Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dorothytoff, incerc de ani buni ...oficial am intrat in 5 ani , neoficial de 10....dar am deja o fetita nascuta in 2008 in urma unei laparo...am facut pt 1 mai si pe 27 am avut ultimul CM
eu acum incerc sa fac laparo pt bebe2 din martie dar mau tot respins doctori ...ba sa mai asteptam putin ba sa tratez astmul , am tratat astmul am racit si uite asa am ajuns sa fac in octombrie pt ca am vrut neaparat sa fac cu acelasi doc ca si prima oara
maine ma duc la giulesti pt ultimul control anestezic si daca imi da ok saptamana asta ma operez , daca nu-mi da ok-ul ...schimb doctorul

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui MONEAIOANA

Adriana-sa sti ca imi pare tare rau pt u....te inteleg perfect pt ca si eu am pierdut o sarcina-am eliminat-o acasa de era sa mor de sperietura-atunci am crezut ca s-a surpat pamantul cu mine...e greu, doare dar fruntea sus ca DD nu ne paraseste si daca am trecut peste incercarile grele pe care ni le da inseamna ca suntem persoane puternice...fruntea sus ca ingerasul mult asteptat va veni si cu cat e mai mare si grea realizarea cu atat ese mai mare si implinirea si satisfactia DD ne pazeste....sunt alaturi de tine draga mea

Florentina- eu imi doresc foarte tare un ingeras de cand l-am cunoscut pe sotul meu(de acum 4 ani)....dar dupa ce ne-am casatorit mai tare ma arde dar....evident-BARBATII-sotul meu mi-a propus si a incercat sa ma convinga sa mai asteptam putin...ca suntem destul de tineri si avem timp(eu=23, el=27)dar...DD in ziua de anul nou anul acesta mi-a vestit ca o sa am un bb...eram in culmea fericirii dar...m-am bucurat 2 sapt dupa care am pierdut sarcina apoi din cauza CMV-ului nu am avut voie 6 luni sa raman si dupa ce am refacut analiza CMV era tot mare si tot nu aveam voie dar...intr-o zi s-a intamplat si acum sunt insarcinata si ma rog lui DD sa nu am probleme, fac analize mereu si sper sa fie bine pt ca nu cred ca as mai suporta o pierdere ca sa nu mai zic de intrerupere...dar ce sa zic raman destul de usor insarcinata nu trebuie sa ma obosesc prea mult problema e ca am CMV-ul asta care ma distruge

Felicitari pt bebele din burtica ....O sa fie bine ...ai sa vezi...
Eu iti tin pumnii stransi ca tu si bebele tau sa fiti sanatosi...
Iti multumesc pentru raspuns... pentru tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Buna tuturor ,
Macarie ,sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea .Inteleg acum de ce vrei sa mergi la laparo ,am crezut ca incerci de cateva luni ,juma' de an sa ramai insarcinata !Sper sa-ti dea ok-ul si totul sa fie asa cum iti doresti.

Mergi la inceput