FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)
Raspunsuri - Pagina 19
yarrina spune:
Bytzi, Raluca, Rodicuta
Va multumesc pentru incurajari. Am fost sa ma interesez in cat timp dau la noi rezultatul la BHCG si e 2 zile. Mie dr mi-a zis sa fac test sambata dar ma mananca dejtele sa-l fac joi-vineri. Sambata trag o fuga la munte si as vrea sa stiu daca e alba sau neagra, sa stiu daca am voie sau nu
.
bytzi spune:
yarrina,bhcg poti sa-l faci si joi ,ca oricum iese...eu asa l-am facut in z12,iti tin pumnii
dumnezeu ma va ajuta

gabri-ela spune:
Buna dimineata fetelor!!!!!
Ma bucur in sfarsit ca reusesc si eu sa va scriu. Aseara tarziu am ajuns acasa dar nu am mai fost in stare sa deschid calculatorul.
In primul rand, inainte sa va povestesc cum a fost, vreau sa va multumesc pt gandurile bune. Va pup si va iubesc pe toate
Dupa cum bine stiti, am plecat pt prima eco in Z9 unde mi-au fost gasiti trei foliculi de 12, unul cam de 11 si altii mai mici
Atunci mi-a fost crescuta doza de gonal. In Z 11 crescusera doar la 13.
Am continuat tratamentul, iar in Z 13 aveam unul de 16, doi de 17 si unul de 17,5
A doua zi am facut pregnilul in Z 14, iar in Z15 inseminarea.
Eu de fiecare data pe CM natural aveam cate un folicul, dar crestea mai repede, iar acum pe stimulare mai multi dar mai lenesi.
Dr m-a avertizat ca sunt sanse de sarcina multipla.
Si daca tot a venit vrb de dr, vreau sa va spun si eu ca sunt tare incantata de el, este UN OM SI UN DOCTOR EXTRAORDINAR si ma bucur tare mult ca am reusit sa ajung la el. Face totul cu foarte mult profesionalism si totodata cu daruire. Jos palaria pt el!
Vreau sa-i multumesc si lui bytzi pt recomandarea ei de a merge la acest dr

yarrina stai te rog linistita si nu mai cauta simtome. Hai ca ai sa vezi ca va fi bine. Nu mai plange si nu te mai necaji
bytzi spune:
gabi,deci deacum doar dumnezeu decinde pt voi,iti urez mult noroc si dumnezeu sa te ajute sa-ti implinesti visul
dumnezeu ma va ajuta

yarrina spune:
Gaby ma bucur ca te-ai intors asa incantata si increzatoare. Sa dea Domnu sa fie cu ochisori. 
gabri-ela spune:
bytzi, yarrina asa este.....deacum numai Dumnezeu poate decide pt noi. O sa vedem peste doua saptamani daca a venit si pt noi momentul de a deveni parinti. Ce a depins de noi am facut....deacum cu Dumnezeu inainte.
Va pupic dulce

bytzi spune:
gabi,am mai citit odata mesajul tau...ai avut 4 foliculi maturi!!!!am inteles bineeeeeeee,din 4 unu tre' sa fie,ai raspuns f bine la gonal....doamne ajuta sa reusesti
yarrina,mai ai un piculet pina la test,deja am si eu emotii...doamne ajuta
simonete,ce mai faci draguta mea,hai mai baga si tu putin nasucul pe aici
,ai luat o pauza sau scotocesti pe net solutii...
diana,disparusi?
eu aseara am discutat cu sotiorul meu si-mi zicea sa fac stimulare daca e mai bine asa ,eu nu prea as vrea sa mai dau 20 mil pe trat avind in vedere cum raspund eu la el,de fapt nici nu stiu cum e mai bine,poate voi avea o luna mai buna si voi avea si eu 2 foliculasi cu stimulare
asa mi-a zis si dr Ispasoiu...
luna asta voi incerca fara stimulare ,doar cu ceva naturiste pt endometru,in z9 voi face eco sa vedem ce va fi....as vrea sa-mi fac si un estradiol sa vad ce parere are si dr despre asta,in functie de val vom vedea daca fol contine sau nu ovocit
dar nu-mi iese din cap si FIV-ul pe CM natural,daca ar face si astia niste reduceri ,mai ca as mai amina inseminarea,mai pun ceva si as face FIV ...
va pupic pe toate
dumnezeu ma va ajuta