Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, sunt putin panicata, am cam 2 sapt de cand am inceput tratamentul cu diphereline si sangerez. e grav?e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Beatrice... nu fi ingrijorata, e normal sa ai sangerare la inceputul tratamentului, scrie chiar si in prospect, oricum nu trebuie sa-l bagi in seama, tu iti faci tratamentul cand trebuie ,la 4 saptamani.Incearca sa nu mai stai stresata, e o perioada buna sa te relaxezi, fara grija zilei 1.Cu pregatirile de nunta cum stai?

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Chiar daca este off-topic, sunt emotionata ca am pus cun civila acum in august. Mersi de intrebare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Romanitza felicitari iubita, sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

BEATRISsi eu am fost diagnosticata cu displazie mamara fibrochistica prin punctie si nu mi sa dat nici un tratament deoarece urma ca luna urmatoare sa incep tratamentul cu Dipherelin pentru endometrioza diagnosticata prin laparo si mia spus doctorul ca asta este cel mai bun tratament si pentru sani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor
m-am intors si eu cu laparoscopia facuta
deci trompe permeabile
si 2 aderente micute de endometrioza tot pe ov drept asezate in asa fel incit nu impiedica ovulatia
mi-am intrebat dr cum as avea sanse mai mari ,o inseminare imediat dupa laparo sau trat cu dipherelin
el mi-a zis ca nu imi mai recomanda dipherelin caci endometroza care a vazut-o nu este activa si mai bine incerc o inseminare la CM urmator...
acum ma intreb ce sanse as mai avea la o inca inseminare avind in vedere ca totul e ca si inainte
el mi-a zis dupa cum a vazut ca sta situatia ,ca mai merita incercat
va pup pe toate si va multumesc de ajutorul acordat

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor,
Bytzi cu cine ai facut laparoscopia? si eu va trebui sa o fac in curind... cum a decurs totul?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

adrianaady,eu am facut laparo la Iasi sint f bine ,am doar 2 incizii f mici...
la Buc ti-l rec cu caldura pe dr Ion Ionuut de la Giulesti,un dr si un om deosebit

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Bytzi multumesc frumos de raspuns draga mea.
Sa iti ajute Dzeu si sa iti trimita un copilas sanatos si frumos, care sa iti bucure sufletelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

buna fetelor

mi-am intrebat dr cum as avea sanse mai mari ,o inseminare imediat dupa laparo sau trat cu dipherelin
el mi-a zis ca nu imi mai recomanda dipherelin caci endometroza care a vazut-o nu este activa si mai bine incerc o inseminare la CM urmator...

dumnezeu ma va ajuta

Multa bafta, Bytzi, sa fie cu noroc!

Si apropo de facut/ nefacut tratament, uite ce am gasit eu: http://www.drmalpani.com/dangerous-infertility-treatments.htm
Din asta rezulta ca pt situatia noastra (si alte proceduri gen IA, FIV), tratamentul cu dipherelin nu e cea mai buna optiune...

Mergi la inceput