Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 19
ema1122 spune:
Buna tuturor,
Am si eu nevoie de ajutor in legatura cu ce mi se intimpla in ultimul timp. Incercam de multi ani sa avem un bebe iar in ultimul timp se intimpla ceva ciudat. Ciclul este la 29 zile fix, dar acum 4 luni a intirziat 7 zile, test sarcina negativ, mi-a venit rau, am picat jos iar apoi mi-a venit, luna urmatoare la fel cu exceptia unui test pozitiv in ziua in care mi s-a facut rau. Luna trecuta am zis sa facem o pauza iar totul a fost normal, la 29 zile a venit. Luna asta am incercat din nou, iar acum la 7 zile intirziere, dupa ce am avut toate semnele unei sarcini, mi-a venit rau si a venit... testele au iesti negative toate. Ce ar putea fi ? Sa fi fost sarcina, dau doar o deregrlare ?
anamira spune:
Buna Ema!
Nu cred ca cineva poate sa-ti spuna exact daca a fost sau nu sarcina (poate doar la gine), insa multe femei se confrunta cu dureri insuportabile sau stari de lesin la inceputul menstruatiei. Eu stiu!!:( Poate cel mai bine ar fi ca atunci cand consideri tu ca simptomele pe care le ai sunt cele de sarcina sa-ti faci un test de sange. E mai ok ca si testul de sarcina.
tudormiha spune:
Buna fetelor.
Ma primiti si pe mine?
Luna de luna tot intru si va citesc mesajele(din umbra va urmaresc).Si eu sunt o aspiranta la bb
.
Felicitari adriana.Iti doresc din tot sufletul sanatatea multa .Este cea mai importanta in moemnetele astea.Am mai scris dar nu prea mult ca imi este frica sa ai sper.Eu am ramas acum 1an insarcinata si la 3 luni a murit
din cauza Citomegalovirusului din corp.M-am vindecat si acum tot incercam de 6 luni.Sotul isi face acum analizele ca a fost diagnosticat cu oligospermie si astenospermie dar nu este diagnostic grav.
Am si eu cateva simptome dar nu stiu daca sunt de gravida sau nu?
tudormiha spune:
M-am cam deranjat la stomac de 2 zile dar nu asa rau ca sa fie o indigestie.
Nu prea am dat importanta la alte simptome dar sunt..... eu am avut de umblat zilele astea cu bunica mea in spital ca a cazut si a facut o fractura si greturile le-am pus pe seama imaginilor de la spital, cu diversi bolnavi si mirosuri si ....multe.Cred ca stiti si voi cum este la spital vezi de toate.aseara iar am avut nodul in gat si ma inec de imi vine sa vomit.Abia am putut sa manac o salata.
Nu stiu ce sa cred.CM trebuie sa-mi vina pe data de 29 ale lunii.Mai astept SAnii imi sunt mariti si nu prea ma dor cum ma dureau inainte de cm.
Ce parere aveti?
tudormiha spune:
Fetelor am descoperit pe net am dat pe google calculator de ovulatie si am completat un gen de formular si mi-a spus care sunt ziele bune de ramas gravi.Am urmat cat de cat zilele alea inafara de ziua de ovulatie care am avut-o pe 13 ale lunii astea.Sa zic ca este o speranta. Voi ce parere aveti?
tudormiha spune:
Fetelor ce simtome mai stiti ca sunt de graviduta?
Va intreb ca ma cam mananca burta( adica pielea).
ingrid111 spune:
buna,
va rog sa ma ajutati, am o nelamurire: pe data de 17 sau 19 dar si pe data de 23 august am facut sex neprotejat. cam de 1 sapt ma simt foarte rau adica: madoare capul in continuu, nu pot manca mai nimic (pot sa mananc decat biscuiti si paine), nu mai pot fuma tigarea pana la capat si fumez foarte rar acum,am o stare contunua de ameteala, si cam astea ar fi toate simptomele. ideea este ca mi-am facut 2 teste de sarcina, ambele negative? oare a fost prea devreme sa le fac? oricum pe data de 03.09.2009 mi-am facut programare. (asa tarziu pt ca atunci am gasit liber la doamna dr. la care eu am vrut).
eu imi doresc un bebe.
pana la vizita la doctor astept parerile voastre.
multumesc.
ingrid111 spune:
am uitat sa spun ca ma doare si burta rau de tot ca atunci cand tre sa-mi vina asta cam de 2 zile.
, si am stare se somnolenta toata ziua, as dormi non stop, insa seara stau si ma uit pe pereti.
Madutza_21 spune:
Buna Miha, si eu am calculat ovulatia tot in 13 august, poate da Doamne Doamne sa primim amandoua vestea cea mare in acelasi timp!![]()
Si eu am ceva simptome: niste greturi usoare, sani mai plini, niste cosuri ce au aparut din senin, si sooooomn!! Eu am facut test azi,pe la amiaz, dar nu a fost pozitiv, adica am vazut ceva ce semana cu a doua liniuta, dar era foarte foarte vag...Cred ca e prea devreme,asa ca voi face peste cateva zile alt test!
Miha, eu zic sa faci si tu in prima zi de intarziere, sau dupa 14 zile de la eventuala conceptie, un test de sarcina, si iti doresc din tot sufletul sa fie pozitiv!!