FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Aveti idee de ce se da duphaston dupa inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

inna multi multi pt tine si cel mic, ce fericiti tr sa fiti oridecateori il strangeti in brate

yarrina pt prolactina sau progesteron am si uitat de cand nu am mai facut IAD, pt sustinerea ei daca cumva ar fi carente si respectiv sustinerea sarciniii

Mergi la inceput

Montyana dar tu in ce stadiu esti acum?

Mergi la inceput

Ma cam doare burtica. Nu tare...din cand in cand....ba pe stanga ba pe dreapta...

Mergi la inceput

Bytzi te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

yarrina cum te mai simti? ai trecut durerile de burtica? te pupic si sa fi cumintica.

bytzi ce faci, cum te simti dupa operatie? te asteptam cu vesti bune si tot la fel de optimista ca si pana acum.

gabri-ela iti tin pumnii stransi si te asteptam cu vesti bune si foliculi cat mai grasuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

neatza
yarrina in ce zi eti cand faci testul

Mergi la inceput

Diana au trecut durerile de burtica...doar ma inteapa din cand in cand in schimb ma dor de nu mai pot. Am mai patit asa in perioada de dupa ovulatie dar parca nu asa intens si permanent.
Montyana abia pe 8 pot sa-mi fac. Cel putin asa m-s sfatuit dr. La 14 zile de la inseminare.
Bytzi hai la apel!

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

va pupic si va multumesc din suflet ca v-ati gindit la mine,v-am simtit alaturi de mine si le multumesc si scupelor care m-au sunat si mi-au fost aproape
am sa va dau o bataita ca deabia am ajuns de vre-o 3 ore acas'.... ca deabia stau intr-un colt de scaun ca sa citesc ce ati scris ..si ati scris asa de mult ca nu mai reuseam sa termin...daca m-ar vedea sotul acum vai de funduetul meu

deci deabia merg ...
am doar 2 taieturi,dr meu tare sa laudat de manopera lui ,ca a reusit sa-mi vizualizeze ambele trompe printr-o singura gaurica...dar bietul de el a patit cum faceam cu Ispasoiu il sunam odata pe zi,ca tre' sa-mi zica cei acolo
dr un om deosebit ,nu am cuvinte ,nu's cum ii gasesc eu asa pe toti...
deci marti am facut celioscopia,a venit la mine si mi-a zis trompe permeabile,a vazut ca inca delirez de la anestezie,mi-a zis vorbim miine,eu,pling ca prostuta si ii zic ca eu voiam sa aiba aderente sa cred ca de acolo e problema
a 2a zi imi revenii cu capul pe umeri veni dr la prima ora si imi da cadou CD -ul cu celioscopiasi imi zice ca mai merita incercat

deci azi cind am plecat am vorbit mai mult cu el si el e dr care daca nu ai sanse iti spune scurt in fata (v-am zis ca mi-a zis la prima consultatie de adoptie) si mi-a zis ca mai merita incercat ca trompele sint permeabile si aderentele de endometrioza de pe ov drept sint asezate asa in fel incit nu impiedica ovulatia...
mi-a dat CD sa vada si dr meu ,eu i-am zis ca as face o inseminare cu el poate imi poarta noroc ,dar mi-a placut f mult la el cind mi-a zis sa termin ce am inceput acolo si apoi sa incerc la el, daca nu reusesc
mi-a inspirat f multa incredere ,un dr deosebit,mi-a zis sa-l sun de cite ori am o nelamurire,imi va raspunde cu placere
intr-un cuv sint fericita,am intilnit atitea fete care m-au laudat pt curajul meu si mai ales ca noi cele de aici avem niste soti deosebiti

o sa va pov cum e si cu preturile de la Omini Iasi pt sperma,acum nu mai pot...
dar vreau sa o felicit pe yarrina ,doamne ajuta sa fie cu noroc
si lui gabi ii tin pumnii
va pup pe absolut toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput