Exagereaza sau e doar protector?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vaaaaai , acum am ajuns sa fantasmam ce va face el cand vor creste copiii mari , cu aluzia ca ii va brusca.
Pai in acelasi registru
Claram , tu ce crezi ca va face aceasta "bestie" daca ai tai copii cand vor creste mari se vor apuca unul de trafic de droguri si altul de trafic de carne vie?
Si daca se vor casatori si partenerii lor vor fi politisti?

Hai pe bune acum , scenarii de-astea putem avea cu oricine.
Pepene, eu cred ca tu n-ai citit pe la sectiunea "In unul sau in doi" , unde oameni normali , painea lui Dumnezeu , isi bateau nevestele de le sareau fulgii.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pepene, eu cred ca tu n-ai citit pe la sectiunea "In unul sau in doi" , unde oameni normali , painea lui Dumnezeu , isi bateau nevestele de le sareau fulgii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui claram

Nu a fost o amenintare cu moartea pentru fostul,nu se refere numai la el.Cu el a inceput toata povestea,da dar nu a spus ce a spus pentru ca e fostul meu.Se refera la oricine,nu numail la fost.I-am spus mai demult ca seful meu e untip care are o problema cu rabdarea,se enerveaza repede,a dat cu un laptop de pamant o data,si-a atins si sotia.Eh,si a spus la fel si pentru sef,ca daca pune mana pe mine sa ma loveasca,e mort.Se refera la oricine ar putea sa-mi cauzeze suferinta de orice fel,mie sau copiilor,chiar si parintiilor mei.

ah, m-am linistit complet, de ce n-ai spus asa de la inceput? nu inteleg de ce iti faci griji, n-ai de ce. un sniper care nu face deosebire intre neamuri, prieteni, ierarhii sociale, ca e mama, ca e vecina de la patru, ca e seful, toti platesc in mod egal penru ofensa de lesmajestate de a te face sa suferi (cat tupeu pe capul lor). ce sa-ti doresti mai mult de la viata? bine ca nici sotul care te-a hartuit sa-ti ia copiii si te-a urmarit peste tot nu e totusi un sot hartuitor. cu alte cuvinte, eu nu mai inteleg nimic. acum spui una, ti se raspunde, maine o intorci la 180 de grade, ca nu e asa, e opusul. eu iti urez fericire deplina si raman cu imesa curiozitate despre cum definesti tu suferinta. nu de alta, dar poate te-am suparat la topic cu opiniile mele despre dependenta, obsesie si violenta.

si vreau sa fac un pariu cu cele care spun ca sniperii sunt si ei tot oameni normali, cu psihic si morala ok - nu-i asa ca v-ati maritat cu IT-isti, contabili, CEO-isti, profi univ., manageri si alte minunatii dintr-astea pasnice? bineinteles ca da, altfel nu v-ati visa asa romantic si aventuros in pielea clarei. care vazurati filmul ala cu stallone si banderas? mmmmm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

si vreau sa fac un pariu cu cele care spun ca sniperii sunt si ei tot oameni normali, cu psihic si morala ok - nu-i asa ca v-ati maritat cu IT-isti, contabili, CEO-isti, profi univ., manageri si alte minunatii dintr-astea pasnice? bineinteles ca da, altfel nu v-ati visa asa romantic si aventuros in pielea clarei. care vazurati filmul ala cu stallone si banderas? mmmmm.

nimic

Mmmda!Din capitolul"Invatzaturile conchitei catre supsusii ei..."!

Conchita eu te-am mai rugat odata respectuos si o mai fac odata,da-te jos de pe piedestalul pe care te-ai urcat!

Sa stii ca nici Stallone si nici Banderas nu reprezinta idealul masculin pentru noi ,astia care incercam sa vedem ca mai sunt si meserii care ne place sau nu,trebuie sa le faca cineva!

Clara,greseala ta ,a fost ca ai spus care este meseria lui!

Ai fi putut formula altfel si ai fi aflat poate ce te interseaza!personal,asa cum am mai spus,cred ca trebuie sa locuitzi impreuna ca sa potzi lua o decizie,mie chiar imi pari o tipa capabila sa ia decizia corecta!Si abia apoi vei gasi probabil si raspuns la framintarile tale interioare!

Mult succes si hotariri intzelepte!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Clara, tu o sa ajungi probabil sa ascunzi anumite probleme de el, doar pentru a nu-l intarata.

Sa presupunem ca te certi cu seful. Nu ii vei spune iubitului tau, pentru ca NU STII sigur pana unde merge ´´promisiunea´´ lui.

Undeva in subconstientul tau, cred ca te maguleste oarecum senzatia asta de ´´garda de corp´´ pe care ti-o ofera iubitul. Te simti protejata. Vreau doar sa-ti spun ca protejarea nu inseamna doar a da cu pumnul sau mai rau, a omora! Tu ai nevoie de un sot nu de o garda de corp, nu-i asa?Un sot te ajuta si rezolva problemele ALTFEL si nu ucigand direct pe cel care te supara...

Cred ca daca v-ati indeparta mai mult de la ideea asta de ´´il omor, o fac curat, u ma prinde nimeni, am acces la informatii si aflu unde de´´, ar fi mai sanatos si pentru el si pentru tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Mmmda!Din capitolul"Invatzaturile conchitei catre supsusii ei..."!

Conchita eu te-am mai rugat odata respectuos si o mai fac odata,da-te jos de pe piedestalul pe care te-ai urcat!

