Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

buna fetelor.eu sunt andreea,si la fel ca si voi lucrez la proectul doua liniute.ma primiti si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Bine ai venit raludeea.De cate luni lucrezi la proiectul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Bine ai venit Ralu si sedere cat mai scurta
Dorothy[pup]eu sper sa fim toate si cu fetele de la "Locul noilor venit" in toamna la odisee

Mergi la inceput

nu de mult.de doua luni.mai am o fetita de aproape cinci ani,si ne mai dorim un bebe.eu am pierdut o sarcina,iar pe a doua am tinut-o cu tratament pana la 8 luni.cat despre semne,stiti voi cum este:sani tari si durerosi,oboseala maxima si lipsa poftei de mancare.deocamdata atat.sper sa nu fie datorita faptului ca sper la

Mergi la inceput

Fetelor vin cu o veste buna ,doar ce m-am intors de la gineco si....foliculul este de 16mm mai am de asteptat o zi si o sa ovulez!!!
Aleesicoo- sa te auda DD
Raludeea-sa iti traiasca fetita .Imi pare rau sa aud ca ai pierdut sarcina .Astea sunt semne prevestitoare de
Sa dea DD sa ne vedem in pe odisee .

Mergi la inceput

mersi mult dorothytoff.ma bucur pentru tine.trage tareca acum e momentul.sper sa se prinda.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorothytoff

Fetelor vin cu o veste buna ,doar ce m-am intors de la gineco si....foliculul este de 16mm mai am de asteptat o zi si o sa ovulez!!!
Aleesicoo- sa te auda DD
Raludeea-sa iti traiasca fetita .Imi pare rau sa aud ca ai pierdut sarcina .Astea sunt semne prevestitoare de
Sa dea DD sa ne vedem in pe odisee .

Pai, atunci spor la treaba Dorothytoff.... Sa dea D-zeu sa auzim la sfarsitul lunii ca avem printre noi o .

Mergi la inceput

ce faceti fetelor?nici un semn,nimica?eu mai am de asteptat vreo 4 zile si fac un test.va pupic

Mergi la inceput

feteleee ce faceti unde sunteti? lucrati la?eiii asta e bine

Mergi la inceput

Buna fetelor ,sper ca la sf lunii sa incep sa ma laud ca suntem 2 in 1 .

raludeea ,vino cu o veste buna ,sparge gheata ca dupa te urmam si noi !!!

Mergi la inceput