Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Mai fetelor,intreb si eu ca proasta,daca nu-i sarcina cat de mult poate intarzia ciclul???Mai mult de 30 de zile???
Daca au trecut 10 zile de la conceptie,chiar nu se vede sarcina la un test???
Of,imi fac sperante.Inca am dureri de burta,de fapt,ovarele,spatele ma doare,azi am avut si usoare ameteli,somnolenta,dar sanii sunt la fel,acum sunt f moi,doar daca apas eu,ca de....iese un lichid din sfarc...daca apas f tare si am si o scurgere f slaba cantitativ si ma simt tot timpul inauntru ca si cand mi-ar veni cm.
Daca pana luni nu vine ,ma duc la doctor.Nu mai fac nici un test ca mi-e frica ca iese negativ.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea822 spune:

AdrianaBuc., cu intrebarea asta am ramas si eu. Si mie mi se pare devreme sa-mi iasa pozitiv, insa uite ca mi-a iesit. E posibil sa fi ovulat mai devreme, am auzit ca se mai intampla, adica nu pe 30, ci pe 26-27, cine stie... Ideea e ca am 2 teste pozitive. Am si niste dureri vagi, pe mijlocul burticii, nu in parti cum erau de obicei, la ovare. Mi-as mai lua un test, nu stiu ce sa fac. O sa postez o poza cu testul, sa-l vedeti.

Va pupicesc

Mergi la inceput

Se pare ca nu pot posta nicio poza pentru moment, vroiam sa vedeti testul de ieri, care e de-a dreptul pozitiv, chiar si dupa 8 zile de la conceptie. Poate HCG-ul e in cantitate mai mare decat la alte persoane, nu stiu ce sa zic... Oricum, cum vrea Doamne-Doamne.

Mergi la inceput

Nadinas, e posibil sa fie bebe, insa ar tb sa iti indice pozitiv testul. Eu la fetita mi l-am facut cu 2 zile inainte de CM si mi-a iesit a doua liniuta intensa. Ieri am luat acelasi tip de test pe care l-am folosit si acum 2 ani, insa a doua liniuta nu e asa pronuntata, insa fericirea mea, exista. Poate depinde f mult si de marca testului, insa ma indoiesc ca exista vreunul care sa nu-ti indice realitatea dupa cel putin o zi de intarziere. Iti tin pumnii, sa fie ce-ti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Wellcome noilor aspirante .
Nadias -din cate am citit pe net testul de sarcina trebuie efectuat dupa 20 de zile de la ovulatie ca sa iti dea un rezultat corect 98% si eu tot 7 zile am de la presupusa conceptie dar ma abtin cu greu de a-mi face testul iar ca simptome in afara de mici dureri ovariene nu am nimic.Iti doresc sa fie cu ochi.
Andreea822 -repeta testul dimineata e cel mai sigur concentratia de HCG e mai mare si incearca sa nu bei lichide multe inainte(chiar deloc).Sa dea DD sa fie bb.
Ioana -Starea de somnolenta ,gustul metalic , pofta de mancare,durerea sanilor ,indica o sarcina dar nu te baza doar pe simptome deoarece ne putem induce aceste stari si organizmul reactioneaza ca atare.Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o expetienta atat de traumatizanta ,dar cu rabdare , si cu ajutorul lui DD o sa reusim sa aducem pe lume niste ingerasi.Ai cm regulat ,cand ar trebui sa iti vina cm ?
Raludeea -pe unde umblii ?Da-ne vestea cea buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorothytoff

raludeea ,nu mai am eu rabdare pt tine abia astept sa ne spui ca au iesit II liniute .

fetelor..am pierdut si luna asta.nu-i nimic,abia astept sa treaca ,si ne punem iar pe treaba.oricum,nu ne lasam noi asa usor,nu?voi ce faceti?ceva semne?haideti cu teste pozitive sa ne ridicati si noua moralul.va pupyc si astept vesti de la voi.
NADINAS-un test arata o sarcina abia dupa 14 zile de la conceptie sau din prima zi de intarziere a cm.citeste si tu pe net,ca scrie peste tot.oricum mai ai rabdare.testul de sange iti poate arata la 7-8 zile de la ultimul act sexual,asta daca e sarcina.oricum,sa ne tii la curent,si sa dea dd sa fie cu ochisori.
va pup

Mergi la inceput

Mi-am mai facut 2 teste acum 5 min. Alt Sure Check si un Femina Clue (altceva n'aveau). Pozitive. Femina cu a doua liniuta mai pronuntata, Sure cu liniuta mai pala. Eu zic ca e mormoloc.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Nadinas,te inteleg prin ce treci si sunt alaturi de tine, pentru ca si mie mi se intampla la fel:azi, ziua 30,lipsa menstra,merg foarte des la baie sa verific,test sarcina facut dimineata si a iesit negativ;in rest,nici eu nu prea am simptome in afara de dureri usoare de mijloc si burtica,sani usor umflati,nu stari de greata,nu ameteli,nu stari de somnolenta,nimic.Mai multe avem in alte luni cand credeam eu ca am reusit.Si mie imi e frica sa-mi mai fac test.
A,am uitat sa-ti spun ca ciclul meu dureaza cam 28-29 zile,si nu prea am avut intarzieri.
Cel mai rau e ca incep sa-mi fac sperante si cunosc gustul dezamagirii.
Hai curaj,poate venim cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

fetelor eu avand o sarcina la activ,pot sa zic ca stiu cat de cat cum este,si de asta va zic,testele de sarcina sunt concludente numai daca embrionul a fost fecundat,si apoi placenta formata.placenta secreta acel ceva care in combinatie cu o solutie chimica din test arata daca e sarcina.nu stiu nici eu foarte bine,dar dureaza cel putin 7 zile de la ultimul act pana ce ovulul este fecundat,apoi inca 7 formarea placentei.eu va doresc sa fie bb,si asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Nu,nu e sarcina,dimineata mi-au venit uratii...aaaaaa...cu primul copil am ramas insarcinata foarte repede,de aceea speram sa se intample si acum.Oricum m-am pus pe calculat ovulatia si toate cele si vedem...
Felicitari norocoaselor si sa vina la toate.
Acum inteleg de ce testele erau negative.Trebuia sa ma gandesc si sa nu-mi cumpar atatea teste.
Mai spunea cineva de menstra peste sarcina.Cred ca e vorba doar de f putin....cantitativ si culoare diferita.
La mine sunt uratii in toata regula....
O zi buna la toate si spor la facut bb!!!

Mergi la inceput