Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Buna dragelor ,
Ioana eu zic sa nu mai fi suparata ca va mai trebui sa astepti inca 3 luni pt a putea incepe dinou sa lucrezi la proiectul bb , cred ca ar trebui sa-i multumesti lui DD ca te-a luminat sa iti faci analiza mai bine ca ai descoperit acum si nu dupa, asa ca fruntea sus si insanatosire grabnica.Ai grija de tine

Valentina_D bine ai venit!Stiu cum e sa vrei un bb imediat din prima incercare dar poate ca DD ne pune la incercare poate e un mod de a ne pregati sufleteste pt cand vom fi mamici.Ai putina rabdare si o sa vina.Eu am ajuns de visez noaptea numai bebei ,miercuri am schimbat la pampers toata noaptea .
AdrianaBuc - e bb cu siguranta !!!Ce dereglare hormonala,ce-ti veni acum ?!
Sper din tot sufletul sa am dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

ms de incurajari,valentina_d....dar asta e valabil si pt tine...eu am pierdut o sarcina la 6 sapt....si se pare ca din cauza citomegalovirusului...nu vreau sa te sperii, fiecare reactionam si ne manifestam alfel...dar ai si tu mare grija...puuup u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Buna fetelor
Nu am mai avut rabdare si am facut testul, un sureCheck, care a iesit pozitiv in 1-2 min. Nu se vede liniuta perfect, dar se vede destul de clar. Asa ca am mers sa fac si testul de sange ca sa stau eu linistita. La 4 iau rezultatul. Am niste emotii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

FELICITARIIIIIIIIIII Adriana

e bebe, clar clar, se vede bine, se vede mai putin bine, e a doua liniuta si gata!

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Buna fetelor
Nu am mai avut rabdare si am facut testul, un sureCheck, care a iesit pozitiv in 1-2 min. Nu se vede liniuta perfect, dar se vede destul de clar. Asa ca am mers sa fac si testul de sange ca sa stau eu linistita. La 4 iau rezultatul. Am niste emotii!!!!

Nu ai idee cat ma bucur pentru tine Adriana. Stiam eu ca e bb. Felicitari din suflet si sa ne molipsesti si pe noi cat mai curand. Inca o data felicitari.

Mergi la inceput

dap, e bb. rezultat betahCG: 116,8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Buna fetelor

Adriana tu de cat timp incerci sa ramai ? Ai facut ceva tratamente sau a rezultat bb si fara? Te-am pupat si FELICITARI inca o data pt bb din burtica.

Mergi la inceput

adriana, te asteptam cu rezultatul de la analiza de sange, desi eu zic ca daca a doua liniuita a iesit.....aia e

Mergi la inceput

adriana, pupici multi pentru tine si bebe
sa dea DD sa fiti sanatosi si sa ne molipsesti si pe noi

Mergi la inceput

eu incerc de 1 an (chiar luna asta se face 1 an). Dar am intrerupt in ianuarie pana luna trecuta pentru ca am descoperit ca am hpv 16, in faza avansata. M-am operat si inca nu aveam liber de la doctori.

Medicii nu ne dadeau nici o sansa pentur ca spermograma sotului era dezastruoasa, 4mil/ ml, vol total 1 ml, mobilitate sub 50%. Luna asta a luat BU si uite rezultatul.

Mergi la inceput