Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui georgi75
Mai bine s-ar potrivi cu Stefi Robert al tau ca si aia e cu "imi iei si mie un dulci?"

Le dam astora de la TV o noua idee de emisiune..."schimb de cuscre"...
Citat:
Miki n-am poze fato cu grasu si cu mustatea ca nu s-au pozat cand s-au intalnit Am doar cu mustatea, vrei?

Nu ma cheama Miki,da' eu vreau!

Citat:
Vreau sa fac un week-end romantic cu el la munte Sunt sigura ca sariti cu comentarii

Daca pui poze eu nu comentez nik! Adica...ma stradui.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Nu-ti mai arat fato nicio poza.Sa te oftici.Nah!

Mi-am luat si imprimanta si ma duc si munte week-end-ul viitor.Nah!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

Uitai sa va pun poza cu noua freza... http://family.webshots.com/photo/2326985090066546584AMieas ...sa nu radeti de fatza mea grasuna

la toata gasca!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

ce oki ai fatoooo....
Freza e super si-mi place si culoarea.
Dar cel mai mult imi plac sanii . Intelege-ma si pe mine...fiecare se uita la ce n-are el

Cuscra ma barfesti cu Miki ai???? I-auzi miho ca noi suntem slabanoage.....Noi...cele mai sexi...si mai bengoase....si mai....si mai.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

calda,

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
Uitai sa va pun poza cu noua freza... http://family.webshots.com/photo/2326985090066546584AMieas ...sa nu radeti de fatza mea grasuna

Mie-mi place, iar grasuna nu esti deloc

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
neatza.
eu sunt in pregatiri pt ziua lui stef.vreau sa-i fac o surpriza...i-am cheamat iubita acasa...el nu stie...sper sa-mi tina schema.

Super

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
hello sexoaselor
chiar vorbeam cu miki ieri ca cea mai slabanoaga e cuscra si cu miha..."astea" doua la un loc fac cat mine

Si vrei sa spui ca tu esti grasa , atunci eu sunt tanc petrolier sau balena

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
back rupti de obositi, am gatit repede ceva, am repartizat copiii la casile lor si acu la spalat si la

Dar macar v-ati distrat

tuturor, plec la scarbici

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=916d864a1c3ce688251832&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

mai copilul meu nu are somn oricat de obosit ar fi si cat de tarziu s-ar culca mai mult de 7 dim nu doarme nici sa-l tai,asa ca is pe baricade deja, a fost super,cel mai mult ne-am bucurat de vreme ca a fost super, de asta ne-a fost frica,

va doresc o duminica placuta, eu lucrez dupa masa iar de dim are Andi meci de fotbal.

22 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza doamnelor.sunt un pachet de nervi...la noi e o vreme de kko!ma deprima total.nu mai suport.cred ca trebuie sa-mi iau dozaca vad ca incep sa bat campii!ups....
va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Neata! ce faceti duamnelor? eu am pus mancarea la foc si am venit sa va servesc cu cafeluta!
Claudia, ai fost mai harnica !!!

doua cafele nu strica...
La noi e vremea de kakao...dar imi place ca e racoare.
Dan doarme, barbatul e la fotbal(ca e regula de aur de o viata)fata a plecat la Catalin pentru o saptamana, iar eu sunt cu mine si cu mine...Voi ce faceti?aha negociati pe Mustatea?
Georgi cand mergi la Liana?Ia si tu un nr. de telefon sa vorbesc cu ea ca mi-e dor de ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Helau duamnelor sa aveti o Duminica placuta in continuare

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Azi sunt in pana de inspiratie!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Cuscra ma barfesti cu Miki ai???? I-auzi miho ca noi suntem slabanoage.....Noi...cele mai sexi...si mai bengoase....si mai....si mai.....

Nu stiu tu cum ai fi,da' io-s numa buna!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Azi sunt in pana de inspiratie!

Miha si comorile

Mergi la inceput