Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 11
MONEAIOANA spune:
salutare fetelor
...nu stiu ce sa zic nadina pt ca si eu am aceeasi intrebare si acum sunt cu testele dupa mine sa vad daca s-a intamplat...maine dimi imi fac un test si vin cu vesti
sper sa fie
speranta2008 spune:
buna dimineata
MONEAIOANA- ai ceva simptome? scuze, dar nu am inteles in a cate zi esti?...sa fie cu ochisori 

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
MONEAIOANA spune:
dar acum de dum 5 august ma simt tare nasol....imi vine sa dorm mereu doar seara adorm mai greu, de obicei nu sunt gretoasa dar acum mi se face greata la mirosurile mai grele, ma mai ia cate un frison,luni ma dureau ovarele ca la CM, parca plutesc,mi se face mereu sete, am un gust ciudat in gura, au inceput sa ma doara usor la atingere mameloanele si manc tot ce imi pui in fata si la gata simt o usoara stare de greata dar fara voma.....toate astea dupa ce in ultima zi ce CM 25 iulie am avut un contact care s-a terminat in mine(dupa mitul ca acum nu poti sa ramai-pt ca sotul meu crede ca inca nu e momentul potrivit). Am facut un test in 8 august dimi dar a iesit negativ(la CM in afara de dureri de burtica si putin de sani....nimic)...acum nu mai am greturi restul simtomelor exista si am mai avut o sarcina in decembrie(care din pacate am pierdut-o
)care tot asa a luat nastere dupa
neprotejat in ultima zi,prima si a doua zi dupa CM
MONEAIOANA spune:
sigur ca da....dar oare daca il fac dimi e bine?...poate e prea rpd numa ca eu nu mai am rabdare...si sper sa am o veste buna dimi ca e si ziua mea![]()
dorothytoff spune:
La multi ani Ioana
!Sper sa primesti cel mai frumos cadou ,un bb !
Vreau sa va spun ca si eu am facut testul dimineata si a iesit negativ ,nu disper inca deoarece l-am facut prea devreme ,a 11 a zi de la ultima ovulatie (nu am mai avut rabdare
),o sa mai incerc la sf saptamanii.O sa va tin la curent .
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MONEAIOANA sigur ca da....dar oare daca il fac dimi e bine?...poate e prea rpd numa ca eu nu mai am rabdare...si sper sa am o veste buna dimi ca e si ziua mea |
La multi ani pt maine ioana..
Cred ca cel mai frumos cadou din lume ar fi vestea ca vine
. Sper sa ne bucuri si pe noi maine dimineata cu vestea asta... Sa dea D-zeu sa fie bb
. Te ateptam nerabdatoare, cu vesti maine dimineata...
Si ca sa iti raspund si la intrebare, dimineata, la prima urina, e cel mai bine sa faci testul... E mai sigur asa...Bafta.

adrianaBuc spune:
Ma inscriu si eu la voi. Ultimul cm 18 iulie. Problema la noi e ca o sa raman doar daca vrea DD sa faca o minune, pentru ca sotul nu sta bine la capitolul gigei. De 30 zile ia BU. Problema luna asta e ca nu stiu cand am ovulat exact, adica am avut durerile specifice (eu am dureri mari la ovulatie) si pe 30 iulie seara si pe 3 august seara; daca as stii cand as putea estima cand trebuie sa vina cmul (la mine vine fix la 14 zile de la ovulatie). Acum o sa vedem. Avem un an de incercari si abia acum 3 luni am aflat ca sotul e cu problema. Semne? Hmm, nu prea am decat ceva dureri de burtica, dar asta nu inseamna nimic. De vineri incepe numaratoarea inversa.
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Ma inscriu si eu la voi. Ultimul cm 18 iulie. Problema la noi e ca o sa raman doar daca vrea DD sa faca o minune, pentru ca sotul nu sta bine la capitolul gigei. De 30 zile ia BU. Problema luna asta e ca nu stiu cand am ovulat exact, adica am avut durerile specifice (eu am dureri mari la ovulatie) si pe 30 iulie seara si pe 3 august seara; daca as stii cand as putea estima cand trebuie sa vina cmul (la mine vine fix la 14 zile de la ovulatie). Acum o sa vedem. Avem un an de incercari si abia acum 3 luni am aflat ca sotul e cu problema. Semne? Hmm, nu prea am decat ceva dureri de burtica, dar asta nu inseamna nimic. De vineri incepe numaratoarea inversa. |
Bine ai venit printre noi Adriana...
Te asteptam cu vesti, nelamuriri, intrebari, sfaturi...