Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Florentina, nici nu indraznesc sa sper. Imi e frica ca e doar o dereglare hormonala, nu mi s-a mai intamplat, dar exista un inceput pentru toate. Mai rau e ca nu am nici un fel de semne ca ar fi bb. In plus testele astea ma baga in ceata si mai tare. SI imi pare rau ca nu am facut testele de ovulatie luna asta, asa stiam exact cand am ovulat si as fi calculat cele 14 zile de rigoare. (la mine vine la 14 zile de la ovulatie). Doar ca luna asta am avut semnele ovulatiei de 2 ori si nu stiu cand s-a produs. Of! Cum am ceva nou sigur intru si va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Adriana, eu mai am niste simptome specifice, cred ca de la ovare pe mine inainte de CM ma doare piciorul drept, uneori foarte tare...acum vad ca simt ceva, insa nu ca in alte luni
E dureros sa iti faci sperante si sa nu se adevereasca..dar fara optimism...

Mergi la inceput

Florentina, sa stii ca de cand fac tratamentul este cat de cat regulat, la aprox 26 zile
In iulie mi-a venit pe 25, deci pe maine poimaine ma astept...sau poate ma uita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Un gram de rabdare, fetelor (cu toate ca stiu, uneori devine dificil sa fii rabdator) si un strop de optimist. Cam asta ar fi reteta. Va astept pe amandoua, de fapt pe toate numai cu vesti de . Si cu putin ajutor si de la DD pana la sfarsitul anului vom striga toate in gura mare ca suntem .

Mergi la inceput

ai dreptate Florentina..dar cand vad in jurul meu numai copii...aproape toti prietenii nostrii au...parca rabdarea se termina

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

Buna dimineata!

Va tin pumnii tuturor sa fie bebelusi!

Am o fetita de 8 ani si ne mai dorim un bebelus insa eu tot aman...vreau sa dau un examen (am dat o data si am picat cu brio)..si nu-mi imaginam cum e sa il iau si sa am si bebe mic...Acum, pentru ca s-a intamplat sa ma gandesc serios ca s-ar putea sa am un bebitza in mai, totul mi se pare simplu, simplu...Nu mai inteleg la ce ma gandeam inainte..si sunt atat de trista cand ma gandesc ca s-ar putea sa fie o iluzie...

De fapt, vroiam sa va spun un pic mai multe despre mine pentru ca am dat buzna la voi in casa fara sa ma prezint, vroiam sa va spun ca va tin pumnii (si mie in acelasi timp) - (v-am mai zis o data, nu-i asa? :)) si ca sunt sigura ca zuzumeii de bebici abia asteapta sa ne cunoasca!

Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

salutare fetelor...
bine ai venit valentina_d...si sa sti ca te inteleg perfect...la fel patesc eu cand merg la mama si il vad pe fratele meu cul isi tine bb in brate...o bomboana de 3 luni...ma topesc toata cand il vad sau il aud la tel...dar cum se spunea mai sus speranta moare ultima...e greu dar cu cat asteptarea este mai mare cu atat bucuria si implinirea sunt mai depline si le traiesti muuult mai intens...rabdare...ca DD are grija de noi...gandeste-te ca poate nu vine bb pt ca daca ar veni acum ,cum spui ca ti-ai terminat rabdarea, poate nu ai avea destula rabdare sau El crede ca nu esti destul de pregatita...si in toate asteptarile astea DD ne incearca si ne izestreaza cu rabdare si cu dragoste...te pup si ast vesti bune de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

fetelor am nevoie de voi...am facut analiza de citomegalovirus...si nu au iesit deloc bine...asadar dr mi-a zis sa fac un tratament si sa repet analiza peste 3 luni si in acest timp fara bebe ca nu e bine,asa ca tre sa mai ast 3 luni pt bb...si colac peste pupaza acum sunt la CM si ma doare spatele de mor si elimin cheaguri mici si numeroaseca ma fac?...mi-e teama sa merg la ginecolog pt ca sa nu imi zica ceva de rau...sper ca pana la 30 de ani sa fac si eu un pui
va ast pe toate cu vesti bune sa ma bucur pt voi...si sa imi spunetica sunteti va puuuupsi vreau vesti bune de la voi

Mergi la inceput

chiar daca asteptarea asta de 3 luni e grea, eu zic..fruntea sus, o sa treaca repede, pentru ca bebe cand vine vrea sa te gaseasca sanatoasa

Mergi la inceput

aaa, ca am uitat sa va zic
eu analizele astea: toxoplasma, citomegalovirus, listeria..etc, le-am facut in 2006. E clar ca acum nu mai sunt valabile, dar nu le mai fac inainte de a ramane insarcinata....nici moarta.
Doctorita mea spunea ca orice se trateaza, chiar daca e in timpul sarcinii
pupici fetele

Mergi la inceput