Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 9
raludeea spune:
buna fetele.e cineva pe aici?
andreea822,am vazut ca au aparut liniutele.felicitari,sper sa ''se ia'' si la noi.hai ca incet incet ne mutam la gravidutze.dorothytoff nici un semn,nimic?poop toate fetele,si ls cat mai multe 

raludeea spune:
fetelor nu e nimeni aici?mai,cand am avut si eu timp azi de forumeala,n-am cu cine vorbii.dati si voi un semn,ca tare m-am plictisit
andreea822 spune:
Pe testul de sarcina Femina Clue, scrie ca da rezultat dupa 6 zile de la conceptie, nu 14... La alte teste, intr-adevar, dupa 14 zile... Cel mai sigur este sa-l faci macar dupa o zi de intarziere. Cele care n-au rabdare (cum am fost eu
), si-l pot face mai devreme, insa pot avea rezultate fals negative, sarcina fiind f mica.
ralushka spune:
Buna fetelor, eu sunt noua pe aici si ma tot chinui sa postez un mesaj , sper ca asta sa apara... imi doresc foarte mult un copilash.. mi-a intarziat cm 7 zile si mi-am facut azi testul care a iesit negativ :(((( e posibil??? sunt tare dezamagita
raludeea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralushka Buna fetelor, eu sunt noua pe aici si ma tot chinui sa postez un mesaj , sper ca asta sa apara... imi doresc foarte mult un copilash.. mi-a intarziat cm 7 zile si mi-am facut azi testul care a iesit negativ :(((( e posibil??? sunt tare dezamagita |
eu zic sa-ti faci un test de sange,e cel mai sigur.eu am facut 4 teste cu prima sarcina,si abia ultimul a iesit pozitiv,dupa care m-am dus la control si aveam deja 6 saptamani,deci da,e posibil ca testul sa fi dat gres.oricum du-te la medic si de una si de alta,ca te va lamurii si daca ai o intarziere asa mare iti va spune cauza.sper sa fie
.poop
ralushka spune:
multumesc pentru raspuns ralu, azi la pranz am observat o mica pata roz dar nimic mai mult, iar de peste 2 saptamani ma simt ca inainte sa-mi vina cm adica ma dor putin ovarele, sanii nu au nimic... offf sunt foarte stesata.. eu si fumez, daca sunt insarcinata ma las imediat :((
raludeea spune:
ralushka,stai linistita in legatura cu fumatul.normal ca ar fi bine sa te lasi,dar eu cu prima sarcina nu am fumat pana la 4 luni ca nu am putut,si dupa m-am apucat la greu,si nu a avut nimic fetita,imi spusese o doctorita ca trebuia sa ma las cu 4 luni inainte sa elimin nicotina,dar cine a stiut.poop si sa vina
sanatos.ast vesti bune.
MONEAIOANA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothytoff Wellcome noilor aspirante .Nadias -din cate am citit pe net testul de sarcina trebuie efectuat dupa 20 de zile de la ovulatie ca sa iti dea un rezultat corect 98% si eu tot 7 zile am de la presupusa conceptie dar ma abtin cu greu de a-mi face testul Andreea822 -repeta testul dimineata e cel mai sigur concentratia de HCG e mai mare si incearca sa nu bei lichide multe inainte(chiar deloc).Sa dea DD sa fie bb. Ioana -Starea de somnolenta ,gustul metalic , pofta de mancare,durerea sanilor ,indica o sarcina dar nu te baza doar pe simptome deoarece ne putem induce aceste stari si organizmul reactioneaza ca atare.Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o expetienta atat de traumatizanta ,dar cu rabdare , si cu ajutorul lui DD o sa reusim sa aducem pe lume niste ingerasi.Ai cm regulat ,cand ar trebui sa iti vina cm ?Raludeea -pe unde umblii ?Da-ne vestea cea buna .![]() |

si cu ajutorul lui DD o sa reusim sa aducem pe lume niste ingerasi.Ai cm regulat ,cand ar trebui sa iti vina cm ?
.