Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 21
tudormiha spune:
Larisa tu ce simtome ai avut la primul copil? si de cand au inceput semnele de sarcina inainte de CM?
alina06st spune:
Eu luna asta n-am avut niciun fel de simptom. Daca in lunile trecute mereu mi se parea ca ceva se intampla, acum chiar nimic. Am facut totusi un test aseara, ca il aveam in casa si stateam ca pe ghimpi si bineinteles, a iesit negativ. Poate sa fi fost prea devreme, ziua 25. Ar trebui sa-mi vina duminica pe 30, iar dupa parerea mea contactele cu sanse au fost pe 12, 13. Oricum au inceput sa mi se intareasca putin sanii si sa ma doara din cand in cand foarte vag, ceea ce la mne e cam semn ca imi vine ciclu... asa ca nu cred ca mai repet testul.
larissa_79 spune:
Mie in august CM mi-a venit pe 2 asta in conditiile in care in iulie imi venise pe 8. Acum dupa calculele mele ar trebui sa vina pe 29-30 august. Noi n-am prestat decat in Z16 si Z17 ca inainte a fost post iar dupa aia am fost racita bocna. Asa ca...nu stiu de sunt mari sanse luna asta.
La Alexia am avut simptome: mi se intarisera sanii, adormeam seara f repede iar testul s-a pozitivat cu 2 zile inainte de CM.
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
alina06st spune:
Larisa, fusese primul test pe care l-ai facut? Cu 2 zile inainte? Sau mai incercasei? Vad ca suntem cam in acelasi tempo: si mie trebuie sa-mi vina pe 30. Am facut deja un test, dar l-am si facut cam devreme, pe 25, si oricum ma dor si sanii ca atunci cand imi vine, asa ca nu prea mai am mari sperante. Plus ca n-am facut nici monitorizare sa vad pe ce ovar am avut folicul si am o trompa infundata. Nu stitu daca o fi fost pe partea cea buna. Asa ca m-am dezumflat pe luna asta. Sper sa ai tu mai mult noroc si luni sa ne dai vesti bune. 
tudormiha spune:
Buna dimineata fetelor.
Ce mai faceti? Pot sa va spun ca aseara dupa ce am venit de la spital de la bunica mea , m-am bagat in pat la 20 si am dormit bustean pana azi dimineata, nu am auzit nimic iar sotul meu cica ar fii si vb cu mine dar eu nu mai tin minte nimic .....eu m-am gandit ca era de la oboseala dar azi dimineata abia am resuit sa ma trezesc chit ca am dormit atatea ore.Foamea a aparut si ea, dar oricum eu aveam starea de foame si inainte de CM.
Voi ce mai spuneti care mai trebuie sa faca test zilele astea?
tudormiha spune:
Madutza ce faci am vazut ca nu ai mai scris nimic?
Cum te mai simti? ai mai facut un test?
alina06st spune:
Tu in a cata zi esti Mihaela? Eu am facut testul in Z 25 - negativ. Cica pot sa iau de bun raspunsul, fiindca testu a fost un shure check si asta arata si de la Z 10 de la momentul conceptiei. Deci, asta e. Astept rusii pe duminica seara. Atunci e Z30 si mie imi cam vine ceas. Cand ar trebui sa te testezi?
tudormiha spune:

AU VENIT URATII......nu mai pot asa m-am saturat....imi vine sa plng de nervii....dar nu pot de colegele mele.............trebuia pe 29 si uite acum au venit fara dureri fara nimic......
alina06st spune:
Pff, imi pare rau Mihaela, dar sper sa iti revii repede si pune la punct planul de bataie pt luna urmatoare. Eu asa reusesc sa imi revin: gandindu-ma la ce am de facut in continuare. 
Madutza_21 spune:
Buna fetelor! Eu am fazut si azi un test Narcis, tip banda, dar tot negativ este. Azi ar fi 14 zile de la o eventuala conceptie, si zunt in ziua 33. Nu stiu ce sa mai cred...Prin 18 august, v-am spus ca am avut o scurgere maronie(asemanatoare cu cea zilnica)care a durat vreo 3 zile..Chestia e ca de vreo 3 zile iarasi am observat o secretie mai inchisa la culoare, dar nu chiar maronie, si niste chegulete f mici, maro inchis...Ce sa cred acum? Am mai avut un contact prin 21 august, cand am observat ca a crescut temperatura bazala in jur de 36.9, dar nu s-a mentinut.Cred ca a fost influentata temperatura si de medicamentele si ceaiurile pe care le-am luat(care aveau efect de scadere a temperaturii)! Astazi am programare la dentist si imi va face o mica anestezie, si mi-e frica sa nu fie un bebe mic acolo si sa-l afecteze! Nu stiu ce sa mai cred, va rog ajutati-ma cu un sfat!