Sa stii ca nici Stallone si nici Banderas nu reprezinta idealul masculin pentru noi ,astia care incercam sa vedem ca mai sunt si meserii care ne place sau nu,trebuie sa le faca cineva!

Clara,greseala ta ,a fost ca ai spus care este meseria lui!

aaaah, nuuu, eu ma simt de-a dreptul in pestera. la voi ma uit in sus, ca meteoru' la soare. ma simt absolut neadecvata iarasi. creca media (nu dispretui filmul cu stallone si banderas, te rog) atata ne-a spalat creierele cu filmele lor cu 150 de descarcari de arma pe secunda si 45 de morti pe minut si stirile de la ora cinci cu topoare in cap si cutite in coaste si alte oribilitati...astfel incat "meseria" de sniper a ajuns o "meserie" ca oricare alta (sa omori oameni cu sange rece e ca si cum ai spala podelele la primarie, calcula taxele altora, preda istoria la scoala, face rapoarte de sedinta, vinde ceapa in piata, etc). nu pot sa nu ma crucesc. la alt topic, aceleasi doamne "tolerante" cu sniperii, sunt incredibil de revoltate de "profesia" de preot ctitor de biserici - asa ceva ar trebui totalmente desfiintat de pe fata planetei si, vorba lu blackpantera, create disco si bordeluri si cluburi de noapte in locul bisericilor. si tot pe mine ma vezi pe podium?! neah, io creca te mira si pe tine dinozaurul conservator, oi fi crezut ca ne-a exterminat ice age 3 cu totul.

bineinteles ca nu sunt off topic! Marius, sa-ti explic de ce: aici primeaza interesul copiiilor. e nevoie sa explic mai mult? adica, mai mult decat am spus deja de la inceput, ca tatal e modelul masculin al copiiilor, iar clara are doi baieti...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

te inseli in absolut. NU trebuie sa faca nimeni "meseria" de ucigas platit. iar daca tot comparati soldatul cu sniperul, i've got news for you: sniperii sunt lasii batalionului care este. soldatul macar da piept cu dusmanul, sniperul se ascunde dupa tufis si loveste pe la spate, din adapost. vezi, chiar ca intelegem diferit lumea, viata, moartea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai Conchita, spune si tu cum poate el sa omoare pe cineva? Facusem scenariul mai devreme, arma nu are voie sa poarte, daca are una de serviciu, ceea ce ma indoiesc, nu poate sa traga cu ea pt ca la fiecare intrare in schimb se numara gloantele plus ca armele sunt inregistrate. Sa omori pe cineva cu mainile goale lasa multe urme(ca tot spunea el ca prefera de la distanta).

Voi nu vedeti ca tipul braveaza?? Are 25 de ani, e un pustan!!
Asta cu iestitul din AF in 4 ani, eu nu pot sa o cred pt ca daca are numai liceul nu prea vad cum poate supravietui in real world mai ales daca se casatoreste cu Clara care are si 2 copii.
Si sota-miu voia sa iasa acum ceva ani dar nu a putut, ne-am casatorit si l-am avut pe Aidan si nu avea studii si a decis sa se reinroleze pt 6 ani sa termine colegiul si masterul.
Si da, e IT-st dar a participat si el in razboiul din Afganistan fara sa il doboare remuscarile.Ducem o viata complet normala.
Dar nu aveti de unde sa stiti voi astea cand nu va traiti viata in armata sau cand nu sunteti legati de ea in nici un fel. Eu am invatat multe si multe din prejudecatile mele s-au risipit traind cu ei, printre ei.

Pt cei care spun ca militarii sunt criminali, eu zic atat: armata nu ar recurge niciodata la violenta daca ordinele care vin de sus, de la CIVILI care nu au servit niciodata(mereu au evitat inrolarea, unii si de 8 ori, vezi Chenney, Rumsfeld, cei care au inceput razboiul!!)nu i-ar obliga sa recurga la violenta. Voi chiar asa credeti ca cei care se inroleaza o fac ca le place sa omoare, ca vor sa se manjeasca de sange in fiecare zi?(ok, exista o particica de oameni care de asta se inroleaza dar de obicei sunt sudistii cu dulapul plin de arme, religiosi pana in dinti, ce cred ca duc razboi sfant impotriva musulmanilor, da exista din astia in Military!).
Eu nu as vrea sa fiu pusa in pielea celor care TREBUIE sa faca asta pt ca nu pot sa faca nimic altceva...ca pustanii ce sunt racolati de prin ghetouri de ex.
De vorbe goale e bun oricine!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

blackpanterro,

Eu de aceea nici nu am mai insistat cu explicatiile pt ca majoritatea nu au cum, pur si simplu, sa inteleaga ce zici tu acolo... si eu, si altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hai sa mai zic si eu ceva:
daca era dispus sa omoare tot ce o deranjeaza pe Clara cred eu ca fostul sot era deja ingropat acum. Din cate am inteles o cam hartuia pe Clara , nu?
Ei , daca actualul iubit , aka Sniperul era atat de intaratat cum se spuen pe aici deja il omora, ca i-a facut rau prietenei lui.

Iar Conchita , tu nu ai pus bine problema , cu cine te-ai marita dintre meseriile alea. Ca si preotii din cate ai vazut au muuulte secrete, si un inginer bun poate sa ia toprul si sa-si toace sotia, samd.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput