Va acuz !
Raspunsuri - Pagina 12
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu ...No la noi e altfelu' ca tre sa fim bengosi chiar daca nu am contribuit cu un sfantz la ea si ne-o dadu taicutul moca sau chiar daca nu am bani de benzina nici cat sa merg pana la colt,tre sa am parcata-n fatza scarii blocului o racheta cu cat mai multe w-uri,x-uri,s-uri si ce se mai inventeaza.Ce daca personal nu stiu sa trec strada, daramite sa conduc un bolid. |
Ar merita sa avem un topic aparte: "ce trasaturi de caracter reflecta masinile romānilor" - sau ceva de genu' :)
marius spune:
Eliza5 - cu atat mai mult atunci.
Gabi3604 - si ceea ce ai scris tu este in esenta reluarea subiectului acestui topic si o parte din tread-ul _ Cum este Romania din aceeasi sectiune.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui marius Eliza5 - cu atat mai mult atunci. Gabi3604 - si ceea ce ai scris tu este in esenta reluarea subiectului acestui topic si o parte din tread-ul _ Cum este Romania din aceeasi sectiune. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
n-am prea dat pe-acolo, scuze
dana d spune:
Kariguld, sa nu-mi spui ca si in Afganistan e mai bine ca in Romania ca chiar imi...... in ea de tara.
Pe mine nu ma deranjeaza atat de mult saracia si mizeria si lipsurile cat ma deranjeaza hotia de la varf si nesimtirea de jos. Cand stiu ca in fiecare zi alesii nostri ne fura in diferite moduri, noi platim impozitele constiinciosi sau doar fortati de lege si pe ei legea nu-i obliga la nimic, nici macar sa ne foloseasca banii corect si in folosul nostru cei care ne-am rupt de la gura ca sa fim corecti.
Exact, pute a coruptie in tara asta mai rau ca oriunde dar nu au prins niciunul pt ca o mana spala pe alta si folosele se impart intre ei iar noi prostimea.... ori inchidem ochii si ne facem ca nu vedem, ori facem spume la gura degeaba, ori ne caram care unde putem sa platim impozite la altii care stiu ce sa faca cu ele si sa participam la evoluarea altor tari care stiu sa-si aprecieze valorile.
Poate pentru mine e prea tarziu.... dar pt copii mei nu, asa ca ii cresc ca sa plece, ii educ in scopul asta... si poate intr-o zi, cand voi iesi la pensie si voi avea copiii aranjati in Canada, o sa vand tot si o sa ma mut cu tot acolo si o sa ma bucur ca Romania a mai pierdut niste bani si niste platitori de impozite.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui Rufus in general, cand te plangi de ceva, nu-i musai sa vii si cu exemplele de bine, nu era vorba ca te plangi in ziar sau in privat. Acum m-ai inteles? |
huh... recunosc.. n-am inteles
in sensul ca eu credeam ca e o diferenta intre a te plange in privat si a te plange in ziare
Guestus spune:
In afara sa se umple 400 de ziare cu plingeri de ce nu se merge nene la vot...sa stii ce votezi..pe cine votezi..sa te lupti cu aia in sala de sedinte...sa participi efectiv..dedicat
De asta e nevoie....e greu...dar cineva trebuie sa o faca...si ala esti chiar tu.
Merg 10% la vot...si restul care nu merge sta sa-si scrie durerile dupa.
kariguld spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Eu iti sugerez un raspuns pentru ei, dar tu nu stiu daca vei dori sa il transmiti: "Atunci cand voi veti face cu adevarat ceva pentru asta. Atunci cand nu veti mai astepta ca statul, politicienii, mama, tata, etc. sa faca ceva pentru voi in locul vostru!". Ei, ce zici de acest raspuns? Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
da ce mi-ai citit gandurile!
asta le-am spus mereu, dar...dar...stii si tu prea bine ca nu depinde numai de ei! sunt multi factori, care tin de autoritati, de oameni care de regula marginalizeaza copii strazii deveniti adulti. si crede-ma, multi din ei fac voluntariat la greu, in diferite fundatii, sau ajuta familiile varstnice, in schimbul unei portii de mancare.
sunt multe de spus.....
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
citat din mesajul lui dana d Kariguld, sa nu-mi spui ca si in Afganistan e mai bine ca in Romania ca chiar imi...... in ea de tara. |
NU! NU!
Locuiesc in Deutschland.
tara scrisa acolo...e asa....
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
sirimie spune:
citat din mesajul lui marius Care mama, care tata? Pe de alta parte un stat care administreaza corect, toti cetatenii chiar si cei care nu si-au cunoscut niciodata mama sau tata, sau i-au cunoscut insa din punct de vedere moral, material nu i-au cunsoscut trebuie sa le ofere sansa sociala. A nu se intelege substitut la munca. Insa in mod real exista persoane care sunt defavorizate social si fara a avea cea mai mica vina. Si ei sunt cetateni ai aceluiasi stat si trebuie solutionata si posibilitatea lor de a trai demn. Un raspuns de genul nu te astepta de la mine sa fac ceva pt tine nu este o solutie si vine de la cei care nu cunosc problemele sociale pentru simplul motiv ca viata nu le-a rezervat astfel de variante. Nu spun asta din spirit critic ci doar din spirit de sistem. Socialul cuprinde TOTI cetatenii. Si in mod egal. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
"statul" e ceva abstract, de fapt. e gestionat de oameni care merg la servici, care sint mai mult sau mai putin competenti sau bine intentionati. noi astialalti avem de facut ceva la fel de important ca si statul daca vrem sa ne fie noua tuturor mai bine.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
P&ANA spune:
citat din mesajul lui Guestus In afara sa se umple 400 de ziare cu plingeri de ce nu se merge nene la vot...sa stii ce votezi..pe cine votezi..sa te lupti cu aia in sala de sedinte...sa participi efectiv..dedicat De asta e nevoie....e greu...dar cineva trebuie sa o faca...si ala esti chiar tu. Merg 10% la vot...si restul care nu merge sta sa-si scrie durerile dupa. |
Pai cu cine sa votezi ? Eu am renuntat sa mai urmaresc orice dezbatere politica ,stiri, comentarii asa ca nu stiu daca a aparut acel om care sa exprime incredere si intr-adevar sa faca ceva
in naivitatea mea ,credeam ca a te inscrie intr-un pardit inseamna sa crezi in acea doctrina fie ea liberala,sociala etc.. dar am ramas uimita cand am vazut in parlament un personaj pe care eu nu l-as angaja nici pe post de portar (il cunosc ca un om fara caracter si care nu face nimic fara spaga)
Si atata tipm cat personaje de felul acesta stabilesc legi (va imaginati ce legi) nu putem iesi din tunel.
Avem nevoie in primul rand de lideri politici tehnocrati si desigur curati care sa formeze o clasa politica adevarata.