Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

fetelor , sunt in ziua 26 si TB a crescut la 37,1 fata de ieri si alaltaieri cind a fost 37.....CM-ul trebuie sa vina peste 4 zile sau peste 6 zile.

Eu am mai scris si repet la mine in DPO12 este temperatura 36,9/37/37,1 si scade in DPO13 iar in DPO14 imi vine cilul. Deci inca este prea devreme sa ne pronuntam dupa temepratura, insa repet crestrerea peste 37C estu un semn promitator dar mai asteapta.

Pipi des iar un semn bun, atentie daca bei multe lichide este ceva natural si nu semn. (Ex eul una trecuta mamancat 1/2 le lebenita pipi la fiecare 1/2 ora, noaptea m-am trezit de 3 ori. Daca breu cei pe la 21-22 iar la ora 4 eram pe tron).

Insa iti tin pumnii speram ca totusi sunt semnele acele mult asteptate.

Eu dureri am doar in yiu in care imi vine cilul, inainte doar sunt putin mai prost dispusa si atat. Iar durerea la mine tine 1 zi rar 2 zile.

tuturor aspirantelor si cat mai curand in burtica

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

dorothytoff, eu sunt obisnuita cu greul. Practic, tot ce am realizat in viata pana acum a fost cu mari mari eforturi si multe suturi in c.. M-am refacut repede, asta pentru ca mi-am impus. E adevarat ca ma mai apuca plansul cateodata, dar in felul asta ma eliberez. Doctorii spun ca poate fi malformatie cromozomiala. Din pacate nici nu se pot face teste pentru ca eu am eliminat embrionul acasa. Eu sunt bucuroasa ca nu a fost nevoie de interventie si ca mi-au dat liber chiar din prima luna. Am ovulat joi noaptea pe 17 sept, in z 17. Acum asteptam sa vedem daca DD ni-l inlocuieste pe bb cu un altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Adriana imi pare rau ce am citit, nu stiu cu ce te-as putea incuraja, dar poate candva intampla minunea si ce ai scris sa fie doar o amintire intr-un topic al forumului.
Eu 2 zile m-am simtit cam aiurea, oboseala, somnolenta, si dureri ca la cm dar duminica aflu clar daca va fi sau nu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui MONEAIOANA

salutareeeeeeefetelor....numa ce m-am intors din concediu si la prima ora am si intrat pe forum.....nu mai puteam de dorul vostru...si abia asteptam sa vad ce ati mai facut
Asadar...vad ca s-a inmultit lumea pe aici- Bun venit, celor noi- si va asteptam ,de preferat, doar cu vesti bune
Vreau sa le spun celor care nu au primit intocmai vesti bune dorothytoff, tudormiha si celelalte ca imi pare rau pt ele dar sa nu va descurajati fetelor, sa va puneti nadejdea in Dumnezeu si sunt sigura ca el va va ajuta si va va raspunde cerintelor voastreiar lui larissa79 felicitari dar......sa nu uitam si de mine....o sa vina BARZA si are sa imi aduca asa ceva...nu mai pot de fericita, abia am asteptat sa va dau vestea si sa va povestesc
Deci...luna trecuta mi-a venit in 19...dupa care sotul meu foarte sigur pe el ca in urmatoarele 2-3 zile dupa cm nu se poate ramane era in culmea fericirii ca nu mai trebuia protectie, dar...si-a uitat numaratoarea zilelor si noi am cam facut vreo 5-6 zile dupa...asa...pe urma in 7 sept am plecat in concediu unde -cu protectie- de 3 ori pe zica in concediusi dupa ce venim noi frumusel acasa si se termina concediul am ajuns in ziua de 19 sept si z29 de cm, la mine nici un fel de simtom dar nici schimbari....si vazand ca nu apare nimic l-am trimis la farma si mi-a luat un test narcis si ce sa vezi2 liniute, ea doua era mai stearsa...dar era...nu am nici un fel de simtom doar sensibilitate marita a sanilor si sfarcurile ff tari...in rest totul e ok...abia ast sa merg la medic si sa imi dea numai vesti bune si apoi sa vad cum imi creste burtica......V-AM SPUS EU CA TOAMNA SE NUMARA BOBOCII?
Va puuup pe toate si va astept cu vesti bune

Felicitari pentru bb. Sa fie sanatos si tu si el si sa ai parte de o sarcina usoara Ioana..
Am si o intrebare pentru tine, tu de cat timp lucrezi la proiectul bebe???????... Poop....Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Adriana imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva dar ma bucur ca esti tare si ca vezi partea plina a paharului ,e foarte important!Cu voia lui D-zeu o sa ramai iar insarcinata.
Carmen_Vlad mai ai putin de astepat ,sa dea DD sa fie bb.
Macarie ai facut prea devreme testul ,stiu ca e greu sa astepti ,mai ai putina rabdare ,stiu cum e dar asta e!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

a mai trecut o zi....mai am 2 cel putin sau 4 cel mult si aflu...TB neschimbata , 37,1, dar dupa cum mi-ati spus fetelor de acum ma pot astepta la o caborare
adriana , nu stiu ce inseamna pierderea ta , nu am trecut prin asa ceva , dar pot sa-ti spun cu mana pe inima ca am plans cand am citi si parca ti-am simtit suferinta, dar tu esti puternica si vei trece peste alta si o vei lua de la capat
da de DD sa fie cu noroc luna asta si sa pleci la odisee

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor, am ratat si luna asta...mi-a scazut TB la 36,8, acum astept sa-mi vina si sa ma programez la laparo

-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

fetelor, am ratat si luna asta...mi-a scazut TB la 36,8, acum astept sa-mi vina si sa ma programez la laparo

-------------------------------------------------------------------

Bafta Macarie...Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Macarie imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta!Scuza-mi indrazneala!Dar de cat timp incerci sa aduci pe lume un bb ,nu te grabesti cu laparo ?

Sa dea DD ca pana la sf anului sa ramanem insarcinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Adriana-sa sti ca imi pare tare rau pt u....te inteleg perfect pt ca si eu am pierdut o sarcina-am eliminat-o acasa de era sa mor de sperietura-atunci am crezut ca s-a surpat pamantul cu mine...e greu, doare dar fruntea sus ca DD nu ne paraseste si daca am trecut peste incercarile grele pe care ni le da inseamna ca suntem persoane puternice...fruntea sus ca ingerasul mult asteptat va veni si cu cat e mai mare si grea realizarea cu atat ese mai mare si implinirea si satisfactia DD ne pazeste....sunt alaturi de tine draga mea

Florentina- eu imi doresc foarte tare un ingeras de cand l-am cunoscut pe sotul meu(de acum 4 ani)....dar dupa ce ne-am casatorit mai tare ma arde dar....evident-BARBATII-sotul meu mi-a propus si a incercat sa ma convinga sa mai asteptam putin...ca suntem destul de tineri si avem timp(eu=23, el=27)dar...DD in ziua de anul nou anul acesta mi-a vestit ca o sa am un bb...eram in culmea fericirii dar...m-am bucurat 2 sapt dupa care am pierdut sarcina apoi din cauza CMV-ului nu am avut voie 6 luni sa raman si dupa ce am refacut analiza CMV era tot mare si tot nu aveam voie dar...intr-o zi s-a intamplat si acum sunt insarcinata si ma rog lui DD sa nu am probleme, fac analize mereu si sper sa fie bine pt ca nu cred ca as mai suporta o pierdere ca sa nu mai zic de intrerupere...dar ce sa zic raman destul de usor insarcinata nu trebuie sa ma obosesc prea mult problema e ca am CMV-ul asta care ma distruge

Mergi la inceput