Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 4
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo HELLO MA PRIMITI SI PE MINE? ![]() |
Sigur ca da, aleesicoo.
Bine ai venit la noi. Tu, ce semne de sarcina crezi ca ai? Te asteptam cu pareri.
aleesicoo spune:
pai.....
...sanii tari....ff balonata si burtik tare...pipi des
..si cam atat. si toate testele respectiv 3
au iesit negative la fel am patit s la sarcina trecuta pe kre am piedut0o 2 au iesit negative si abia al treilea pozitiv...
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo pai..... ...sanii tari....ff balonata si burtik tare...pipi des![]() au iesit negative la fel am patit s la sarcina trecuta pe kre am piedut0o 2 au iesit negative si abia al treilea pozitiv... |
Si eu tot cu sanii mariti am, nu neaparat tari sau durerosi. In rest cosurile m-au invadat, asa ca ma astept sa vina musafirii.
Sa dea D-zeu sa fie sarcina la tine si la toti cei ce isi doresc un bb. Te asteptam cu vesti, daca a fost sau nu bb... CM cand trebuie sa it vina??
dorothytoff spune:
Welcome Aleesicoo
.Sa speram ca macar tu sa ne dai o veste buna !
Iti tinem pumnii!
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui dorothytoff Florentina C cand trebuie sa-ti vina CM ? ![]() |
Am ciclu neregulat, intre 24 (cel mai scurt,de pana acum) si 33 zile (cel mai lung). Sunt in ziua 29 astazi , dar nu imi fac mari sperante pt ca nu vreau sa fiu dezamagita. Mai ales ca mi-au aparut deja cosurile care prevestesc de obicei ciclul. Vedem...numai la asta ma gandesc -sunt sau nu sunt- si inca exista speranta ca doar inca nu a venit CM... Va tin la curent...
Florentina_C spune:
Sa fie prea devreme pentru un test de sarcina??
Dupa cum am spus mai sus, nu as vrea sa fiu dezamagita... Cand e cel mai bine sa te testezi, ca sa ai si o siguranta ca testul e valabil pentru ca nu este facut prea devreme?..