Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Doamnelor si doamnelor(ca domni nu avem pe aici):anunt importantavem BBisoara nou-nouta:
"Vesti de la Romanitza: duminica la 5:26 p.m. s-a nascut bebe Mara Nicole - 3.7 Kg. Mami si bebelina sunt bine, papa se iubesc"
Felicitari mami Romanitza si aici!Numai bine va dorim, sa fiti sanatoase amandoua si Bun venit BB Mara Nicole in lumea noastra!

Alexia m-am uitat la una cutie elevit din dotare(pe care nu le mai iau ) si scrie ca o caps contine 15 mg de vit E, fata de Omega 3 de la DH care are doar 12 mg,deci e ft bine, nici un pericol

Revin mai tarziu.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fete dulci, va pup pe toate...
Eu nu reusesc sa iau dipherelinul compensat pt ca mi-au gresit biposia la spital, adica nu scrie clar pe rezultatul biopsiei, endometrioza, asa ca la recomanadarea medicului, am luat lamele si le-am dus la o clinica privata unde am mai dat 300Ron si unde rezultatul dureaza 2 saptamani.Am inteles ca acum injectiile ar fi chiar gratuite, va dati seama si eu le iau la pret intreg pt ca mereu apare..............altceva.
De la injectii simt o jena la sanisoi...eu am dispalzie mamara bilaterala, as vrea sa va intreb: Este vreo fata in cazul meu?care sa fi avut/sa aiba dispazie mamara si care sa faca dipherelin-ul?Cum s-a descurcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Romanitzule..... sa iti traiasca printzesa frumoasa,sa fie sanatoasa,papaciasa si sa asculte de mami si tati, FELICITARI dragi parinti, ma bucur mult pentru voi

Lushicule... multumim mult de vesti, am un golishor in stomacel de emotie, ca acushi iti vine randul

multi pentru fetele mele dragi

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Romanitzule, bravos!

Aditza, ai venit din Delta?Tu esti in cazul meu, nu?

Mergi la inceput

am uitat, mai, Aditza ca tu iti faci de cap prin Delta tot CO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Romanitza, felicitari mamico, sa-ti traiasca bebelasul, sa fie sanatos, mancacios, necolicos, sa fiti fericiti si sa va bucurati de el

Lucicule te cam speriasi vad eu, urmezi, urmezi mai e un pic saru mana ca te interesezi pt mine, eu elevit nu mai iau de data asta ca ma fac cat casa deci e ok omega

Aerlilian DD e darnic o sa vezi, e darnic cu toate fetele inimoase de aici

pupicei

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 13 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
FELICITARI Romaniza si santate multa la amandoua, ca restul le ve-ti face voi....
Eu am reusit sa-mifac programare la endocrinolog, la dr.corina neamtu si chiar maine, adica extrem de repede sa vedem ce imi va zice si ea.......va pup si bafta la liniute
lucic mai e putin , sanatate multa

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Panseluta, imi pare rau sa aud povestea ta care asteapta inca un happy end...
Pot insa sa iti spun ca doar FSH nu e un indicator f relevant, tot profilul hormonal conteaza.In plus (cum e cazul meu), FSH si restul hormonilor arata f bine (chiar dupa 3 stimulari), inhibina B iarasi, are valori mnai mult decat bune... Problema cu acesti hormoni este ca pot fluctua f mult (in functie de perioada de cm, de diverse intamplate in organism, stres,etc.). Aparent, exista un singur marker pt rezerva ovariana care nu variaza in functie de perioada de cm sau alti indicatori: AMH=antimullerian hormone: http://www.advancedfertility.com/amh-fertility-test.htm
Totusi, relatia dintre AMH si rezerva ovariana nu este suficient de cunoscuta in prezent...
Dar deocamdata se pare ca este cel mai de incredere...

Din pacate, mie rezultatul la acest hormon mi-a iesit 0.6, ceea ce este f naspa... si asa se explica si rezultatul prost de la stimulari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Romanitza, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa va implineasca vietile !
Aditza, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Dar nu ne pierdem speranta, da? Trebuie sa se intample minunea pana la urma .
Fire, Maduzt, Lucic, Alexutza, Ioana, Cristy si toate fetele nementionate

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Salutare fetelor!

Lucialu si Fireyes, multam mult feed-back.
La detoxifiere m-am gandit si eu. Cu stresul...e mai greu. Sunt acum bagata pana-n gat in lucrarea de diploma, proiectul e greu, abia l-am inceput si ma iau cu mainile de cap, nu stiu cum ii voi faca fata, cum ma voi descurca.(Fac un Master aici pe bioinformatica si am avut 2 ani de chin! desi am invatat lucruri foarte interesante, la programare nu am fost niciodata buna). Asa ca de aici si toate grijile, tot stresul...

Mi-am propus macar sa imi fac un program riguros,sa incerc sa imi fac timp si pt altele, gen sport, relaxare, citit o carticica, etc.

FSHul de care povesteam nu mi-a iesit intotdeauna prost...din ceilalti hormoni estrogenul avea valori scazute, ceea ce insemna ca ovarele nu lucrau. Asa imi explicase doctorita.
Anti-Mueller Hormon l-am facut ...o sa mai intreb inca o data ce valoare a iesit, parca insa era buna.

Astept acum sa vad cu ce idei vine doctorita, ce plan de bataie propune. Nu sunt insa dispusa sa mai trec o data prin asa ceva, caci nu-i vad rostul.

numai bine tuturor!

Mergi la inceput