Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Adriana ,parerea mea e sa mai asteapti o zi doua si sa repeti testul!
Florentina daca a-ti prestat in perioada fertila e bine ,e mai putin important daca faceti inainte sau dupa ,asa ca acum lasa-l sa se odihneasca si daca nu sa prins nici luna asta o sa aiba forte proaspete pt luna viitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorothytoff

Adriana ,parerea mea e sa mai asteapti o zi doua si sa repeti testul!
Florentina daca a-ti prestat in perioada fertila e bine ,e mai putin important daca faceti inainte sau dupa ,asa ca acum lasa-l sa se odihneasca si daca nu sa prins nici luna asta o sa aiba forte proaspete pt luna viitoare .

Cred ca ai dreptate...Merci din suflet pentru incurajari si pentru faptul ca esti mereu prezenta aici cu sfaturi si cu ganduri bune...

Mergi la inceput

Fetelor, nici un semn de la voi... Ce ati mai facut? Cum va mai simtiti? Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

salutare feteleceati facut in week-end? ca eu am prestat din greu...dar fara rezultat...am vb cu sotul meu si mi-a dat de inteles ca dupa CM-ul asta incepem oficial sa o punem de unyupyyyyyyyyyyyyyyyabia ast....si am sa fiu cu ochii pe el...sper sa plecam 2 in concediu si sa ne intoarcem 3 sau 4....va tin la curent cu toate amanuntele. Voi ce mai ziceti, cum va mai simtiti, ne mai da vre-una din voi o veste buna?

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor ,inca o luna nefertila .Sambata dimineata mi-au venit musafirii fara nici un advertisment in prealabil.Asta e ,poate luna viitoare o sa fiu mai norocoasa !
Va pupicesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorothytoff

Buna dimineata fetelor ,inca o luna nefertila .Sambata dimineata mi-au venit musafirii fara nici un advertisment in prealabil.Asta e ,poate luna viitoare o sa fiu mai norocoasa !
Va pupicesc

Pai...intram in noua luna cu forte noi si cu speranta in suflet... Asa ca la inceput de toamna ... pt toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Parca am citit la un alt subiect ca Pamy e gravidutza!

Mergi la inceput

Alina ,nu mai stim nimic de ea de o saptamana ,sa speram ca sa mutat pe odisee .
Daca e garvidutza si sa dea DD sa fie , poate ne da si noua veste cea buna ca sa mai ridice si noua moralul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

Salut,
Va rog, spuneti-mi ca nu sunt nebuna....e posibil sa-ti dai seama chiar a doua zi dupa ca esti insarcinata? Dupa noaptea cu pricina..m-am trezit dimineata cu sanii foarte durerosi..asa sunt si acum...e prima data cand mi se intampla asa ceva...si mai am cam doua saptamani pana la CM...

o fi autosugestie...o fi...

Poate-mi dati un semn,
Va pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Zouzou, eu cred ca e mult mult prea devreme sa fie vrun semn. Ai rabdare si o sa vezi in 2 saptamani daca e bebe sau nu.

Mergi la inceput