Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

iepu...:(
mie asa imi vine ciclul..cu o zi inainte doar niste pete mici de tot, maronii,apoi a doua zi vine ciclul normal,ma tine 2 zile si apoi dispare...

dar poate la tine e sarcina!!!!
doamne ajuta sa fie!

de ce nu faci un test?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Iepumic ai facut test? A venit sau nu CM?

Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Iepumic ,simtomele mele dinaintea cm difera de la luna la luna in afara de pofte.Fa mai bine testul ca sa fi mai sigura .Iti tin pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, dupa o noapte aproape alba azi dimineata au venit rushii.AM avut toata noaptea dureri ca un fel de contractii si care nu au cedat nici la mama No SPa-ului...dimineata "bucuria" a fost mare...Incepe o noua luna..
Multumesc de sprijin...Eu de obicei sunt ca ceasurile elvetiene, simptome stas & co. Asa ca sunt convinsa ca de data asta am fost la un varf de ac de reusita si totusi...n-a fost sa fie. Sper in schimb sa imi dati voi vesti bune!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Fetelor, dupa o noapte aproape alba azi dimineata au venit rushii.AM avut toata noaptea dureri ca un fel de contractii si care nu au cedat nici la mama No SPa-ului...dimineata "bucuria" a fost mare...Incepe o noua luna..
Multumesc de sprijin...Eu de obicei sunt ca ceasurile elvetiene, simptome stas & co. Asa ca sunt convinsa ca de data asta am fost la un varf de ac de reusita si totusi...n-a fost sa fie. Sper in schimb sa imi dati voi vesti bune!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Chiar cine mai are vesti bune?? I s-a mai intamplat cuiva minunea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Eu deja imi iau gandul luna asta de la un bb. Incep sa imi apara vestitele cosuri de dinainte de CM, si sunt specifece, nu pot sa le incurc. . E asta e......luna viitoare poate o fi cu mai mult noroc...Va pup si va astept pe voi cu vesti bune...
dorothytoff, la tine ce s-a mai intamplat? Ne dai vesti bune?

Mergi la inceput

Buna fetelor.Din pacate o sa va dau o veste proasta ,nici luna asta nu a fost sa fie ,sambata dimineat mi-a venit cm.Sper sa aveti voi mai mult noroc.
Va pup si sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Sper ca luna viitoare sa ramanem insarcinate .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

fetelor hai sa ne apucam in toamna de bb ,acum e timpul de vacantaaaa!

Mergi la inceput

dupa parerea mea in timpul vacantei e cel mai bine de facut bb ,suntem mult mai relaxati ,deci sansele cresc

Mergi la inceput