Exagereaza sau e doar protector?
Raspunsuri - Pagina 20
blackpanterro spune:
Tulai doamne, ce-i aici!
Clara, inchide subiectul asta ca e dus rau de tot!
Eu una sunt sigura ca prietenul tau e ok, traiesc printre oameni ca el si inafara de a fi putin mai altfel(datorita probabil tensiunilor la care sunt supusi cu slujba) sunt toti oameni normali, cu familii, cu copii.
Daca te poti duce in vizita in TR du-te, vezi cum e si daca crezi ca nu se poate vi inapoi si gata! Nu mai intreba pe nimeni, fa asa cum iti spune inima, tu il cunosti cel mai bine pe prietenul tau.
Fii foarte atenta ce faci pt ca ai copii dar nu te lasa influentata de oameni de dinafara care nu au habar despre relatia voastra.Din cate vad aici se duce totul la extrem si asta nu ajuta deloc in problema ta.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
claram spune:
Nu a fost o amenintare cu moartea pentru fostul,nu se refere numai la el.Cu el a inceput toata povestea,da dar nu a spus ce a spus pentru ca e fostul meu.Se refera la oricine,nu numail la fost.I-am spus mai demult ca seful meu e untip care are o problema cu rabdarea,se enerveaza repede,a dat cu un laptop de pamant o data,si-a atins si sotia.Eh,si a spus la fel si pentru sef,ca daca pune mana pe mine sa ma loveasca,e mort.Se refera la oricine ar putea sa-mi cauzeze suferinta de orice fel,mie sau copiilor,chiar si parintiilor mei.
Stanescu spune:
Pai ce, a zis la modul direct "daca mama ta te face sa suferi io o omor"?
O fi vreun fel de exprimare din aia generalizata, din aceeasi familie cu " tu esti viata mea", "ti-as aduce luna de pe cer " etc., si noi taiem firul in 18 aci pe 20 de pagini.
claram spune:
Lol nu,s-a referit la oricine ar produce suferinta mie,copiilor sau parintiilor mei,nu ca mi-ar omori parintii doamne fereste.
pepene spune:
claram,
inteleg, s-a referit la oricine v-ar face rau.
nu mi-ai raspuns la intrebare: cum va reactiona daca un copil, ajuns la adolescenta, va va crea mari probleme? cum se va purta cu el?
mie personal nu mi se pare normal nici sa te loveasca seful, dar nici ca sotul tau sa iti omoare seful daca acesta te atinge. de ce nu l-ar reclama la politie?
pepene spune:
acum am observat - a spus oricine v-ar produce suferinta. s-a referit la orice tip de suferinta, nu neaparat fizica?
daca o verisoara/colega se cearta cu tine si tu dupa asta suferi si esti foarte dezamagita? cum ar reactiona?
eu nu cred ca violenta impotriva oricui te supera e solutia. de fapt, cred ca si tu esti de aceeasi parere.
ma gandesc la parintii mei - ma iubesc neconditionat, mai mult decat orice pe lume. dar nu s-ar gandi niciodata sa omoare un om daca acesta m-a facut sa sufar. e o mare diferenta.
alexpa spune:
daca era sa vorbeasca pe bune, pana acum fostul tau sot ar fi trebuit sa fie deja mort
claram spune:
Daca unul din copii ar crea probleme la adolescenta,l-am ajuta binenteles si i-am fii alaturi.Nu vad ce legatura are intrebarea asta,poate imi explici.
Si da,s-a referit la orice fel de suferinta,nu doar fizica.Mi-a ascuns cateva detalii despre starea lui cand a fost ranit,aproape de moarte,tocmai ca nu suporta sa sufar si sa imi fac griji.Grijile si suferinta sa le las in seama lui.Asta spune mereu.
pepene spune:
sa incerc sa explic mai clar:
1. ti-am pus intrebarea referitoare la copil pt. ca mi-ar fi teama ca in cazul in care adolescentul o "ia razna" rau de tot, sotul tau sa nu cumva sa il agreseze fizic, daca alte mijloace de convingere nu au dat roade. ia in considerare si aceasta situatie: practic, copilul v-ar cauza suferinta, dar e clar ca nu ar merita lovit pt. asta.
2. cealalta intrebare, referitoare la ce tip de suferinta, ti-am pus-o tocmai ca sa nu excludem din start ipotezele extreme de genul: mergeti amandoi pe o strada pustie, va ataca un cunoscut si iti pune pistolul la tampla. daca, in acest caz, prietenul tau ar sari sa te apere, cu riscul de a-i face rau agresorului, nu ar face decat sa procedeze la fel ca majoritatea pt. ca vrea sa te protejeze de un pericol iminent, potential mortal. tot respectul pt. el!
dar daca seful iti creeaza probleme la serviciu, si prietenul tau il omoara, contextul e complet diferit. in cazul cel din urma, nu putem pune egal intre a-ti iubi sotia si a-i omori pe cei ce ii provoaca necazuri/suferinta.![]()
kariguld spune:
desi am promis ca nu mai scriu aici....nu ma pot abtine. daca inchide marius subiectul maine dimineata?
"pianul" a luat-o in jos pe scari...suna asa groaznic. 
sa stiti ca am facut armata 6 luni, am tras cu arme de razboi, am ucis tinte imaginare...am facut antrenament..nu-mi trebuie decat vre-o doua luni si pot fi in forma.
ma duc sa ma inrolez!
PS, armata am facut pe vremea studentiei in Canada.
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!