Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 5
lory09 spune:
Florentina C,cred ca un picut cam devreme pentru test.Mai bine mai asteapta putin si incearca sa nu te mai gandesti la semne(stiu ca e greu...).
raluka83 spune:
Buna fetelor,
oare poate fi sarcina si fara semnele tipice? eu sunt dupa a 3-a luna de stimulare si in a-7a luna de incercari (prima luna in care a avut loc ovulatia). in mod normal de cand am inceput stimularea CM-ul vine fix in ziua 29. azi sunt in ziua 28 si inca nu am nici un semn, nici de CM, nici de sarcina. stiu ca e o intrebare personala dar vroiam sa va intreb daca voi aveti scurgeri maronii sau rozulii cu 2-3 zile inainte de Cm-ul propriu zis? eu tot asa am patit, cel putin pana acum. oare poate fi vb de sarcina? mi-e si groaza sa fac un test pt ca e devreme si chiar nu cred ca as mai putea face unul care sa iasa negativ. nici simptome de sarcina nu am. sau cel putin nu vreau sa ma gandesc la ele pt ca nu as vrea sa-mi fac iluzii degeaba. e adevarat ca merg cam de la baie si casc toata ziua, dar sanii nu sunt decat putin umflati si cam deloc durerosi si in plus am si un mucus vaginal gros si alb. asta nu e semn de CM? nici eu nu mai stiu
dorothytoff spune:
Buna raluka83 ,din pacate ceea ce descrii tu sunt simptomele dinaintea cm sau cel putin la mine astea sunt semnele dinaintea cm.Sigur ca poti fi insarcinata si sa nu ai nici un fel de simptoma.Sotia unui coleg de servici nu a stiut ca e insarcinata pana nu a ajuns la ginecolog.Pana acum ce simptoame ai avut inaintea cm?Sper ca la tine sa fie simtomele sarcinii.
Iti tin pumnii 
raluka83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothytoff Buna raluka83 ,din pacate ceea ce descrii tu sunt simptomele dinaintea cm sau cel putin la mine astea sunt semnele dinaintea cm.Sigur ca poti fi insarcinata si sa nu ai nici un fel de simptoma.Sotia unui coleg de servici nu a stiut ca e insarcinata pana nu a ajuns la ginecolog.Pana acum ce simptoame ai avut inaintea cm?Sper ca la tine sa fie simtomele sarcinii. Iti tin pumnii ![]() |
buna dorothyoff...si eu as vrea tare mult sa fie vb de sarcina pt ca ne dorim tare mult un bebe. pana acum inainte de CM am avut intotdeauna niste scurgeri roz-maronii cam cu 2-3 zile inainte de sangerarea abundenta. de cand cu stimularea am avut un CM normal la 28 de zile (doctorul zicea ca asa de intampla indiferent daca e ovulatie sau nu). in plus de obicei imi apar si tot felul de cosuri pe fata inainte de CM iar de data asta nimic. acum cred ca sunt putin prea optimista. sper sa nu fiu pe atat de dezamagita daca incepe un nou CM si trebuie sa o iau de la capat cu tratamentul
dorothytoff spune:
Buna raluka83,sa ne tii la curent ,sa dea DD sa fie
.
Ce tratament de stimulare ti-a prescris medicul?![]()
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothytoff Florentina C nu mai avem nici o veste de la tine ,da-ne o veste buna macar tu ! ![]() |
Imi pare rau dorothytoff....
Ieri au venit uratii...
...Am
toata ziua, nu mai aveam chef de nimic...Nici acum nu mi-a trecut de tot...dar trebuie sa fim optimiste si sa mergem mai departe cu capul sus... Sa auzim de
.
dorothytoff spune:
Florentina C ,te inteleg perfect, stiu prin ce treci .Sincer imi pare rau si sa stii ca iti sunt alaturi
.Ma bucur ca incerci sa fi pozitiva ,lucru care mie nu-mi prea reuseste in ultimele zile sunt cu moralul la pamant de 3 zile imi tot fac teste de ovulatie si nimic,negative.Dar nu renunt asa usor
chiar daca testul e negativ noi tot
.Parerea mea e ca trebuie sa incercam sa eliminam stresul pe cat de mult putem .Ai grija de tine 
dorothytoff spune:
off aleesicoo, imi pare rau sa aud ca au venit si la tine uratii ,sper ca luna viitoare sa avem mai mult noroc la
.