Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

pai da stam relaxati si in toamna ii avem in burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

HELLO MA PRIMITI SI PE MINE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

HELLO MA PRIMITI SI PE MINE?

Sigur ca da, aleesicoo. Bine ai venit la noi. Tu, ce semne de sarcina crezi ca ai? Te asteptam cu pareri.

Mergi la inceput

pai........sanii tari....ff balonata si burtik tare...pipi des..si cam atat. si toate testele respectiv 3 au iesit negative la fel am patit s la sarcina trecuta pe kre am piedut0o 2 au iesit negative si abia al treilea pozitiv...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

pai........sanii tari....ff balonata si burtik tare...pipi des..si cam atat. si toate testele respectiv 3 au iesit negative la fel am patit s la sarcina trecuta pe kre am piedut0o 2 au iesit negative si abia al treilea pozitiv...

Si eu tot cu sanii mariti am, nu neaparat tari sau durerosi. In rest cosurile m-au invadat, asa ca ma astept sa vina musafirii. Sa dea D-zeu sa fie sarcina la tine si la toti cei ce isi doresc un bb. Te asteptam cu vesti, daca a fost sau nu bb... CM cand trebuie sa it vina??

Mergi la inceput

neata CM tre sa vina pe 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Welcome Aleesicoo .Sa speram ca macar tu sa ne dai o veste buna !
Iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Florentina C cand trebuie sa-ti vina CM ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorothytoff

Florentina C cand trebuie sa-ti vina CM ?

Am ciclu neregulat, intre 24 (cel mai scurt,de pana acum) si 33 zile (cel mai lung). Sunt in ziua 29 astazi , dar nu imi fac mari sperante pt ca nu vreau sa fiu dezamagita. Mai ales ca mi-au aparut deja cosurile care prevestesc de obicei ciclul. Vedem...numai la asta ma gandesc -sunt sau nu sunt- si inca exista speranta ca doar inca nu a venit CM... Va tin la curent...

Mergi la inceput

Sa fie prea devreme pentru un test de sarcina?? Dupa cum am spus mai sus, nu as vrea sa fiu dezamagita... Cand e cel mai bine sa te testezi, ca sa ai si o siguranta ca testul e valabil pentru ca nu este facut prea devreme?..

Mergi la inceput