Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 7
dianalaura spune:
si de la mine. Acum seara fetelor am fost si i-am facut baita nepoticei mele..e asa de duce...mi-era dor sa ma dragalesc cu un bebe asa micut...are azi 2 sapt...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
piticutz spune:
Multumesc, multumesc fetele!!

Tare sinteti dragute, cu blonda in frunte.
Da, pe 14 iulie acu 5 ani am avut starea civila, de atunci ma cheama Lapos ![]()
Nu stiu ce saracie am lucrat ieri toata ziua ca am avut liber, m-am culcat tirziu si obosita si dimineata colegu m-a trezit, ca eu nu am auzit cind a sunat ceasul si a trebuit sa ies in graba pe usa.
Bia, mare dreptate ai cu aia 30%.Numa ca is parca asa de grei ca bolovanii, in cintar.
Noi ne-am cumparat rulota.Adica, colegu a facut pe dracu-n patru si a cumparat-o fara sa imi zica nimic.S-a rabdat o saptamina sa taca, si pe urma l-a mincat sub limba, m-a dus sa mi-o arate, nu mi-a zis unde ma duce sau ce sa vad, pina am avut-o in fata ochilor.A luat-o de la cineva si s-a apucat la el la lucru sa o "renoveze", i-a dat jos mocheta, dulapioarele, perdelele, etc, a dezinfectat-o, vrea sa o vopseasca peste tot, sa puna perdele noi, dulapioare noi, etc.Eu nu mai am rabdare sa o faca o data, sa putem iesi pe undeva cu ea o data, mai ales ca de 7 saptamini eu nu am avut nici un weekend liber...
...si acuma ma enerveaza ca in urmatoarele 6 saptamini o sa am 3 weekenduri libere, din care unul colegu o sa lucre
...o sa vad daca pot aranja sa il amin cumva, daca o sa am noroc.
No, va las pe masuta cafeaua pregatita, niste tigari la blonda, sa aveti pe dimineata pe cind va treziti.
V-am pupat pe toate-n sir!
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
dianalaura spune:
Multam Cami de cafea! deci s-a elucidat misterul...ti-ai aniversat casatoria, nu ziua de nastere! oricum, felicitari din nou! Eu anul asta fac 4 ani de casatorie.
Fetelor, va doresc o zi buna. Noi ne-am trezit cu noaptea in cap...de fapt eu ma trezesc dimineata la 6 jumate cu al meu coleg, sa ii pun pachetu cu mancare..si Stefan mai doarme macar o juma de ora..dar azi s-a trezit si el de la 7 fara un sfert si a mancat...ce credeti...spaghete pe care le pregatisem pt amiaza, si le-am facut de aseara sa ii pot pune si colegului la pachet. Asta a vrut, asta a mancat.
. Oricum, la amiaza tot de alea ii dau...![]()
va las ca merg sa imi spal vasele ramase de aseara si sa imi bag o masina de haine la spalat.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
dianalaura spune:
Tu somnoroaselor!!! Scularea!!! Ce pusca mea faceti?! Uite ce soare si frumos e afara!!!
Lasati dormitul pentru zilele ploioase!!!

diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
Hop si noi! Am avut o noapte de cosmar, Alex s-a trezit de vreo 10 ori cred, a plans o vrut in brate, la tzitzi, apoi iar in brate, ce mai aproape nu am dormit deloc.
Inca nu ma simt chiar cheauna, dar in mod sigur ma va toropi somnul pe la amiaza. Aserara, de fapt ieri dupaamiaza, am avut si un mic accident, am vrut sa deparazitez pisicile si una m-a muscat....
Bineinteles au ramas nedeparazitate ca sunt semisalbatice... Mama lor, matza le-a tinut in pod pana nu demult si li frica de noi...Zau ca nu stiu ce o sa fac cu ele... Daca aveti vreo idee... Noroc ca a curs muuult sange din locul "capsat" ca ce am citit despre muscatura de pisica nu e deloc incurajator.
Va las, si va doresc o zi minunata!Dulciuri
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!
americanco,multam de tratatie.sa traiti friciti impreuna.
oti,io zic sa dai spre adoptie matele
.da io nu le vreau ca-s salbatice si matei e fan mate si asa fain se joaca cu a noastra,care e o blanda si o scroafa ca sta la scuturat si chinuit
.
fetele cum dieta cum stati?adriana slabeste vazand cu ochii
.acu e in concediu la ceva bazine si se destrabaleaza, da i-o coc ca vineri ma duc sa ii bulversez concediu
.o stresez pana vine in zalau
.
livya spune:
neatza fetelor!de la 7 is treaza nu am vrut sa mai doarma mihai,cum s-a trezit sotu sa mearga la lucru si el ,sus in picioare in pat,
am fost afara cu el,acum e rupt,doarme...
asa e de cald aici,sufocant dar innorat...![]()
voi care ,ce mai faceti?![]()
dianalaura spune:
Oti, ce sa inteleg, ca esti dusa cu pluta?![]()
![]()
Livia, si Stefan s-a trezit la 7 fara un sfert, inainte de a pleca tata-sau, si n-a mai dormit. Doar acu de la 1 doarme de amiaza.
Eu am fost harnica zilele astea..sa ma laud...ieri mi-am spalat covoarele cu vanish si mi-am schimbat perdeaua in sufragerie, azi dupa ce m-am trezit am spalat vasele, o tura de haine, am dat un pic cu matura, apoi cu mopul...toate pana in ora 9, ca pe urma eu a trebuit sa merg pana in oras si Stefan a ramas cu fina.
Si acu is acasa, Stefan doarme..si m-as pune si eu sa dorm...numai ca nu poci adormi ziua.
Cu dieta sunt in stationare, de fapt am tot cam 60 kg, ca vineri seara si sambata si duminica nu am respectat deloc...azi am zi de carbo, am mancat niste spaghete iar pe deseara mai am un pic de inghetata la congelator. Maine fructe si vineri prima zi de apa, sa-mi dea Domnul putere sa o duc la capat.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi