Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)
Raspunsuri - Pagina 18
monimo spune:
Servus dragelor!
Multumesc de primire si imi cer iertare ca inca nu va cunosc. salut fetele care le stiu de la rugaciune..magdita mada 
Romanitza felicitari din suflet...sa va bucurati de bb sa creasca sanatoasa si voioasa! 
am 33 de ani anu trecut in noiembrie m-am operat la cluj de laparo...nu ma durea la CM dar bb nu mai venea..dupa o pierdere in 2006. asa m-au descoperit. dupa laparo 4 luni de zoladex in care singura reactie aiurea au fost niste bufeuri groaznice....iar acum asteptam minunea..si ma umflu in fiecare luna de atunci si ma dezumflu...dupa pasti am inceput ofensiva. da no..cu rabdarea treci marea si cu incredere si credinta. mai multe nu am facut..fiv-uri analize complicate...numa citesc pe la voi si incerc sa mai invat..am zis ca las sa treaca vara...apoi mai vedem..ma duc si eu sa ma mai caut....
am mai luat exctract zmeur si coacaz....spuneti-mi voi cum se ia exact ca l-am luat cam dupa ureche. va pup cu drag si va pun niste poze dintr-un miniconcediu de 4 zile sa ne mai cunoastem...
http://picasaweb.google.com/ungurmihai/SfGheorgheAiudPrislopSighisoara_2326072009#
beatrice75 spune:
Sa inteleg ca nimeni nu are dispazie mamara si in acelasi timp sa faca si tratamentul cu diphereline?
Monica9 spune:
Romanitza felicitari, sa va traiasca bebelusa si sa va aduca numai bucurii!
Aerlilian imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat, nu mi-a venit sa cred, sper ca esti mai bine, o sa vezi ca data viitoare va fi bine, trebuie sa fie bine.
In rest nu prea stiu ce ati mai facut ca aproape de 2 saptamani stau in pat, mi s-a dechis colul, nu de tot, numai partea de sus si partea inchisa era cam scurt, 2.2 cm care in cateva zile a ajuns la 1.7 cm asa ca saptamana trecuta marti mi-au facut cerclaj. Acum mi-e tare frica, dupa cerclaj am colul partea inchisa 3.1 cm, sper sa stea asa si sa nu se faca si mai rau. Asa de speriata sunt, dar sper sa fie bine si sa pot duce sarcina pana aproape de termen.
Va pup si va doresc numai bine si multe teste pozitive.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
21+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
aerlilian spune:
Monica , si eu m-am gandit mult la ine in ultima vreme...Noi care am facut prima laparo aproape in acelasi timp...Acum eu sunt la a doua laparo, cu urmarile pe care le stii iar tu esti la al doilea copil...Asa a vrut viata pentru mine...Nici nu stiu ce sa zic.Am momente de optimism,apoi am caderi bruste si episoade de plans...Te rog sa ai grija de tine,sa stai cumintica in pat si sa o aduci pe lume in siguranta pe surioara Rebecai.Si poate ne spui si la ce nume te-ai gandit!
Romanitza ,sa va traiasca minunea!!!In sfarsit o veste buna dupa multe altele rele!

Lucic ,tu chiar ai uitat ca te-am declarat "gerovitalul" meu?Am nevoie de o doza!!!
Alexia ,de cate ori imi vine sa plang,deschid calculatorul si citesc pm-ul tau.Si ma incurajez ca se va putea si la mine!
Mada , mi-e tare bine sa te stiu in "zona"...

ana-alexia spune:
Romanitza, felicitari! Sa va traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Multa sanatate si toate cele bune si voua, parintilor!

Beatrice
si eu am fost diagnosticata cu displazie mamara (am facut si tratament candva), dar nu am facut dipheriline, asa ca nu-ti pot spune ce efecte are acesta in caz de displazie mamara.
Lucialu
fetele!
Magditza
multumesc pentru aprecieri!
Mada23, Aerlilian, Cristy, AditzaC, Fireyes, Xdidi, Panseluta, Monimo 

Alexia28
Monica9
sa aveti grija de voi!
mada23 spune:
Monimo....
nu pot sa-ti spun bine ai venit , insa bine ne-ai gasit merge
imi pare rau ca din ce mai multe persoane au nesuferita asta de boala.Frumoase pozici, multumim 
Doamne ajuta sa nu stai prea mult pe aici sa te duci fugutza la odisee 
Monicule...
of imi pare rau
dar stai in patutz si o sa fie bine, ai grija de tine,respecta cu strictete ce a spus medicul. Pup fetele.
pentru fete
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
xdidi spune:
salutare ce faceti?
eu am fost la d-na endocrinolog, ca mi-a spus ca am speriat-o cu endometrioza mea si mi-a dat niste analize de facut in ziua 2,3FSH si inca 3analize; ca cica dupa inca 10 zile de duphaston imi va veni am inceput astazi si astept vesti bune de la analize, ca medicii sunt cam rezervati in ceeea ce priveste o sarcina.....nush ce sa zic toti te dezarmeaza.....acum mama are o prietena in sistemul medical din italia si cica ar fi o clinica foarte tare in verona unde se fac stimulari si ca as putea sa merg acolo dupa 1 sept.....sper sa nu mai fie nevoie.
va puuup si bafta 

didi