Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Adriana mi-au dat lacimile de fericire pt tine .Vezi ,vezi ca am avut dreptate iar tu vb de dereglari hormonale asa aprute din senin peste noapte !Trebuie sa sarbatorim .
Inca o data felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

eu incerc de 1 an (chiar luna asta se face 1 an). Dar am intrerupt in ianuarie pana luna trecuta pentru ca am descoperit ca am hpv 16, in faza avansata. M-am operat si inca nu aveam liber de la doctori.

Medicii nu ne dadeau nici o sansa pentur ca spermograma sotului era dezastruoasa, 4mil/ ml, vol total 1 ml, mobilitate sub 50%. Luna asta a luat BU si uite rezultatul.

Adriana, BU inseamna cumva Branca Ursului? Am auzit cate ceva de planta asta. Din cate am citit poate fi luata si de femei si in mai multe cazuri a dat si rezultate. Voi ce stiti? Ati luat asa ceva sau cel putin ati incerca? Poop pt noua Adriana si pt voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Multumesc fetelor, eu inca sunt in transa. BU inseamna Branca Ursului, dar mare grija in administrarea la barbati pentru poate face mai mult rau decat bine. Da, poate fi luata si de doamne, chiar stiu pe cineva care a luat si a ramas gravida, dar nu e o regula. Cred ca depinde de fiecare organism.
Florentina, eu nu am luat tratament de stimulare pentru ca ma indop (ma indopam) cu imunostimulatoare avand in vedere ca la biopsia facuta dupa ERAD (mi-a scos o bucatica de col) s-a aratat ca nu a fost scos tot tesutul afectat de HPV. Eu zic ca e o minune de la Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

felicitari ADRIANA BUC!!!!

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

felicitari adriana sa sti ca ma bucur din tot sufletul pt u....si uite cum are DD grija de fiecare...iti urez sarcina usoara, te puuuuup draguta si asteptam vesti numai de bine de la u

uite fetelor inca o lectie de viata de la adriana...dupa un an de asteptari si incercari DD a binecuvantat fam adrianei cu un bb...sa avem incredere si speranta ca va fi si pt noi la momentul potrivit...dar deocamdata trebuie sa ne bucuram pt adriana si sa ii fim alaturi

si...nu uitati ce v-am zis ca toamna se numara bobocii

va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Multumesc, multumesc, multumesc din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Felicitati Adrianei pt bb si numai bine la toate aspirantele!!!
Vin si eu cu o intrebare.Mucusul albicios si vascos reprezinta inceputul ovulatiei sau sfarsitul???
La mine cm vine ba la 23,27 si nu prea stiu cand se intampla,asadar am folosit calculatorul ovul de pe net.Eu sunt in a 15-a zi a cm si m-am gandit ca am ovulat cf calculelor si simptomelor,dar azi ma dor ovarele f tare si a aparut si chestia asta.
Pleaee fetelor,astept raspunsuri daca stiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

acum e momentulNadinas,spor la treaba si sa fie cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

eu stiam ca mucusul transparent si vascos arata momentul ovulatiei.daca nu ai un cm reglat,nu ovulezi in ziua 14.deci,dupa mucusul tau,esti la ovulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Buna fetelor! Sunt o viitoare aspiranta la statutul de mamica si simt nevoia sa discut cu cineva despre toate emotiile, dezamagirile care pot sa apara asteptand un viitor bebe Ce ziceti? Ma primiti si pe mine in grupul vostru?

Mergi la inceput