Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 25
MACARIE spune:
MONEAIOANA, felicitari
, cred ca trebuie sa plec si eu in concediu....de trei ori pe zi?????? sigur plec ![]()
te aspetemptam cu vesti de la doc...neaparat
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
tveety spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MACARIE fetelor , cand incepe sa scada temperatura in cazul in care nu este sarcina?sunt in ziua 24 cu temperatuta 37,00 media mea este 36,5- 36,6 CM trebuie sa vina pe 27 sau cel mai tarziua pe 29 ce parere aveti? |
Macarie la mine temperatura scade cu 1-2 zi inainte de CM, dar in DPO12 de obicei este cel mai mare.
Oricum nu mai ai mult, bafta sa fie
la tine in burtica.MONEAIOANA Felicitari, si sarcina usoara!
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
MONEAIOANA spune:
va multumesc din suflet fetelor
si ma bucur ca sunteti alaturi de mine si promit sa va tin la curent cu tot ce se intampla....astept sa fiu si eu alaturi de voi cat mai repede
....sapt asta merg la medic dar pana atunci urmaresc aici pe site evolutia sarcinii zi de zi, ce se intampla![]()
Astept vesti bune de la voi.......va puuuup
si
sau
fara numar, fara numar pana iasa ochisorii....cei mult doriti![]()
adrianaBuc spune:
fetelor eu am citit pe net (deci nu e ceva sigur) ca temperatura creste in perioada ovulatiei si apoi scade, daca nu e un bb acolo. Ea poate ramane ridica pana in preziua cmului daca se face tratament de sustinere. Macarie, poate ca e bb la tine in burtica. La mine in sarcina care am pierdut-o tot cu cateva puncte de grad era mai mare, adica vreo 3-4 (normal la mine e 36,2 si a fost 36,6)
Araceli spune:
Salutari la toate fetele.
Felicitari, Moneaioana, sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Fetelor, capitolul asta mi se pare tare util, pt ca eu caut de multa vreme, luna de luna, posibile semne de sarcina.
Din pacate, nu pot sa va spun care ar fi acestea, in cazul meu, pentru ca nu am ramas niciodata gravi
Stiu insa care este la mine semnul clar ca nu este sarcina: cu o saptamana inainte de cm la mine se instaleaza sindromul premenstrual, care se manifesta prin dureri de cap permanente, diferite ca intensitate pe tot parcursul zilei si prin stari de indispozitie, nervozitate fara nici o cauza.
Voiam sa va intreb daca patiti si voi asa ceva? In special dureri de cap...am citit ca durerile de cap pot fi si semn de sarcina...desi la mine e semn clar ca vine cm-ul...
Doresc tuturor sa auzim numai de semne bune (si reale) de sarcina!
la toate fetele!
MACARIE spune:
fetelor , sunt in ziua 26 si TB a crescut la 37,1 fata de ieri si alaltaieri cind a fost 37.....CM-ul trebuie sa vina peste 4 zile sau peste 6 zile....mi-am facut un test azi( ma mancat rau de tot) si a iesit negativ (poate totusi este prea devreme pt un rezultat pozitiv)
sani sunt mariti si sensibili , dar nu sunt constipata cum trebuia sa fiu
aa....si fac pipi foarte des....(poate de la fig?! )
uf...grea este asteptarea asta....daca nu reusesc luna asta ma programez pt laparo
voi ce ziceti?

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
dorothytoff spune:
Buna fetelor ,
in primul rand felicitari Ioanei
.
Eu nu am mai intrat de mult pe site pt ca am fost racita si imobilizata la pat , o raceala destul de puternica a trebuit sa iau antibiotice .Din cate am vazut nu a fost prea multa activitate pe aici din cate am vazut.Ce sa inatmplat cu celelalte fete au migrat pe "locul noilor venite"?La mine nimic nou ,dupa cum vam zis ciclul mi sa dereglat l-am avut la 22 de zile ,am ovulat luna asta dar nu am inca nici un simptom ,nici nu mai indraznesc sa sper astept pana la urmatorul ciclu poate nu o sa vina 
.
Adriana tu cum te simti ,psihic te-ai refacut ?Banuiesc ca nu ti-a fost usor dupa pierderea sarcini .Ce ti-a zis medicul ,care a fost cauaza pt care sa oprit din evolutie sarcina ?
Va pupicesc pe toate ![]()
MACARIE spune:
Araceli, eu nu am dureri de cap inainte sa imi vina...pe mine ma dor picioarele cu 1 zi inainte....si stiu sigur ca trebuie sa ma pregatesc
am auzit si eu de durerile de cap asociatecu sarcina dar nu stiu ce sa zic
----------------------------------------------------------------------
Araceli spune:
Macarie, e prea devreme pt test. Trebuie sa treaca cam 13 zile de la ovulatie, nu stiu cand a fost asta la tine...Si, desigur, depinde si de test...am inteles ca sure test depisteaza sarcinile mai timpurii...Celalalt semn, cu mersul la toaleta des, poate fi un semn clar de sarcina (asta daca nu ai racit cumva). Am citit si aici pe forum ca foarte multe fete au avut simptomul asta. Deci Doamne Ajuta sa fie cu noroc luna asta.
Dorothy, bafta multa si tie! Nu mai ai foarte mult de asteptat...
MACARIE spune:
araceli , asa m-am gandit si eu cu testul (incerc sa ma incurajez)este foarte devreme, dar na' nu mai aveam rabdare ...probabil cunosti sentimentul....
oricum mai am putin .....