Salajence la apelll!!![97]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livya spune:

apoi stie domnul cate il mai doare,ca de cateva zile e tot marait,si are si la nervi cu carul,cand vin acasa,bag la tigari de numa,la mami cu socrela,ca asta al meu nu ma lasa,apoi pe ascuns

mami de mihai speedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui livya

apoi stie domnul cate il mai doare,ca de cateva zile e tot marait,si are si la nervi cu carul,cand vin acasa,bag la tigari de numa,la mami cu socrela,ca asta al meu nu ma lasa,apoi pe ascuns

mami de mihai speedy

mortala esti cu tigarile.Doamne dragi mi-s si mie.da io fumez mult, nu ma joc.
waw ti-ai tras semnatura.
tzuc apasat micul speddy.poat e meteodependent,daca zici ca e inorat la voi e indispus scumpicu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

ce sa fac draga,asa is cu tigarile de ani de zile!asta al meu nu suporta fumul,cica
e tare nasoala vremea asta ,amu e innorat,amu e soare,cred ca il culc imediat,acum s-a mai linistit un pic,tot cotrobaieste prin casa,ce apuca la mana;
esti o dulce si noi va pupam

mami de mihai speedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vai tu v-a apucat vorbaria...Oti, n-ai facut nika cu muscatura? Nu te-a vazut macar o asistenta? Nu iti faci vaccin? Stiu ca is matzale tale, dar totusi....

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
cami multi ani impreuna scuze de intarziere da ieri nu am avut net.
bai fetele, al meu coleg tot cu muci, si amigdale umflate, febrasimt ca inebunesc deja.
ieri am fost la shoping, mama ce preturi numa bani sa ai, antofid e piele la 3 euro, la ale am luat pijamale tricouri si din astea si mie neste pantaloni.
sid e saptamana viitoare platesti un produs si primesti 4, abia astept.
tu bia cu mutatu nus tim exact, da o zas astia de la banca ca vor pe sfrsitul lunii asteia sa fim gata cu toate actele, io as vrea prin septembrie sa ne mutam din casa, ca peste fix o luna intra marius in concediu si vrem sa ne ducem pana in franta sa vedem exact ce este acolo, si apoi sa ne mutam, si nu as plati chirie pana atunci, amu mai vedem cum rezolvam.
alex o primit loc la gradinita la stat din 400 de euro io platesc 62 restu statu, amu sa vedem cum a fii

Mergi la inceput

amu asteptam sa il sune sa mearga la bnarcelona sigur, bag picioru in ea viata, da mno ne trebe bani.saracu el asa o tanut de bani si vien bolunda de nevasta si sparge o gramada intr-o saptamnaamu ce sa fac daca sunt reduceri.
ioi n v-am zas ca m-o asteptat la aeroport cu un inel de aur alb, nu mi-o venit sa cred, e prima data cand imi cumpara singur un inel sper ca nu ultima

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Vai tu v-a apucat vorbaria...Oti, n-ai facut nika cu muscatura? Nu te-a vazut macar o asistenta? Nu iti faci vaccin? Stiu ca is matzale tale, dar totusi....

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

diana, pai matele o fost vazute de o asistenta.acu asteapta sa vada ce se intampla cu aia de o muscat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

amu asteptam sa il sune sa mearga la bnarcelona sigur, bag picioru in ea viata, da mno ne trebe bani.saracu el asa o tanut de bani si vien bolunda de nevasta si sparge o gramada intr-o saptamnaamu ce sa fac daca sunt reduceri.
ioi n v-am zas ca m-o asteptat la aeroport cu un inel de aur alb, nu mi-o venit sa cred, e prima data cand imi cumpara singur un inel sper ca nu ultima

daca ai fost incantata si nu ai bombanit sigur iti mai cumpara.

waw ce reduceri is la voi.asa trai sa tot duci nenica.acolo e de mine si sdriana si of corse oti.cati km is pana la voi.
faina reducere la gradi.
doamne ajuta sa va puteti muta cand vreti voi.
sanatate colegului.

Mergi la inceput

blondo multumim.
da sa stii ca sunt reduceri mari la haine.apoi dati un oki pe net si ziceti ce vreti si cumpar si va trimit pok
km is multi da luati un belet de avion la wiz si iesiti ieftin, hai ofer cazare, pe saltele pe jos ca mobila e in romania restu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondo multumim.
da sa stii ca sunt reduceri mari la haine.apoi dati un oki pe net si ziceti ce vreti si cumpar si va trimit pok
km is multi da luati un belet de avion la wiz si iesiti ieftin, hai ofer cazare, pe saltele pe jos ca mobila e in romania restu

olim, glumeam cu km.dsi la cat is de dusa cu cabina ma vad facand 4 zile pe drum cu masina, doar asa de dragul shoppingului.
fata io daca viu dorm si in beci da sa nu fiu singura numa in incapare.cu cine ma cazezi , ha?

Mergi la inceput