e dezastru aici...de cald![]() |
livia io iti ofer un energizant ca ai nevoie
diana, este de o luna la cura?ai de viata mea ce zboara timpu.bafta la ziua de apa.hai ca poti
.otiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ce faci? iar te joci cu pisicile?
livya spune:
diana vai ce harnicuta esti?
si eu ieri am tot sters gresia,pe aici,apoi spalat pe jos,acum o tura de haine cu masina
cand vin acasa,nimic nu fac...nimic

fetelor cum sa imi pun si eu,in pagina jos,un emoticon ca voi ...ca nu stiu,pleaseeeeeeeeeee
dau o bere
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui livya diana vai ce harnicuta esti? si eu ieri am tot sters gresia,pe aici,apoi spalat pe jos,acum o tura de haine cu masina![]() ![]() fetelor cum sa imi pun si eu,in pagina jos,un emoticon ca voi ...ca nu stiu,pleaseeeeeeeeeee dau o bere![]() |
moama ,da harnice sunteti.io am o lene de ma doare
unde vrei sa pui emoticon?
ptr modificari intra pe profil personal.
Bimilit spune:
hai sa ma laud si eu
.
pana la ora asta am bagat 3 cafele, neste cola si tigari multe,frate da multeeeeeeee
.
livya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bimilit
livia io iti ofer un energizant ca ai nevoie diana, este de o luna la cura?ai de viata mea ce zboara timpu.bafta la ziua de apa.hai ca poti .otiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ce faci? iar te joci cu pisicile? Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
mersi draga...
vaiii ca atata maraie copilul asta al meu
si nimic nu-i place,stiu ca e cald,apoi il tot ud cu apa,mi mila de el saracutu
livya spune:
| citat din mesajul lui Bimilit hai sa ma laud si eu pana la ora asta am bagat 3 cafele, neste cola si tigari multe,frate da multeeeeeeee Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
no lasa ca-i bine,
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui livya
no lasa ca-i bine, |
oooooooooo,fata apoi tu nu esti fumatoare strici tigarile
poate mihaita e marait ca-i ies ceva dintisori.scumpicu mic
.