Va acuz !
Raspunsuri - Pagina 4
desprecopii spune:
cait - desigur. de asta e si posibila votarea.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Poate ca Huidu nu-si agreeaza socrul parvenit... sunt chiar mari sanse! Nici mie nu-mi place Huidu, si nici zisele lui nu-s deloc originale. Dar are dreptate, chit ca spune lucruri ras-cunoscute. Si e bine ca cineva le zice īnca, fie si Huidu. |
Nu spun ca n-are deloc dreptate. Desi nu sunt de acord cu "vai de tara de kkt, suntem cei mai retarzi de pe planeta, hai sa ne smulgem perii din cap in grup". Ai dreptate, cei care chiar meritau ascultati au cam disparut :(
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
P&ANA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellej Vad ca Huidu a devenit mare lider de opinie mai nou. Mai lipsesc Badea si laptopul cu om. Ma intreb daca dl. Huidu il include in manifest si pe tata socru, traseist politic si nouveau riche al epocii postdecembriste? Regret, dar dl. Huidu nu reprezinta pentru mine vreun model. Am voie sa afirm asta, sau voi fi taxata drept nesimtita? Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
Mai important este ecoul acestui tipat ,
abbi spune:
limbaj grosolan.......revolta se poate exprima si altfel!!!!!!!!
gabi, spui ca soc civila din ro a cam disparut.....cred ca nu a existat decat formal....ce sa dispara, cand deabia acum o inventam...
ankalaura spune:
citat din mesajul lui sirimie - sa atragi atentia celor care arunca pe jos mizerii cind ii vezi - sa mergi la vot ca sa se trieze clasa politica in functie de interesele tale nu ale lor - sa participi la protestele pentru abuzuri despre lucrari in parcuri, etc. - sa donezi bani pentru modernizarea spitalelor - sa nu te mai uiti la emisiuni imbecile care ii scot in fata pe oligofreni - sa nu mai citesti tabloide sau sa vizionezi emisiunile care scot in fata aberatii, sau la stirile nationale aberante, daca nu vor mai avea audienta vor disparea Si cred ca lista poate continua cu altele: - sa suni la 112 cind vezi copii care cersesc sau mame care cersesc cu copii in brate - sa suni la numarul de la tembelizor daca vezi un copil care nu merge la scoala - sa donezi ce poti cit poti celor defavorizati Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) |
Sirmie
- mie mi se pare ridicol sa fie nevoie sa se stranga 500 de mii de euro pt sectia de la Budimex prin sms, iar primaria sa dea 7 milioane de euro pentru tuns copacei si palntat panselute olandeze in 3 parcuri.
- nu stiu daca 112 considera asta apel de urgenta, pentru ca si politia ar putea patrula singura, ca doar intersectiile sunt pline. Nu este VOINTA, aia e problema. Problema nu este ca lumea nu semnaleaza copiii care cersesc. 112 s-ar putea sa te puna sa suni la politie, politia sa te plimbe prin legaturi si departamente.... Eu am patit-o de doua ori. N-am rezolvat nimic pana la urma.
- scoala este obligatorie? De cand? Eu stiam ca nu e obligatorie
Ma tem ca atitudinea generala, educatia asta de moda veche, este pricipalul vinovat, si nu atat indiferenta la care s-a ajuns.
Ma gandeam ca daca nu ar fi moda asta, sa iti creasca mama copilul, sa te ajute sora si matusa, ... poate angajatorii nu ar mai face abuzuri. Pai cine te angajeaza daca tu ai copil de luat de la gradinita la ora 5? Cucu!
Poate atunci s-ar lua in serios problema asta a creselor si a gradinitelor, poate s-ar schimba statutul (si calitatea!) cadrului didactic.
Ma tem insa ca daca nu donam noi la Budimex cu sms, primaria tot copacei o sa taie, tot de 7 milioane de euro. Cat sa doteze TOATE spitalele de copii din Bucuresti cu o gramada de chestii!
