Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 13
pamy_ggg spune:
Buna fetele
.Am si eu cateva semne sa le zic asa care m-au bagat in ceata si nu stiu ce sa cred...poate ma lamuriti voi.Alaltaieri in z 23 am avut o mica pata bejulie..boon..azi z 25 deja e o pata mai serioasa un maro mai deschis spre clar nu stiu cum sa definesc culoarea.Eu am cm 28-30.Ciudat este ca nu am mai patit-o.Pe asta nu am avut-o la simptomele mele lunare de 'gravideala'
.Simt ceva miscare si prin burtica,intepaturi ,ca si cum mi-ar veni dar mai usor.Mi-e frica sa imi fac test.Mai degraba la sange as face.Voi ati mai patit asa?
Ca nu vreau sa ma imbat cu apa rece.
pamy
adrianaBuc spune:
pamy, eu stiu pe cineva care in z23 a avut test de sarcina din urina pozitiv. Ai 2 variante: sa mergi sa faci test de sange, care iti d un raspuns sigur (daca e peste 5 atunci e bb) sau sa mai astepti macar 2 zile si sa faci un test de urina. Poti face si acum dar majoritatea nu ies pozitive atat de devreme.
Florentina_C spune:
pamy...eu una nu am patit asa ceva...am citit insa ca pot aparea mici sangerari atunci cand bb-ul se fixeaza pe peretele uterului...e vorba de asa numita nidatie... Si simptomele ca la CM pot aparea la unele femei , tot ca un semn de sarcina...depinde de la caz la caz...nu la toate se intampla asa...fiecare e diferit...
Daca insa sangerarile continua ...nu e semn bun...
...fugi la medic in acest caz...
Eu iti tin pumnii sa fie bb
. Cand trebuie sa it vina CM? Ai un ciclu regulat?
Poop
si te asteptam cu vesti.
pamy_ggg spune:
Adriana poate reusesc maine sa ajung sa fac testul de sange.Macar sa stiu o treaba.Eu am terminat luna trecuta mastodynonul,pe care l-am luat 3 luni.Nu stiu ,ma gandeam ca poate din cauza asta,habar nu am,cum o vrea D-zeu.
pamy
pamy_ggg spune:
Florentina
am cotrobait si eu tot google-ul pana acum si da am sperante.Mie trebuie sa imi vina pe 16-17.Luna trecuta mi-a intarziat vreo 4 zile.Mie sa nu fie si o dereglare ceva...dar eu tot sper
.ultimul conatact l-am avut in z 12 cand am acut semne clare de ovulatie,ca dupa asta post.
pamy
dorothytoff spune:
AdrianaBuc si eu am dureri de burtica si doar ce am fost la medic acu' o saptamana si nu am nimic,totul e in regula.Eu sper ca sunt dureri pt ca se formeaza zigotul
!Tot sper ,ce sa fac si eu
!Despre ce vaccin e vorba ,la ce ajuta ,ptr tine sau pentru sotul tau?
Sa dea DD sa descoperi maine ca esti insarcinata .Mult noroc 
Ioana ai facut si tu la fel ca si mine te-ai grabit cu testul !Mai asteapta putin si o sa vezi ca nu o sa vina cm .Ai incredere in DD.
Succes tuturor 

adrianaBuc spune:
neatza fetelor. Eu am facut un test fireste negativ. In fine, e barza gold si fireste ca dupa 1 ora a aparut linia 2, dar nu e luat in seama. Asta e! Acum astept sa vina cat mai repede cmul sa reluam cursa.
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothytoff Buna FlorentinaC nu te-am mai vazut demult .Ceva vesti ,cum te simti? ![]() |
Buna Dorothoff. Am mai intrat pe forum, dar v-am urmarit cu interes din umbra.
, dar nu stiu cat de posibil e luna asta avand in vedere
. 

Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc neatza fetelor. Eu am facut un test fireste negativ. In fine, e barza gold si fireste ca dupa 1 ora a aparut linia 2, dar nu e luat in seama. Asta e! Acum astept sa vina cat mai repede cmul sa reluam cursa. |
Imi pare rau Adriana pt testul negativ, dar......speranta moare ultima.