FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
yarrin,duphastonul este progesteron sintetic pt sustinerea sarcinii
dumnezeu ma va ajuta

yarrina spune:
Ia uitati cine a aparut!!

Ma bucur din suflet ca te-ai intors cu atatea vesti bune si ai sa vezi ca Doamne Doamne are grija si de tine.
E bine de stiut ca medicul este ok...ca poate o sa-l vizitam cand o sa fim 2 in 1.
Chiar ma gandeam ca daca imi reuseste inseminarea e tare greu sa ajung la Sibiu la fiecare control...va trebui sa gasesc unul mai aproape. Desi primul ecograf vreau sa-l fac la el pentru ca 50% e meritul lui.
diana23ct spune:
bytzi bine ai revenit intrntre noi si insanatosire grabnica. sa stai cumintica sa se inchida gaurelele. cat trebuie sa astepti pana la o noua inseminare?
fetelor eu am reusit sa slabesc aproape 2 kg, sa vedem cat o tin asa. momentan nu am luat nici o pastila din cele care le-am cumparat pt slabit si cred ca nu le voi lua in cele din urma, dar mi-a comandat o prietena la o firma naturista niste pastilute pe baza de plante, cu ulei de catina, chestii de genul asta. nu cred ca au ce sa imi faca rau. pana incep sa le iau pe alea poate reusesc sa mai dau macar 1-2 kg jos. sper din tot sufletul sa reusesc sa scap de vreo 10 kg pana la sg lunii sept ca in oct sa pot sa trec si eu la treaba cu FIV-ul.
bytzi spune:
liliana,merci mult dragutza

yarrina stiu ca esti din moldova dar nu stiu de unde ,daca nu vrei sa scrii aici scrie-mi pe PM te rog....cit despre dr Mihaila nu am cuvinte ,am o incredere oarba in el si crede-ma ca stiu ce zic fiindca am fost la renumiti dr specializati pe infertilitate si pt sarcini si cezariene e super ok ,face niste operatii frumoaseee ![]()
intradevar e un dr mai 'spiridus' daca pot sa zic asa ,numai alearga,totul pe fuga ,dar cum eu sint cicalitoare il sunam in fiecare dimineata
ca vreau sa-l mai vad
sa-mi mai spuna cite ceva,daca ti-a placut de Ispasoiu sigur iti va place si de Mihaila doar ca tre sa fii mai vorbareata ,ti-l recomand cu caldura(eu am cautat o luna pe net un dr din Iasi
)...
acum ce sa zic,inseminarea o pot face la CM urmator dar nu am banuti acum pt asta sint alte prioritati,deja nu mai facem fata si in dim asta am stat si m-am gindit daca totul e ok ,adik ca pina acum ,ce sanse am?nu tot alea de pina acum?imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii
,offf totul e atit de greu...
sa va zic cum e cu sperma la Omini(pt cine e interesat),variaza intre 300-600e
dr mi-a zis ca ei nu o stocheaza la ei,se da saitul bancii, persoanei in cauza si alege un donator de acolo si apoi se face comanda in Danemarca,costul variaza in fnctie de calitatea si cantitatea spermei +caracterizari,deci sperma comandata este doar pt o persoana ,daca cantitatea este mai mare la a 2,3 incercare nu se va mai plati sperma ci doar inseminarea depinde cita cantitate de sperma are donatorul respectiv,sper ca m-am facut inteleasa![]()
diana,e super ca ai reusit sa slabesti si eu sint de parere doar diete , sport si multe lichide fara medicamente chiar si naturiste fiind sa nu-ti faca rau in prob noastra
iuca,te pupic scumpica mea
simonete,tu cum te simti draguta,mai intra si tu pe aici ,impreuna vom gasi solutii,tre' sa existe
inna
si baietelul scump
monty,te asteptam si pe tine la lupta sa te sustinem asa cum ne sustii si tu
toate fetele mele dragi care mi-au lipsit
dumnezeu ma va ajuta

yarrina spune:
Bytzi ma bucur ca esti bine si tot respectul pentru devotarea si puterea de a merge mai departe. La cat esti de luptatoare nu ai cum sa nu invingi!

