Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Buna dimineata fetelor
Zouzou si eu cred ca e prea devreme dar e autosugestia prea mare din cauza ca ori il doresti prea mult ori deloc si ti-e frica. Ai rabdare si ai sa vezi ca DD ne da exact ceea ce meritam, de ce suntem vrednice
Fetelor...hai sa fim mai optimiste, vorba lui Florentina_C o luna noua, sanse noi si ....sa nu uitam ca"Toamna se numara bobocii"
astept vesti de la voi.....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

Multumesc mult pentru raspuns..cum am venit la calculator, cum am deschis mailul...adevarul e ca ar fi atat de bine sa fie un bebelus!!!
Va pup si daca e ca peste doua saptamani sa aflu ca e cu ochisori, va dau de stire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Imi place asta cu "toamna se numara bobocii". Doamne Ajuta! Va pup fetelor si spor la treaba! Adica la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Ce mai faceti fetelor? Nu ati mai dat nici un semn de viata?
AdrianaBuc ce s-a mai intamplat? E bb sau nu? Ai mai facut vreun test ceva? Simptome ai??
Zouzou sa nu ne uiti sa ne dai de veste daca s-a mai intamplat ceva, daca apare luna asta bb sau nu? Sa ne bucuram si noi cu tine...
V-am pupat pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Florentina, habar n-am daca e bb sau nu . Semne nu am de nici un fel, testul de dimineatza a iesit initial negativ si apoi s-a vazut si linia a2a dar nu stiu dupa cat timp, ca la 5 dim l-am facut si am adormit.Era un test Sensiblu, despre care nu am auzit mare lucru. Cmul nu a venit si eu sper sa nici nu mai vina. Niciodata nu a intarziat atat. Sunt in z33 si ma intreb de ce intarzie? - asta daca nu e vreun bb pe acolo - Am gasit un test SureCheck pe care o sa il fac vineri, daca nu vin uratii pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinad spune:

Buna fetele, ma primiti si pe mine?
Si eu imi doresc mult un bebe, am la activ doua sarcini oprite din evolutie si ma tratez de un an si jumatate pentru ovare polichistice.
Incerc din iunie si...desi ovulez (pentru ca in iulie...am fost la echo in cm ziua 12 si aveam un folicul maricel) se pare ca bebe nu vrea sa apara.Sa fie oare stresul de vina? Imposibil sa nu nimeresc cu sotul ziua ovulatiei, ca doar in zilele cu pricina..prestam..una nu...una da....
Of, e greu..si vreau sa va spun ca la cele doua sarcini am ramas imediat..cum am renuntat la protectie, in prima luna,gata..pacat ca nu a fost sa fie
Ar trebui in cateva zile sa apara "uratii", insa luna asta am mai putine simptome ca de obicei. Foarte putin ma doare burtica si scurt, insa, nu ma dor sanii, desi inaintea CM sanii ma dureau constant,luna de luna
Ar fi vreo sansa?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Doamne fetelor..ia fiti atente ce am patit
Cand m-am logat sa va scriu primul mesaj am omis' _ ' si a iesit valentinad. Culmea,parola identica cu a mea, ca altfel nu intram...cand a aparut postat mesajul si am vazut valentinad din braila...sa mor nu alta..am zis ca nu vad bine
Sa ma ierte valentinad din braila ca i-am folosit userul absolut fara sa vreau...ca eu sunt valentina_d din bucuresti si ca mi-am schimbat deja parola

culmea...nu? Asta ca sa va mai inveselesc si sa va destresez ca sa vina bebeii repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

valentina, bine ni te-ai alaturat. Sa stii ca si eu sunt in situatia ta, adica sanii nu ma dor deloc, stre deosebire de alte luni cand ma dureau de muream. Te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Florentina, habar n-am daca e bb sau nu . Semne nu am de nici un fel, testul de dimineatza a iesit initial negativ si apoi s-a vazut si linia a2a dar nu stiu dupa cat timp, ca la 5 dim l-am facut si am adormit.Era un test Sensiblu, despre care nu am auzit mare lucru. Cmul nu a venit si eu sper sa nici nu mai vina. Niciodata nu a intarziat atat. Sunt in z33 si ma intreb de ce intarzie? - asta daca nu e vreun bb pe acolo - Am gasit un test SureCheck pe care o sa il fac vineri, daca nu vin uratii pana atunci.

Eu zic ca e ceva daca a intarziat atat si lucrul asta nu s-a intamplat niciodata. Bafta la noul test de vineri. Sa nu ne uiti: te asteptam cu vesti aici.

Mergi la inceput

Bine ai venit, alaturi de noi Valentina. Sanse, cred ca sunt, ca doar speranta moare ultima. Cand mai exact trebuie sa iti vina CM? Ai un ciclu regulat?? Poop

Mergi la inceput