Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 14
dorothytoff spune:
Adriana ,parerea mea e sa mai asteapti o zi doua si sa repeti testul!
Florentina daca a-ti prestat in perioada fertila e bine ,e mai putin important daca faceti
inainte sau dupa ,asa ca acum lasa-l sa se odihneasca si daca nu sa prins nici luna asta o sa aiba forte proaspete pt luna viitoare
.

Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothytoff Adriana ,parerea mea e sa mai asteapti o zi doua si sa repeti testul! Florentina daca a-ti prestat in perioada fertila e bine ,e mai putin important daca faceti inainte sau dupa ,asa ca acum lasa-l sa se odihneasca si daca nu sa prins nici luna asta o sa aiba forte proaspete pt luna viitoare ![]() ![]() ![]() |
Cred ca ai dreptate...Merci din suflet pentru incurajari si pentru faptul ca esti mereu prezenta aici cu sfaturi si cu ganduri bune...
Florentina_C spune:
Fetelor, nici un semn de la voi... Ce ati mai facut? Cum va mai simtiti? Va pup... 
MONEAIOANA spune:
salutare fetele
ceati facut in week-end? ca eu am prestat din greu
...dar fara rezultat...am vb cu sotul meu si mi-a dat de inteles ca dupa CM-ul asta incepem oficial sa o punem de un
yupyyyyyyyyyyyyyyy
abia ast....si am sa fiu cu ochii pe el
...sper sa plecam 2 in concediu si sa ne intoarcem 3 sau 4....va tin la curent cu toate amanuntele. Voi ce mai ziceti, cum va mai simtiti, ne mai da vre-una din voi o veste buna?![]()
dorothytoff spune:
Buna dimineata fetelor ,inca o luna nefertila
.Sambata dimineata mi-au venit musafirii
fara nici un advertisment in prealabil.Asta e ,poate luna viitoare o sa fiu mai norocoasa
!
Va pupicesc
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothytoff Buna dimineata fetelor ,inca o luna nefertila .Sambata dimineata mi-au venit musafirii fara nici un advertisment in prealabil.Asta e ,poate luna viitoare o sa fiu mai norocoasa !Va pupicesc |
Pai...intram in noua luna cu forte noi si cu speranta in suflet... Asa ca la inceput de toamna
...

pt toate..
dorothytoff spune:
Alina ,nu mai stim nimic de ea de o saptamana ,sa speram ca sa mutat pe odisee
.
Daca e garvidutza si sa dea DD sa fie , poate ne da si noua veste cea buna ca sa mai ridice si noua moralul .
Zouzou spune:
Salut,
Va rog, spuneti-mi ca nu sunt nebuna....e posibil sa-ti dai seama chiar a doua zi dupa ca esti insarcinata? Dupa noaptea cu pricina..m-am trezit dimineata cu sanii foarte durerosi..asa sunt si acum...e prima data cand mi se intampla asa ceva...si mai am cam doua saptamani pana la CM...
o fi autosugestie...o fi...
Poate-mi dati un semn,
Va pup!!!!
adrianaBuc spune:
Zouzou, eu cred ca e mult mult prea devreme sa fie vrun semn. Ai rabdare si o sa vezi in 2 saptamani daca e bebe sau nu.