la toate fetele! Hai sa ne dea cineva o veste buna!
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi va pupic si va multumesc din suflet ca v-ati gindit la mine,v-am simtit alaturi de mine si le multumesc si scupelor care m-au sunat si mi-au fost aproape ![]() ![]() am sa va dau o bataita ca deabia am ajuns de vre-o 3 ore acas'.... ca deabia stau intr-un colt de scaun ca sa citesc ce ati scris ..si ati scris asa de mult ca nu mai reuseam sa termin...daca m-ar vedea sotul acum vai de funduetul meu deci deabia merg ... am doar 2 taieturi,dr meu tare sa laudat de manopera lui ,ca a reusit sa-mi vizualizeze ambele trompe printr-o singura gaurica...dar bietul de el a patit cum faceam cu Ispasoiu il sunam odata pe zi,ca tre' sa-mi zica cei acolo dr un om deosebit ,nu am cuvinte ,nu's cum ii gasesc eu asa pe toti... deci marti am facut celioscopia,a venit la mine si mi-a zis trompe permeabile,a vazut ca inca delirez de la anestezie,mi-a zis vorbim miine,eu,pling ca prostuta si ii zic ca eu voiam sa aiba aderente sa cred ca de acolo e problema ![]() a 2a zi imi revenii cu capul pe umeri si imi zice ca mai merita incercatdeci azi cind am plecat am vorbit mai mult cu el si el e dr care daca nu ai sanse iti spune scurt in fata (v-am zis ca mi-a zis la prima consultatie de adoptie) si mi-a zis ca mai merita incercat ca trompele sint permeabile si aderentele de endometrioza de pe ov drept sint asezate asa in fel incit nu impiedica ovulatia... mi-a dat CD sa vada si dr meu ,eu i-am zis ca as face o inseminare cu el poate imi poarta noroc ,dar mi-a placut f mult la el cind mi-a zis sa termin ce am inceput acolo si apoi sa incerc la el, daca nu reusesc mi-a inspirat f multa incredere ,un dr deosebit,mi-a zis sa-l sun de cite ori am o nelamurire,imi va raspunde cu placere intr-un cuv sint fericita,am intilnit atitea fete care m-au laudat pt curajul meu o sa va pov cum e si cu preturile de la Omini Iasi pt sperma,acum nu mai pot... dar vreau sa o felicit pe yarrina ,doamne ajuta sa fie cu noroc si lui gabi ii tin pumnii va pup pe absolut toate dumnezeu ma va ajuta ![]() |
Bytzi, felicitari pt vestile bune!!!!!

Ne bucuram tare mult pt tine. Asa, capul sus, bravo! Nu te lasa!
alexia_ada spune:
hello fetele mele 
a mai trecut o saptamna 
Bytzi 
foarte mult mi-au placut vestile cu care te-ai intors ...Doamne ajuta si poate peste cateva luni incerci inseminarea 
Yarrina
hai ca saptamana ce vine faci testul ! sper sa vii cu vestea cea mare
iti tin pumnii!
ptr toate fetele cate un pupic si un wk relaxant
!
bytzi spune:
buna dragutele mele
eu am vorbit aseara cu dr Ispasoiu,era atit de curios de rezultat...
dar din pacate am discutat mai multe si se pare ca sansele sint aceleasi,mi-a zis din start sa plec la drum cu un optimism moderat
dr mi-a zis ca daca la laparo totul arata ok ,folicul si endometru tot timpul arata frumos,ovulatia avea loc,pur si simplu la mine nu este sa fie
...
mi-a zis sa incercam inseminare imediat la CM urmator,nu trebuie sa mai pierdem timpul in cazul meu,mi-a mai zis sa fac stimulare cu 150 ui gonal pina in z8 poate obtinem 2 foliculi si daca va fi tot unul vom scadea doza la 75 ui/zi
dar eu i-am zis ca nu am de unde face rost de atitia bani si vom merge pe CM natural ,daca voi avea folicul
la mine si pe CM natural si cu 75ui gonal/zi si cu 150 ui gonal /zi foliculul avea aceleasi dimensiuni
dr un intelegator cum e el,a fost deacord pe CM natural deci fara closty ,fara estrogeni
eu i-am propus sa fac un trat cu estrogeni(cicloproginova) din z21 pina la CM pt endometru,dar nu a fost deloc deacord ,sa nu fac asa ceva,mi-a explicat el cum sta treaba dar nu prea am inteles mare lucru![]()
deci,acum urmeaza sa-mi lamuresc sotul sa facem ultima IA in August,mi-e atit de greu fiindca el a renuntat de la prima IA la Sibiu sa mai spere sau sa mai creada in ceva,lupta pt el s-a terminat atunci ,pur si simplu zice ca dumnezeu nu vrea sa fie ,dar a mers mai departe pt mine caci a vazut ca nu vreau sa renunt,mi-e frica sa nu-l ranesc cu obsesia mea de a avea copilul meu,i-am promis ca va fi ultima incercare,deci cum va vrea si va crede dumnezeu ca e mai bine asa se va intimpla
sa va mai zic ceva,eu am discutat cu dr odata de fiv pe CM natural pt cine nu raspunde la stimulare,dar din pacate preturile sint aceleasi la ei
eu i-am zis atunci ca la Giulesti FIV pe CM natural este pretul jum...si el a discutat cu cei de la clinica care pot lua astfel de hotariri sa faca niste kituri de reduceri pt FIV pe CM natural si ma gindesc ca poate si pt cine face mai multe fiv-uri,inseminari la ei(caci a zis kituri
),mi-a zis ca daca se rezolva ceva pina fac inseminarea ,ma anunta
,ce sa zic un dr care se gindeste si la noi
va pup si un weekend placut va doresc
dumnezeu ma va ajuta

si imi zice ca mai merita incercat