Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

dorothytoff, tu de cand lucrezi la proiectul bb... si voi fetelor de cat timp incercati sa ramaneti ... Va astept cu raspunsuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

dorothytoof,sa dea DD sa fie asa.tu cum te simti?cand urmeaza sa faci testul?asteptam vesti bune
Florentina_c,eu nu "lucrez"de mult,de doua luni,dar sper sa fie luna asta.mai e putin pana la test,sper sa
va pupyc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui raludeea

dorothytoof,sa dea DD sa fie asa.tu cum te simti?cand urmeaza sa faci testul?asteptam vesti bune
Florentina_c,eu nu "lucrez"de mult,de doua luni,dar sper sa fie luna asta.mai e putin pana la test,sper sa
va pupyc

Iti tinem pumnii raludeea.... Sa fie cum vrei tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Buna dragelor ,
raludeea -mai am de asteptat pana pe 12 cel putin pentru primu' test asta daca s-a intamplat minunea sambata sau duminica .Ai facut testul ,cum a iesit ?Inca nu am nici un fel de simptom,dar e prea devreme.
Florentina C -noi avem 3 luni de cand incercam ,fiecare cm e o noua dezamagire dar nu ne lasam cu una cu doua punem la treaba .

Va pup
Raludeea nu ne tine in suspans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

pai maine ar trebui sa vina cm,daca nu vine,joi fac testul.nici nu mai am rabdare,l-as face si acum ca l-am cumparat de o saptamana,si de fiecare data cand trec pe langa o farmacie,imi vine sa mai cumpar.mai e putin.sper sa nu ma invadeze turcii,ca nu am nici un sintom de cm,pe mine ma doare burta de obicei cu 3 zile inainte.va pupyc si astept vesti de la voi.oricum va anunt imediat ce aflu rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

raludeea ,nu mai am eu rabdare pt tine abia astept sa ne spui ca au iesit II liniute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorothytoff

raludeea ,nu mai am eu rabdare pt tine abia astept sa ne spui ca au iesit II liniute .

Buna fetelor!Ma numesc IOANA si vreau sa intru si eu printre voi...As avea si eu o nelamurire ...in feb am pierdut o sarcina de 6 sapt...-groaznic-mai ales ca imi doresc fffff mult un ...dar acum de dum ma simt tare nasol....imi vine sa dorm mereu doar seara adorm mai greu, de obicei nu sunt gretoasa dar acum mi se face greata la mirosurile mai grele, ma mai ia cate un frison,luni ma dureau ovarele ca la CM, parca plutesc,mi se face mereu sete, am un gust ciudat in gura, au inceput sa ma doara usor la atingere mameloanele si de ieri imi vine sa manc tot ce imi pui in fata si la gata simt o usoara stare de greata dar fara voma.....toate astea dupa ce in ultima zi ce CM am care s-a terminat in mine(dupa mitul ca acum nu poti sa ramai-pt ca sotul meu crede ca inca nu e momentul potrivit). Am facut un test ieri dimi dar a iesit negativ(la prima sarcina nu am avut nici un fel de simtom iar la CM in afara de dureri de burtica si putin de sani....nimic). Sa fie simtome de sarcina? Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea822 spune:

Buna fetelor!

Sunt noua pe forum. Am postat si la alt subiect mai devreme.
Am facut Sure Check, 2 la nr., aseara unul si azi dimineata altul. Rezultat, slab pozitiv, cel de azi mai vizibil decat cel de aseara, dar oricum nu de aceeasi intensitate ca linia de control. Am 3 sapt. de la UM. Ce credeti? E cu ochisori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

andreea822, din cate cunosc eu, testele astea nu prea dau rezultate fals pozitive (dacat daca faci vreun tratament). Mi se pare totusi mult prea curand sa iasa pozitiv. Daca tu spui ca ai cm la 28 zile (recunosc, am citit la topicul celalalt), probabil ai ovulat pe 30? Deci ai avea 7 zile de la fertilizare? Sa iasa pozitiv atat de repede? Nu stiu ce sa zic. Eu iti doresc sa fie bb la tine in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Ziua buna fetelor si d-ne ajuta sa fie bb la toate cele care-si doresc.Eu ma cred insarcinata,dar d-zeu stie....din pacate am facut n teste,toate negative si acum an dureri de spate,burta,ameteli,sanii sunt ba umflati,ba normali si urinez des.Specific ca am gacut testele inainte de a-mi veni menstruatia.Acum a intarziat f ptin si sper.Dar eu stiu???
Am zis sa astept pana luni si daca d-ne ajuta nu-mi vine menstra atunci sun doctorul.Oare aceste teste daca sunt facute inaine de data presupusa a menstruatiei pot fi negative,chiar daca e sarcina,sau sarcina sa fie incipienta si sa nu iasa la test???
Eu am cam 6-7 zile de la data presupusa a conceptiei..cred...
dar acum parca am luat-o razna,tot timpul sunt la toaleta sa verific daca a venit cm si sper de fiecare data...
Sper ca nu v-am plictisit cu postarea mea,dar mai vreau mult un alt copil acum.Asa simt eu...

Mergi la inceput