O fetita a cazut in fantana
Raspunsuri - Pagina 5
marami spune:
offf....e atata nedreptate in lumea asta, atat de multa
Lumea asta e atat de plina de ticalosi, de ce trebuie sa plece fiinte nevinovate dintre noi, pana cand?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
alina023 spune:
Biet sufletel nevinovat...si bieti parinti!
Nu e drept...dar ce putem noi face decat sa ne intrebam "de ce"?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
adra_bell spune:
Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta!
Mie mi se pare strigator la cer ca o fetita atat de mica a ramas singura in curte cu putul ala acoperit cu o tigla
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
mami_alexia spune:
Imi pare tare rau...Dar din pacate trebuie sa intrebam, nu unde e Dumnezeu,ci unde era tatal, parintii atunci cand ar fi trebuit sa fie...
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!
felicia74 spune:
apropo de dilema "este sau nu oportun sa se mediatizeze astfel de cazuri. Eu cred ca da, poate asa se va schimba mentalitatea multora. M-a socat atitudinea celor din sat. Multi o credeau vinovata pe micuta ca "era foarte zburdalnica", "in definitiv nu poti sta mereu dupa fundul ei", este socant cum gandesc unii oameni, cum poti sa crezi asa ceva despre un copil de 2 ani?
Insa e trist ca desi astfel de tragedii se repeta, multi nu invata nimic. Oare ce ar mai trebui, sa impartim fluturasi "supravegheati-va copiii, feriti-i de pericolele din jur"?
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 apropo de dilema "este sau nu oportun sa se mediatizeze astfel de cazuri. Eu cred ca da, poate asa se va schimba mentalitatea multora. M-a socat atitudinea celor din sat. Multi o credeau vinovata pe micuta ca "era foarte zburdalnica", "in definitiv nu poti sta mereu dupa fundul ei", este socant cum gandesc unii oameni, cum poti sa crezi asa ceva despre un copil de 2 ani? Insa e trist ca desi astfel de tragedii se repeta, multi nu invata nimic. Oare ce ar mai trebui, sa impartim fluturasi "supravegheati-va copiii, feriti-i de pericolele din jur"? |
M-ai facut sa zambesc...din pacate toate astea se rezuma la educatie, stil de viata, etc. Si tot din pacate nu prea avem ce face. Iar mediatizarea, din punctul meu de vedere, e sfanta atata timp cat macar 1 parinte care are un astfel de put in curte se duce si il securizeaza in momentul in care vede tragedia asta la tv. EU vorbind cu sotul la telefon il intreba indignata de ce Dumnezeu au puturi de astea in curte, adanci de 9 metri si nu reusesc sa mai ridice 1 metru jumate la suprafata ca sa fie siguri ca nu intra copiii acolo?!?!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta! Mie mi se pare strigator la cer ca o fetita atat de mica a ramas singura in curte cu putul ala acoperit cu o tigla adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Exact! Poate citeste pe-aici si mamica respectiva care isi lasa copilul mult mai mic singur in casa, cu orele ... si i se pare normal. Nu, Doamne fereste, ca i-as dori sa treaca prin asa ceva, ci sa-i trezeasca acel instinct de "drobul de sare" .... mai bine sa vad drobul, decat astfel de tragedii.
Nu ma intereseaza ca erau parinti saraci, la munca pe camp, nu exista nici o scuza pt. care au lasat copilul singur, nesupravegheat. Pericole sunt la tot pasul. Si solutii se gasesc oricand, mai ales la tara, o vecina, un neam, o bunica, un frate mai mare, orice, dar nu singur, la o varsta atat de mica.
Am asa niste nervi!!!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micuta.
karla2007 spune:
E cumplit ce s-a intamplat!De neiertat acei parinti!!!
Fetita a ramas singura acasa pentru ca tatal s-a dus prin vecini sa-si puna telefonul la incarcat....Foarte important acel telefon!!!!
Dumnezeu sa o odihneasca pe biata fetita.
Ayla21 spune:
Inca un ingeras la cer. Off, Doamne.
Fie-i zborul lin micutei copile.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!