StMihaela spune:
citat din mesajul lui sirimie - sa atragi atentia celor care arunca pe jos mizerii cind ii vezi - sa mergi la vot ca sa se trieze clasa politica in functie de interesele tale nu ale lor - sa participi la protestele pentru abuzuri despre lucrari in parcuri, etc. - sa donezi bani pentru modernizarea spitalelor - sa nu te mai uiti la emisiuni imbecile care ii scot in fata pe oligofreni - sa nu mai citesti tabloide sau sa vizionezi emisiunile care scot in fata aberatii, sau la stirile nationale aberante, daca nu vor mai avea audienta vor disparea Si cred ca lista poate continua cu altele: - sa suni la 112 cind vezi copii care cersesc sau mame care cersesc cu copii in brate - sa suni la numarul de la tembelizor daca vezi un copil care nu merge la scoala - sa donezi ce poti cit poti celor defavorizati |
- sa atragi atentia celor care arunca pe jos mizerii cind ii vezi SI SA TE SCUIPE, SA TE FACA @#$@*%$# SI SA URLE DUPA TINE PE STRADA DE SA NU MAI STI UNDE SA TE ASCUNZI
Nu ai vazut niciodata om batut ca a incercat sa sara in ajutorul unei victime a unui furt? Ai vazut filmul "Da mai departe" - superb?
- sa mergi la vot ca sa se trieze clasa politica in functie de interesele tale nu ale lor SCHIMBI HOTII INRE EI CA NU AI ALTA VARIANRA SAU TE IMBOLNAVESTI CU NERVII CA TOTI AU VOTAT CA TINE SI AU IESIT CEILALTI !?
- sa participi la protestele pentru abuzuri despre lucrari in parcuri, etc. DIN CICLUL CAINII LATRA URSUL TRECE SAU SA NE ADUNAM CA SA NU STAM IMPRASTIATI
- sa donezi bani pentru modernizarea spitalelor, PE LANGA MILIOANELE PE CARE TI LE IA STATUL ORICUM DIN BUZUNAR SI CA, ODATA AJUNS IN SPITAL, SA AI PARTE DE ERORI MEDICALE, NEGLIJENTA SI NEPASARE
- sa suni la 112 cind vezi copii care cersesc sau mame care cersesc cu copii in brate SI VIN GARDIENII, II ALUNGA SI PESTE 10 MINUTE SUNT INAPOI
Donez hainutele copiilor la o organizatie cu mame singure, am dat bani unor mamici care aveau probleme cu copii, dar ce, cu astea se va schimba Romania? Nici vorba. Nu ma pot uita nici macar la stirile televiziunilor "serioase", sunt tot niste scursuri.
Toti sunt prieteni la nivel inalt si nici un bogat nu-l va infunda pe alt bogat. Cel mult ne pacalesc pana se stinge agitatia si apoi isi dau mana.
Ce putem face? Ma intreb in fiecare zi. Dar suntem obligati de legile statului sa-i platim din banii nostrii pe Hotii care ne conduc, sa lucram pentru un salariu de nimic la marii bogati sau cei care ne facem o afacere suntem ucisi din fasa de aparatul de represiune numit Ministerul de Finante.
Putem sa ne punem lunar banii de pensie in cont? NU
Putem sa ne asiguram banii de somaj in caz ca, doamne fereste... NU (ba mai mult, poti cotiza oricat, ca daca nu ai 6 luni in ultimul an stai pe sec)
Putem dona banii de sanatate la spitale? NU
Am cunoscut o femeie care dupa 20 de ani de cotizatii a ramas gravida in luna in care a ramas fara servici. Si-a primit Indemnizatia? NU! Nu mai avea ultimele 12 luni necesare! Nu intorci capul, ti-l intoarce LEGEA, Legea statului Roman, pana ti-l rupe.
Si atunci de ce NE ACUZA? Ne-am rupt gatul de atatea ori ca am ramas suciti.
Hai sa nu ne mai acuze si sa vina cu ceva CONCRET si VIABIL.
Atunci ies prima in fata si il aplaud.
Cred ca pentru asta o sa-mi iau iar Avertisment, puteti sa-mi inchideti contul daca asa credeti de cuviinta, dar nici aici, nici altndeva nu voi tacea si imi spun parerea: Serban Huidu, cu taticul Parlamentar, isi bate gura aiurea si dovedeste inca odata ca e un incapabil.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui abbi limbaj grosolan.......revolta se poate exprima si altfel!!!!!!!! gabi, spui ca soc civila din ro a cam disparut.....cred ca nu a existat decat formal....ce sa dispara, cand deabia acum o inventam... |
Ei, nici chiar asa... am avut si noi olecutza de societate civila, chiar daca era pricajita si vai de ea (daca comparam cu cea poloneza, sau ceheasca etc... da' stii tu... mai bine sa nu faci comparatii ).
