FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)
Raspunsuri - Pagina 18
raluca30 spune:
bytzi-ma bucur ca ai revenit cu forte noi...citind ceea ce ai scris despre obtinerea si pe ciclu natural si cu stimulare a unui singur folicul cu aceleasi dimensiuni vad ca suntem cam in aceeasi barcuta...eu cu stimulare tot un folicul dominant am obtinut,dar fara stimulare tot unul ,cred ca nu raspundem la stimulari cu gonal...eu acum am facut un eco(marti-ziua 14)si dupa ce am inghitit zilnic 6 pastile de laptisor matca,6 de omega 3,1 ac folic,1 aspenter,1 b complex am vazut ca aveam 2 foliculi unul de 19 si unul de 16mm...chestie care m-a uimit si realizez ca raspund f bine la chestii mai simple decat la tratament cu clostylbegit sau cu gonal 75...deci eu acum ca plan am sa inghit la urmatorul ciclu 10 pastile de laptisor de matca + restul mentionate sa vad ce foliculi o sa am...te inteleg perfect si in problema cu sotul tau(si eu am specimenul meu cam negativist alaturi)noi planuisem 3 IAD si apoi trebuia sa ne oprim,dar de gura mea nu ne oprim inca...chiar el mi-a zis ieri ca daca mai aude de reusite la Sibiu mergem si noi acolo
"ce mama naibii chiar sa nu se lipeasca de noi niciun bebel
"citat de al meu sot.
curaj mult si credinta ..cu ajutorul lui Dzeu reusim noi!
rodicuta32 spune:
Bun gasit, dragele mele!
Sunt surprinsa pozitiv de optimismul care razbate din ultimele postari,adica din ultima saptamana de cand n-am mai intrat eu.
Yarrina-ma bucur ca a decurs totul bine la Sibiu,sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!
Bytzi-m-am gandit mult la tine draga mea,bine ca ai facut si celioscopia,iti tin pumnii stransi daca mergi in august pt. inseminare,tu chiar cred ca ai facut tot ce e omeneste posibil ca sa-ti indeplinesti visul,iar daca minunea nu se va intampla, poate vom intelege mai tarziu planurile lui Dumnezeu cu privire la viata noastra!
Gabi-te asteptam cu vesti bune !
Eu nu am noutati ,stau pe tusa pana in octombrie.
Va pup pe toate...Simonete, raluca,diana,evanescence,monty,andrabirni,maya...si sper ca n-am uitat pe nimeni.
A,cate un pupic special pt. Iuca, Inna si Cipcirip
Noapte buna !
andrabirni spune:
Bytzi, iti trimit si eu un pupic si iti tin pumnii pentru urmatoarea inseminare.Sunt sigura ca dOmane Doamne are un plan si pentru tine.

Fetelor, va admir pentru optimismul, curajul, ambitia voastra.Sunt alaturi de voi, de povestile voastre, de esecuri sau impliniri.

@dodo@ spune:
Buna ziua, imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu, dar incerc sa va citesc si ma bucur ca nu ati abandonat lupta pt indeplinirea marelui vis. Sper si sunt alaturi de voi sa reusiti cat mai repede sa va tineti puiutii in brate.
bytzi, imi place ca nu te dai batuta si sper sa reusesti sa il ai alaturi de tine si pe sotul tau caci este foarte important sa ai sustinerea lui. Dar cum te stiu eu pe tine, ultima inseminare va fi cea reusita, nu te dai tu batuta asa usor.Sunt alaturi de tine.

Va pup pe toate si astept numai vesti bune de la voi.

bytzi spune:
dodo,sa'mina pt gindurile bune,sa stii ca de multe ori mie gindul la tine,eu nu te-am uitat ,iti sint aproape si te admir mult,acum despre inseminare doar dumnezeu va sti ce va face ,dupa cum stii si tu noi luptam si el hotaraste,eu ma rog sa ma ajute asa cum crede el ca e mai bine pt familia mea,te pup scumpa mea
si sincer mi-a fost dor de tine
andra,rodicutza,multumesc mult
dumnezeu ma va ajuta

bytzi spune:
heiii,buna dimineata,la apel va rog![]()
yarrina,spune-mi te rog in a cita zi esti de la IA ,am avut 2 sapt cam zdruncinate si nu mai retin,desi am o memorie de invidiat![]()
gabi,te asteptam cu vesti la fel de bune ca si yarrina,doamne ajuta,azi cred ca esti z15 ,cred ca deja ai facut inseminarea...
raluca,draga mea eu stiu sigur ca nu raspund la trat de stimulare,avind in vedere si FSH meu(20) e clar,despre ce vorb tu omega,complexuri....am luat si eu chiar si cite 2 luni inainte de IA dar nu am rez nimik...
rodicutza,sincer ma intristez cind vad ca trece timpul si tu nu mai reusesti sa faci nseminarea,poate dumnezeu iti rezerva altceva...asta vreau eu sa cred 
fetelor ,eu ma simt super,nu-mi venea sa fac celioscopia stiind de data trecuta ca mi-am revenit f greu,bine ca atunci s-a lucrat pe ovare,acum doar s-a verificat,dar sint super ok nici nu ma asteptam,chiar de multe ori uit si imi vine sa ridic aia,sa fac aia
...miine imi scot firele si sint ca noua![]()
deci la CM din august daca voi avea folicul in z9 voi merge pt inseminare,daca nu la CM urmator va trebui sa fac stimulare cu gonal...astept sa vad daca se rezolva ceva cu kiturile de reducere de care mi-a zis dr,ca poate vom incerca mai bine un fiv pe CM natural atunci am vedea exact daca are loc fecunadarea poate aici este problema,sansele de reusita la un fiv pe CM natural fiind undeva la 10-15% ,deci ca la inseminare dar macar vedem ce se intimpla....
va pupic pe toate
dumnezeu ma va ajuta

yarrina spune:
Bytzi sunt in Z9 de la inseminare. Am o jena jos...nush ce sa zic...as mai avea 8 zile pana la cina CM-ul. 
bytzi spune:
yarrina,ai rabdare scumpa,nu plige ca-ti faci rau,gindeste-te doar ca vei reusi
dumnezeu ma va ajuta

raluca30 spune:
yarrina nu te stresa,e prea devreme pt simptome de ciclu,ia-o ca pe simptome de bebe![]()
succes tuturor care fac inseminare(sau fiv) luna asta
sigur e o luna norocoasa!![]()