O fetita a cazut in fantana

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ce trist
mie mi se pare cumplit ca stiu atatea femei care isi doresc cu disperare un copi si nu pot, ca stiu mame care si-au pierdut copiii din cauza unor boli stupide....si totusi exista oameni care gasesc o mie de motive si nu au grija de puii lor asa cum ar fi normal...
un copil atat de mic nu se lasa nesupravegheat, il lasi la o vecina, la o ruda cat esti la camp, il iei cu tine si il tii la umbra cu cateva jucarii, nu stiu , gasesti o solutie....

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Dumnezeu s-o odihneasca!!
imi pare tare rau pt sufletelul ei mic,cat a suferit saracuta acolo in intuneric,umezeala,frig,singuraaaaaa
cred ca era foarte speriata.
Am urmarit de dimineata in direct,cu sufletul la gura,operatiunea de salvare si speram sa o salveze.
offfffff ce rau imi pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ce pacat! Am sperat ca o va scoate in viata...

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

apropo de dilema "este sau nu oportun sa se mediatizeze astfel de cazuri. Eu cred ca da, poate asa se va schimba mentalitatea multora. M-a socat atitudinea celor din sat. Multi o credeau vinovata pe micuta ca "era foarte zburdalnica", "in definitiv nu poti sta mereu dupa fundul ei", este socant cum gandesc unii oameni, cum poti sa crezi asa ceva despre un copil de 2 ani?
Insa e trist ca desi astfel de tragedii se repeta, multi nu invata nimic. Oare ce ar mai trebui, sa impartim fluturasi "supravegheati-va copiii, feriti-i de pericolele din jur"?

Din pacate, eu cred ca in urma unor asemenea tragedii, in loc sa creasca vigilenta parintilor (cum ar fi normal), va creste numarul masurilor coercitive menite sa "cuminteasca" si mai mult copiii "zburdalnici".

Nu mai amintesc si eu de prostia si de inconstienta parintilor. Comentariile noastre nu o vor aduce pe fetita inapoi.

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Prieteni, sa nu dam cu pietre in acest parinte care a gresit, povara pe care o va purta toata viata e mai mult decat suficienta pt a-l mai judeca si noi.
Si sa spunem cu totii "Doamne fereste!", pt ca pericole sunt la tot pasul, sa nu spunem nicodata "mie nu mi se poate intampla pt ca-s f vigilent". Datoria noastra de parinti este sa minimizam aceste riscuri, dar numai Dumnezeu le poate elimina.

Dumnezeu s-o odihneeasca in pace pe micuta!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Prieteni, sa nu dam cu pietre in acest parinte care a gresit, povara pe care o va purta toata viata e mai mult decat suficienta pt a-l mai judeca si noi.
Si sa spunem cu totii "Doamne fereste!", pt ca pericole sunt la tot pasul, sa nu spunem nicodata "mie nu mi se poate intampla pt ca-s f vigilent". Datoria noastra de parinti este sa minimizam aceste riscuri, dar numai Dumnezeu le poate elimina.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Foarte corect spus! Bertha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

intr-o zi, ii pregateam baia la printisor, el era langa mine si se uita in vana. S-a intors brusc, s-a impiedicat de piciorul meu si a tras un cap de wc! putea sa moara cu mine langa el!

Nu contest faptul ca la tara copii sunt lasati sa cresca de multe ori ca buruienile...parintii vor duce toata viata o vina imensa in suflet!
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul ei si sa speram ca acuma este fericita!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cumplita tragedie ! Cumplita.... Dumnezeu sa-i vegheze somnul lin micutei. A fost oribil ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

asa zic si eu... le va fi fare greu sa care regretul asta toata viata.
Accidente se pot intampla oricat am fi de precauti, chiar si cu ei langa noi.

totusi, parca prea multe accidente de genul asta se intampla ingmediul rural. Daca as fi asistenta sau pediatru intr-un sat, m-as duce din casa in casa si as face instructaje pentru evitarea pericolelor in randul bebelusilor si al copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Parerea mea este ca, la o casa, mai ales veche si neintretinuta, pericolele sunt foarte mari ... de la table vechi si ruginite care acopera te miri ce gaura si pot ceda oricand, la ruginituri in care se pot rani copii si la cabluri neizolate ... si ar mai fi multe.

Ideea e ca un copil mic nu trebuie scapat din ochi nici macar 5 minute. Departe de tragedia care s-a intamplat, am un exemplu. Fica mea, care nu scapa de sub supraveghere in mod normal, a ramas cu bunica ei acasa. Bunica a iesit 2 minute, sa duca gunoiul, iar nazdravana a pus lantul pe usa. Nu a mai stiut sa-l dea jos, noroc cu o vecina care a spart usa. Concluzia e ... sunt atat de mici si neajutorati, trebuie gandit mereu preventiv si nu trebuie scapati din ochi.

Inca o data, sunt cutremurata de ceea ce s-a intamplat.

Mergi la inceput