Va acuz !
Raspunsuri - Pagina 2
P&ANA spune:
Rufus , vorbesti serios? sunt persoane multumite se starea asta ? Si se cred patrioti pe deasupra ? OMG
Adica tii la cineva si de atata iubire il droghezi in fiecare zi! cam asa vine:)
Nu am citit pe alte subiecte , de asta sunt mirata .
sirimie spune:
Bineinteles ca toata lumea de aici e la fel de revoltata de starea de fapt
Dar sa spuna fiecare un exemplu de actiune pe care a facut-o ca sa o schimbe. Serban Huidu o schimba postind asemenea lucruri controversate care sa te puna pe ginduri. Multa lume nu simte nimic ce ar fi de facut. Nici macar de mers la vot. El are dreptate.
Dar nu se poate generaliza. Nu toti cei care au bun simt sint indiferenti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina71 Rufus , vorbesti serios? sunt persoane multumite se starea asta ? |
Nu numai multumiti...de-a dreptul fericiti!
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/857886/Romania-locul-70-in-topul-fericirii/
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mychydutza spune:
DA! are dreptate! stim toti asta! o simtzim pe propria piele! dar ce dreaq sa facem?????????????? sa emigram, binentzeles!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
sirimie spune:
Eu calc haine asa ca imi vin tot felul de idei despre asta
O discutie care merita este nu despre "va acuz pentru ca nu faceti nimic" ci despre ce putem noi face pentru ca starea de fapt care revolta sa se schimbe.
Eu am niste puncte punctuale relativ la revoltele din www.serbanhuidu.ro/2009/va-acuz-de-m-am-saturat-de-romania/" target="_blank">postare
- sa atragi atentia celor care arunca pe jos mizerii cind ii vezi
- sa mergi la vot ca sa se trieze clasa politica in functie de interesele tale nu ale lor
- sa participi la protestele pentru abuzuri despre lucrari in parcuri, etc.
- sa donezi bani pentru modernizarea spitalelor
- sa nu te mai uiti la emisiuni imbecile care ii scot in fata pe oligofreni
- sa nu mai citesti tabloide sau sa vizionezi emisiunile care scot in fata aberatii, sau la stirile nationale aberante, daca nu vor mai avea audienta vor disparea
Si cred ca lista poate continua cu altele:
- sa suni la 112 cind vezi copii care cersesc sau mame care cersesc cu copii in brate
- sa suni la numarul de la tembelizor daca vezi un copil care nu merge la scoala
- sa donezi ce poti cit poti celor defavorizati
poate continuati voi lista
Am blog si poze in album
Despre Andrei
kariguld spune:
citat din mesajul lui sirimie - sa atragi atentia celor care arunca pe jos mizerii cind ii vezi - sa mergi la vot ca sa se trieze clasa politica in functie de interesele tale nu ale lor - sa participi la protestele pentru abuzuri despre lucrari in parcuri, etc. - sa donezi bani pentru modernizarea spitalelor - sa nu te mai uiti la emisiuni imbecile care ii scot in fata pe oligofreni - sa nu mai citesti tabloide sau sa vizionezi emisiunile care scot in fata aberatii, sau la stirile nationale aberante, daca nu vor mai avea audienta vor disparea Si cred ca lista poate continua cu altele: - sa suni la 112 cind vezi copii care cersesc sau mame care cersesc cu copii in brate - sa suni la numarul de la tembelizor daca vezi un copil care nu merge la scoala - sa donezi ce poti cit poti celor defavorizati |
hai ca astea sunt lucruri de gradinita...ceva mai cu substanta, mers mai in adancul lucrurilor. la baza, la radacina....ca nu se schimba nimik, te asigur eu daca ii spui lui nea'caisa sa nu mai arunce hartii pe jos. din experienta spun!
am buletinul din Ro, plin de vize ca am votat!
am donat bani....
am sunat la 112
m-am implicat in ajutorarea copiilor care nu mergeau la scoala
nu ma uitam la tv, sincer
.....
......
si altii au facut si fac asta.....
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ina_nz spune:
citat din mesajul lui alina71 Rufus , vorbesti serios? sunt persoane multumite se starea asta ? Si se cred patrioti pe deasupra ? OMG Adica tii la cineva si de atata iubire il droghezi in fiecare zi! cam asa vine:) Nu am citit pe alte subiecte , de asta sunt mirata . |
Pai sa vezi ce de multumiti sunt pe vreo 60 de pagini la subiectul "Cum e in Romania?"
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
desprecopii spune:
mda... nu vedeti ca deja au inceput unii sa voteze drept de interes minim si slaba calitate acest topic ....
cam asa fac toti cei fara argumente ...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
hai ca astea sunt lucruri de gradinita...ceva mai cu substanta, mers mai in adancul lucrurilor. la baza, la radacina....ca nu se schimba nimik, te asigur eu daca ii spui lui nea'caisa sa nu mai arunce hartii pe jos. din experienta spun! am buletinul din Ro, plin de vize ca am votat! am donat bani.... am sunat la 112 m-am implicat in ajutorarea copiilor care nu mergeau la scoala nu ma uitam la tv, sincer ..... ...... si altii au facut si fac asta..... |
foarte bine ca ai facut, daca ar face toata lumea am trai mai bine nu?
eu cred ca daca toata lumea ar avea bun simt nu ar mai stirni revolta lui huidu. deci - primul lucru de facut e sa ai bun simt. si e de substanta, iti garantez eu
poti oricum sa zici si tu alte lucruri mai de substanta care sint de facut.
Am blog si poze in album
Despre Andrei
marius spune:
citat din mesajul lui desprecopii mda... nu vedeti ca deja au inceput unii sa voteze drept de interes minim si slaba calitate acest topic .... cam asa fac toti cei fara argumente ... Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
In alta parte am promis ca am sa acuz. Si nu voi fi singurul.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa