Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

eu la prima sarcina nu am avut nici un simtom...doar ca intr-o seara la dus am obs niste vergeturi mari si rosii in partea de jos a sanilor ma si dureau putin dar credeam ca de la CM...mancam bine...iar in noaptea de revelion vazand pe cineva ca fumeaza mi s-a facut o pofta ...sora cu moartea(eu nu sunt deloc pofticioasa)...si m-am dus la un non-stop si mi-am luat un pachet, am fumat o tigara dupa care mi s-a facut rau...si in ziua de anul nou m-a intrebat sotu daca mi-a venit si m-a obligat sa fac un test(nu asteptam, si ne cam feream pt ca eu nu lucram),si...surpriza in siua de anul nou sa aflu ca sunt gravidutza...dar din pacate m-am bucurat o saptca pe urma am pierdut...si imediat dupa ce am aflat au inceput sa imi apara niste scurgeri usor rozali apoi mai rosii...am fost la medic, mi-a dat sa i-au doar acid folic si dupa o sapt am eliminat-o acasa...eu sper si iti doresc sa fie asa cum vrei tu...adica cu ochisori...si ai incredere in DD ca o sa fie bine...numa El stie cand e mai bine sa ii trimita pe ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Buna-dimineata frumoaselor, ma primiti si pe mine in club? Am o fetita de 4 ani si de vreo 9 luni tot prestam pt. un bebe. Si nimic pana luna asta cand e prima cu intarzire de cm- trebuia sa "apara" de vreo 4 zile. Mi-am facut un test de dimineata (sure ceck) si au iesit 2 linii in primele 5 minute dar a doua liniuta era destul de pala. Cat de inchisa la culoare tre' sa fie? Ca si linia de control? Oare testul de sange cand se poate face ca sa fie relevant, la cat timp dupa fecundare?
Va doresc o saptamana usoara!
A, ca tot vorbeati de simptome. La mine pana acu' vreo 2 zile au fost ca la ciclu cu dureri de burta doar sanii au fost (si mai sunt)imposibil de durerosi. Parca nici hainele nu le mai suport.Acu'am ramas doar cu durerea de sani. Mie parca tot nu-mi vine a crede. Sa fie oare bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliuta

Buna-dimineata frumoaselor, ma primiti si pe mine in club? Am o fetita de 4 ani si de vreo 9 luni tot prestam pt. un bebe. Si nimic pana luna asta cand e prima cu intarzire de cm- trebuia sa "apara" de vreo 4 zile. Mi-am facut un test de dimineata (sure ceck) si au iesit 2 linii in primele 5 minute dar a doua liniuta era destul de pala. Cat de inchisa la culoare tre' sa fie? Ca si linia de control? Oare testul de sange cand se poate face ca sa fie relevant, la cat timp dupa fecundare?
Va doresc o saptamana usoara!
A, ca tot vorbeati de simptome. La mine pana acu' vreo 2 zile au fost ca la ciclu cu dureri de burta doar sanii au fost (si mai sunt)imposibil de durerosi. Parca nici hainele nu le mai suport.Acu'am ramas doar cu durerea de sani. Mie parca tot nu-mi vine a crede. Sa fie oare bebe?

Eliuta

Eliuta din cate descrii tu si avand in vedere ca ai si un test pozitiv(si unul considerat dintre cele mai sigure)eu zic ca e bb. Tu ai ciclu regulat, nu-i asa?? Sa dea D-zeu sa auzim de bine si de o noua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eliuta, eu te felicit. Chiar daca nu e la fel de colorata, faptul ca a aparut a2a liniuta e certitudine de bb, mai ales la sure check.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

eliuta in primul rand bine ai venit,si felicitari.cum au spus si fetele mai sus,eu cred ca nu da gres sure ceck.mai faci unul peste 2 zile,si se accentuiaza si liniuta.te asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Bine ai venit Eliuta ,felicitari pentru bb !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Raludeea ,imi pare rau ca ti-a venit cm poate luna viitoare o sa fie cu noroc ,pana atunci continua sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea822 spune:

Buna fetele!

Florentina_C, ca sa-ti raspund la intrebare... Nu am avut niciun simptom. Mi-am facut testele stiind ca am "prestat" in perioada de ovulatie si curiozitatea m-a impins sa vad ce si cum. Iti dai seama, daca nu am mai avut rabdare pana la data la care trebuia sa-mi vina. Miercuri am programare la Iosup. Va tin la curent. Sincer, mie nici acum nu-mi vine sa cred, desi "chinul" nu a fost mare, nu ma asteptam sa ne reuseasca din prima, mai ales ca la fetita am "lucrat" vreo 6 luni.

Va pup fetelor, astept vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorothytoff

Raludeea ,imi pare rau ca ti-a venit cm poate luna viitoare o sa fie cu noroc ,pana atunci continua sa faci.

nu-i nimic,oricum eu nu astept de prea mult timp,e a treia luna,sper ca luna asta vine.de fapt sper sa vina la toate,sa ne bucuram impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Felicitari noilor burtici si sper sa se lipeasca si de noi....
Fetelor,eu scapai de urati asa ca ne reluam activitatea.Eu stiu ca nu se poate ramane insarcinata in prima zi dupa terminarea menstruatiei...voi ati auzit de asaceva???
M-am pus pe calcularea ovulatiei si sper sa fie cu noroc luna asta.D-ne ajuta la toate aspirantele!!
In rest o ziu buna si spor la!!

Mergi la inceput