Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

la multi ani ioanasper sa-ti aduca dd cel mai frumos cadou de ziua ta.fa testul dimineata,si anunta-ne si pe noi.poop de 1000 de ori
adriana,bine ai venit la noi.lasa ovulatia,o zi da,una nu.e mai sigur asa.poop si fii optimista,trebue sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ehe, la noi e mai complicat din mai multe motive: primul e ca stam la un prieten pana amenajam apartamentul deci e mai complicat cu una da, una nu. Al2lea e ca sotul munceste foarte mult si in stres foarte mare si de multe ori cand ajunge acasa e stors de puteri, nu am inima sa il mai pun si eu la treaba.

Luna de luna, cu o sapt inainte de cm mi se umfla sanii de stau sa crape. Luna trecuta si luna asta nimic. Cred ca e semn rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

lasa ca tot cand stie el vine,stai linistita.cand va mutati la voi se svhimba situatia.asa este,cand vine obosit e greu sa se mai apuce si de prostioare,dar fara,nu se poate,ca nu facem copii cu degetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

ms ms ms muuuult de tot fetelorsi va pe toate. Din pacate nu am o veste prea buna pt voie negativ...am sa ast CM-ul poate am facut testul prea rpd, mai ast o sapt poate vrea sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

MONEAIOANA - nu dispera. pana nu vezi sange esti insarcinata. repeta testul peste cateva zile

la multi ani ioana!!! sa fii sanatoasa si puternica!

dorothytoff - repeta testul. Cred ca l-ai facut prea devreme. Iti tin pumnii.

sunteti minunate

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Buna dimineata viitoare mamici !
Speranta2008 stiu ca am facut testul prea devreme dar nu mai aveam rabdare mai ales ca am dureri de burtica ceea ce pana acum nu am avut si nu e o durere de ovare ca cea de ciclu sau ca cea a unei raceli, e diferita ,nu am mai avut asemenea durere pana acum ,sfarcurile imi sunt tari,sensibile si parca imi curge un lichid de asta m-am grabit cu testul ,o sa-l repet vineri!
Sa ne ajute Maica Domnului sa fim gravidute in 2009 si in 2010 sa fim mamici!
Ioana ,cand ar trebui sa iti vina cm ?Poate a dat gres testul mai asteapta si poate o sa ai o surpriza placuta .
AdrianaBuc daca cm ti-a venit pe 18 iulie ar fi trebuit sa ovulezi intre 28 si 31,important e sa ai rel sex in maxim 24 de ore de cand se sparge foliculul si elivereaza ovulul ,dar cred ca stii toate astea.
Sa ne ajute DD si MD sa ne vedem gravidute si cu bb in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

dorothytoff- am avut CM din 22-25 iulie si in 25 iulie ...tin sa mentionez ca si cu prima sarcina a fost la fel, imediat dupa CM, oricum acum mai ast o sapt...tre sa imi vina prin 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

dorothytoff - asa sa ne ajute Maica Domnului!!
Te inteleg perfect, cunosc stariile si stiu ca nu ai rabdare...Uite in legatura cu "rabdarea", georgia a scris pe alt topiic :

Despre rabdare
"Rabdarea este acea putere morala care calmeaza sentimentele de suparare si revolta , ce izbucnesc in inima omului sau care linisteste durerile si suferintele grele.
Rabdarea este o virtute pentru ca ea are ca rod nadejdea in Dumnezeu .Astfel , intristarea naste rabdare , rabdarea adanceste experienta , iar aceasta din urma produce nadejdea.Iar nadejdea nu este inselata niciodata.
Rabdarea este prima dintre virtuti , deoarece prin aceasta se obtine darul mantuirii;cel ce rabda pana la sfarsit se mantuieste .Deci mantuirea sufletelor noastre , consta mai intai in rabdare .
Sfantul Ioan Gura de Aur spune despre rabdare ca este radacina bunurilor spirituale , mama evlaviei , trunchi al bucuriei , rod al nestricaciunii , turn invincibil , liman netulburat.Si inca mai spune ca rabdarea este regina tuturor virtutilor , temelia reusitelor , limanul cel neinviforat; aduce pace pe timp de razboi ,linisteste furtunile , descopera uneltirile , opreste folosirea armelor , strangerea armatelor , folosirea sagetilor ,a sulitelor , alunga legiunile demonilor , puterile intunericului cu tot ceea ce reprezinta ele.
Rabdarea , deci este , regina bunurilor , coroana cea mai de sus.
Iar Sfantul Chiril al Alexandriei spune ca rabdarea ete mijlocitoarea tuturor bunurilor spirituale , calea spre fericire , hranitoare a sperantei in viata vesnica .Te invata sa te lupti curajos impotriva patimilor , devine dascal al intelepciunii si al virtutilor .Sudoare si indurarea a multor suferinte este numele ei."

citat din cartea "Sfantul Nectarie Taumaturgul" - pag 55

Mie mi-a placut tare mult ...

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Buna Speranta2008 ,
multumesc mult pentru acest citat ,intradevar foarte frumos si emotionant !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

dorothytoff, de obicei e simplu la mine. Am observat cu ajutorul testelor si simptomelor ca ovulez in z15, rar in z16. Luna asta am luat capsule de laptisor de matca si am fost surprinsa sa descopar semnele ovulatiei in z14. D-aia sunt un pic contrariata. Oricum maine fac un test, pentru ca am gasit in sfarsit un vaccin care il cautam de ceva timp si ma apuc de el. Tineti-mi pumnii. Ma cam doare burtica, sa fi racit? Of. Abia pe 27 am programare la medic si vedem atunci daca e raceala.

Mergi la inceput