Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 3
babyblue spune:
iepu...:(
mie asa imi vine ciclul..cu o zi inainte doar niste pete mici de tot, maronii,apoi a doua zi vine ciclul normal,ma tine 2 zile si apoi dispare...
dar poate la tine e sarcina!!!!
doamne ajuta sa fie!
de ce nu faci un test?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
dorothytoff spune:
Iepumic ,simtomele mele dinaintea cm difera de la luna la luna in afara de pofte.Fa mai bine testul ca sa fi mai sigura .Iti tin pumnii
!
iepumic spune:
Fetelor, dupa o noapte aproape alba azi dimineata au venit rushii.
AM avut toata noaptea dureri ca un fel de contractii si care nu au cedat nici la mama No SPa-ului...dimineata "bucuria" a fost mare...Incepe o noua luna..
Multumesc de sprijin...Eu de obicei sunt ca ceasurile elvetiene, simptome stas & co. Asa ca sunt convinsa ca de data asta am fost la un varf de ac de reusita si totusi...n-a fost sa fie. Sper in schimb sa imi dati voi vesti bune! 
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepumic Fetelor, dupa o noapte aproape alba azi dimineata au venit rushii. ![]() AM avut toata noaptea dureri ca un fel de contractii si care nu au cedat nici la mama No SPa-ului...dimineata "bucuria" a fost mare...Incepe o noua luna..Multumesc de sprijin...Eu de obicei sunt ca ceasurile elvetiene, simptome stas & co. Asa ca sunt convinsa ca de data asta am fost la un varf de ac de reusita si totusi...n-a fost sa fie. Sper in schimb sa imi dati voi vesti bune! ![]() Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici CONCEDIU 2007 All's Well That Ends Well. |
Chiar cine mai are vesti bune?? I s-a mai intamplat cuiva minunea??
Florentina_C spune:
Eu deja imi iau gandul luna asta de la un bb
. Incep sa imi apara vestitele cosuri de dinainte de CM, si sunt specifece, nu pot sa le incurc.
. E asta e...
...luna viitoare poate o fi cu mai mult noroc...Va pup si va astept pe voi cu vesti bune...
dorothytoff, la tine ce s-a mai intamplat? Ne dai vesti bune?![]()
dorothytoff spune:
Buna fetelor.Din pacate o sa va dau o veste proasta ,nici luna asta nu a fost sa fie
,sambata dimineat mi-a venit cm.Sper sa aveti voi mai mult noroc
.
Va pup si sa va ajute Dumnezeu!
dorothytoff spune:
dupa parerea mea in timpul vacantei e cel mai bine de facut bb ,suntem mult mai relaxati ,deci sansele cresc ![]()

Elena Maria (9 aug 2006)