Si poate a fost pricajita din motive obiective: de ex., cānd a aparut Doina Cornea īn ian.'90 la TVR, au sarit imediat "imeghebistii" si alte categorii de mare angajament sa o desfiinteze pe tradatoare , sa explice ca cine se ia dupe ea va vinde negresit tara ... adica peste tot dupa Cortina de Fier, masele isi sustineau si-si ascultau atent elitele - de unde si succesul ulterior, mai putin īn RO, unde Iliescu a reusit repede si cu brio sa dezbine si sa deruteze oamenii pe criterii proletare, de lupta de clasa .
Acum, avem societatea civila exact cāta si cum o meritam! ... cu tipi ca Bendeac si Huidu ... cam jenant pt. noi ca natie...
mina spune:
Cred ca Marius a postat textul pentru a reflecta pe marginea celor afirmate acolo. Ca Huidu are sau nu dreptul s-o spuna...eu ma abtin, pentru ca intr-adevar emisiunea lui a devenit "cam prea de tot" si pentru ca nu cred ca tocmai el n-ar avea banii de cotizatie la partidul bunului simt.
Trist este, insa, ca daca scriam eu sau altcineva la fel de anonim, textul de mai sus, era ignorat. Scris de Huidu, este citit, are ecou. Bun si asta, chiar daca ma cam tem ca a facut-o fiindca e la moda sa te vaiti despre tara de rahat....no offence dar eu chiar vad ca e o moda, si nu vorbesc despre forum ci despre ce vad zi de zi.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui StMihaela - sa atragi atentia celor care arunca pe jos mizerii cind ii vezi SI SA TE SCUIPE, SA TE FACA @#$@*%$# SI SA URLE DUPA TINE PE STRADA DE SA NU MAI STI UNDE SA TE ASCUNZI Nu ai vazut niciodata om batut ca a incercat sa sara in ajutorul unei victime a unui furt? Ai vazut filmul "Da mai departe" - superb? |
StMihaela, ai rezon, ce sa mai incoa' si-ncolo
Īti poti lua si-o scatoalca daca te iei de nu stiu ce burta verde care e nesimtit... iar ailalti te vor privi īn cel mai bun caz ca pe un bizar, daca nu cumva īl vor sustine pe grobianul, ca are gura mai mare ... iar daca intervine vreu domn īn vārsta īn favoarea ta, sigur se alege si el cu "huo, bosorog ramolit!" *
Deh, urmasii spirituali ai "imeghebistilor" de care ziceam adineauri - a se īntelege īn sens larg si metaforic, n-am absolut nimic cu ex-angajatii de la IMGB ...
* Denizel, scuze daca vorbesc urāt , dar am^pus ghilimele, si altminteri nici nu pot explica suficient de plastic sceneta
sirimie spune:
citat din mesajul lui ankalaura Sirmie - mie mi se pare ridicol sa fie nevoie sa se stranga 500 de mii de euro pt sectia de la Budimex prin sms, iar primaria sa dea 7 milioane de euro pentru tuns copacei si palntat panselute olandeze in 3 parcuri. |
si daca nu da nimeni pentru spital ce cidstoigi?
- nu stiu daca 112 considera asta apel de urgenta, pentru ca si politia ar putea patrula singura, ca doar intersectiile sunt pline. Nu este VOINTA, aia e problema. Problema nu este ca lumea nu semnaleaza copiii care cersesc. 112 s-ar putea sa te puna sa suni la politie, politia sa te plimbe prin legaturi si departamente.... Eu am patit-o de doua ori. N-am rezolvat nimic pana la urma. |
iti spun eu ce se intimpla pentru ca am facut-o. iti face automat legatura la politie, care spune ca trimite o patrula. rezultat: 3 zile nu mai cerseste acolo. daca toata lumea face asta, ajung sa nu mai aiba unde cersi
- scoala este obligatorie? De cand? Eu stiam ca nu e obligatorie |
sint unii copii care nu au bani sa mearga la scoala. daca ii ajuta fundatia respectiva vor merge
Ma tem ca atitudinea generala, educatia asta de moda veche, este pricipalul vinovat, si nu atat indiferenta la care s-a ajuns. |
atitudinea de resemnare, ca nu e nimic de facut, e cea mai paguboasa
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei