Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui georgi75
Cuscra ma barfesti cu Miki ai???? I-auzi miho ca noi suntem slabanoage.....Noi...cele mai sexi...si mai bengoase....si mai....si mai.....

Nu stiu tu cum ai fi,da' io-s numa buna!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Idem.
Si modesta pe deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ba cand is deasupra nu-s modesta deloc.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

GABITZA,merci si lasa nervii,da-i incolo si depresiile,mama lor,sa fuga toate...sper ca maine sa ai o zi mai buna!!!
CLAUDITZA,buclele imi apartin,sunt mici dar exista...iar in costumul de baie,ce sa zic,sunteti voi dragutze,dar mai am de slabit,nu arat foarte bine,vreo 8 kg de as da jos as fi multumita,asa ca MIHA,as fi numai buna..adevarul este ca MIHA e beton,slaba si face toata ziua prajituri,nu intelg cum de nu se ingrasa??...fericita...
MIKI..mai am pana ajung mami sexoasa
DOINA
MONICUTZA
GEORGI...da,sani am, ce sa mai,daca as avea si fund mai mic si burta deloc as fi si mai fericita...dar tu arati foarte bine,ce-ti veni???
MIHAEA

Noi ieri si azi am tot stat la soare,piscina si suntem negri de atata bronz...gata si saptaman asta...
Am plecat la tv...pe maine fetelor

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Stefan !

va las si fug la treburi, astazi sunt dupamasa si pana la 23:30 cred ca innebunesc

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=916d864a1c3ce688251832&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFAN!!!

Dau si io o ca n-am mai dat de multa vreme. Cu criza asta financiara...ma intelegeti voi

Mergi la inceput

Helau!

Bre...si la mine e criza...asa ca beau cafea de la voi!

Mirela,mai am si eu niste locuri cu ceva sunculite,dar fotograful e baiat de gasca si nu le arata.

Monule,
Chiar ma gandeam azi dimineata,ca uneori vorbesc cam mult .Sper ca nu ma luati si in serios!

Va pup si fug sa ma gatesc.Scot copilasii la mall,azi iarasi ploua si e frig. 13 grade!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Bre...si la mine e criza...asa ca beau cafea de la voi!

Mirela,mai am si eu niste locuri cu ceva sunculite,dar fotograful e baiat de gasca si nu le arata.

Monule,
Chiar ma gandeam azi dimineata,ca uneori vorbesc cam mult .Sper ca nu ma luati si in serios!

Va pup si fug sa ma gatesc.Scot copilasii la mall,azi iarasi ploua si e frig. 13 grade!

Miha si comorile

Repede venisi sa bei cafeaua....
La mine e soare si cald ..Sic!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgi75

Repede venisi sa bei cafeaua....
La mine e soare si cald ..Sic!!!

Poi daca e criza...ma descurc si eu cum pot!

Si eu o sa plec peste 2 zile la mare si-am sa stau la soare!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello

La multi ani, Stefan!

Dau si eu o

O saptamana minunata

Mergi la inceput