Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 20
Emma_ spune:
Buna fetelor,
Si noi incercam sa avem un bebe de 1 an jumate. In Mai am pierdut o sarcina la 6 sapt. Luna asta, pe 16 eram la plaja si mi-a venit rau si am lesinat. Dupa aceea am inceput sa am senzatii de rau in timpul zilei iar cm trebuie sa vina pe 31. Sinii nu ma dor prea tare dar sint sensibili. Am facut un test astazi dar e prea devreme si a iesit negativ.Mi-e teama sa fie doar semne false, dar ma simt balonata si ca sa pun capacul de azi m-am ales si cu o infectie urinara.
Voi credeti ca e posibil sa am semne asa de puternice de la mijlocul lunii?
tudormiha spune:
Ema sa stii ca l-ai facut zic eu prea devreme.dar nu am inteles cand este data ta de CM? repeta testul inainte cu 4 zile de venirea CM-ului.
Magdutza cand trebuie sa-ti vina? STii ceva eu cred ca esti insarcinata........(asta presimt eu). Aseara m-am cam deranjat la stomac un pic dar de 2 zile imi este tare greata, sper sa nu fie de la deranjatul meu la stomac cu toate ca nu as avea de la ce sa ma deranjez. Stii eu stiam ca unul din semnele gravidei este constipatia. La mine na ca este tocmai invers. Voi ce credeti.
Iar infectia care mi-ai spus-o urinara sa stii ca eu cand am ramas gravida acum 1 an sa stii ca si eu am facut infectie si cica asa fac gravidele (mie asa mi-a explicat doctorul pe vremea aia).
Florentina_C spune:
Buna fetelor.
Am si eu o intrebare legata de testele de sarcina. Ma intereseaza cam in ce moment e bine sa iti faci un test de sarcina si sa fie un raspuns care sa fie concludent (fie el pozitiv sau negativ). Eu am ajuns in ziua 31(astazi) a CM si ma cam tenteaza un astfel de test, dar mi-e cam frica sa il fac ca sa nu fiu dezamagita de rezultat, in caz ca ar iesi negativ
. Am un cm neregulat intre 24 (cel mai scurt) si 33 zile(cel mai lung). De obicei imi vine cam la 27-28 zile, o singura data a fost de 33, o data de 31 si una de 30. Nu stiu ce sa mai zic...As fi vrut sa incerc un test maine,(ca implinim si 2 ani si 10 luni si ar fi frumos sa ii fac sotului meu un asa cadou). Voi ce ziceti?

tudormiha spune:
buna dimineata fetelor.Eu continuu cu starile de greata aseara ce rau mi-a fost.Acum nu stiu ce sa va zic dar daca am vazut ca sunt si un pic deranjata la stomac (dar nu foarte rau), cu toate ca nu as avea de la ce sa fiu deranjata ma gandesc si la o posibila sarcina eu ma apropii de ziua de venire a Cm-ului 29 luna asta.
Problema este ca rau imi este de duminica ce-i drept.Nu stiu ce sa zic voi ce parere aveti sau a trecut cineva prin asta?
Florentina ca sa fie concludent testul de sarcina si avnd in vedere ca tu ai cm neregulat eu zic sa-ti faci a 34, sau chiar 35 zi.Ca sa fii sigura.Dar ai ceva simptome? Sau ai avut o scurgere roz?
Cate zile ai de la concepere(ultimul contact in perioada fertila)?????
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tudormiha buna dimineata fetelor.Eu continuu cu starile de greata aseara ce rau mi-a fost.Acum nu stiu ce sa va zic dar daca am vazut ca sunt si un pic deranjata la stomac (dar nu foarte rau), cu toate ca nu as avea de la ce sa fiu deranjata ma gandesc si la o posibila sarcina eu ma apropii de ziua de venire a Cm-ului 29 luna asta. Problema este ca rau imi este de duminica ce-i drept.Nu stiu ce sa zic voi ce parere aveti sau a trecut cineva prin asta? Florentina ca sa fie concludent testul de sarcina si avnd in vedere ca tu ai cm neregulat eu zic sa-ti faci a 34, sau chiar 35 zi.Ca sa fii sigura.Dar ai ceva simptome? Sau ai avut o scurgere roz? Cate zile ai de la concepere(ultimul contact in perioada fertila)????? Mihaela |
Pai...simptome nu prea am, in afara faptului ca sanii sunt mai umflati decat de obicei, dar nedurerosi si cateodata ametesc. Scurgere roz nu am avut iar ultimul contact in perioada fertila nu stiu sa vi-l spun pentru ca luna asta nu am calculat perioada fertila.
Aaaa....ce mi s-a mai intamplat un pic ciudat a fost faptul ca duminica a avut niste scurgeri albicioase destul de abundente. Acum insa nu mai insa de nici un fel. V-am pupat...
tudormiha spune:
florentina secretia albicioasa abundenta inseamna ca s-a terminat perioada fertila.Eu de exemplu imi apare si dupa ce se termina perioada de fertilitate dar prevesteste si cm cand trebuie sa vina
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tudormiha florentina secretia albicioasa abundenta inseamna ca s-a terminat perioada fertila.Eu de exemplu imi apare si dupa ce se termina perioada de fertilitate dar prevesteste si cm cand trebuie sa vina Mihaela |
Ok...merci pentru raspuns...am sa incerc un test luni, in caz ca nu apar uratii pana atunci...
...
pt toate
larissa_79 spune:
Eu sunt in ziua Z25 si ma tot agit pe aici. Vreau sa am rabdare sa nu fac nici un test pana duminica ( asta in caz ca nu vin uratii intre timp). Cu Alexia am ramas usor....acum insa...luna trecuta nu a fost sa fie...iar acum...nu am nici un simptom..doar o usoara stare de oboseala si parca o temperatura mai ridicata a corpului. Pe de alta parte am o stare de nervozitate specifica zilelor de dinainte de sarcina...
Doamne ajuta tuturor....sa ne vedem cat mai repede mamici. Fetelor cand sa imi fac un test, cu sanse sa arate realitatea?
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
tudormiha spune:
si eu cred ca incerc luni un test in cazul in care nu vine.mie tot greata imi este si m-am balonat(ma balonam si inainte dar dupa ce mancam,dar acum nu am mancat inca)si am burtica tare asa....
sper sa fie bb de vina si nu altceva iar stomacelul nu mai mi-a dat semne ca mai este deranjat.....ma gandesc ca totusi scaunul pe care l-am avut un pic moale poate sa fie (daca ar fii) de la bb daca este acolo....voi ce spuneti?
tudormiha spune:
larissa fa-ti un test in a 2 zi de intarziere.Nu stiu cand trebuie sa-ti vina tie CM?