Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)
Raspunsuri - Pagina 16
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Mor de caldddd si aerul nu-mi mai functioneaza tocmai acum cand aveam mai mare nevoie
. Noi suntem bine am fost la eco si bb creste e bine, am facut si bitestul si asteptam rezultatul. Nu stiu ce este, s-ar putea pe 4 august cand merg sa aflam.
Lucicutule
ce putin mai ai, ma apuca emotiile, lasa ca tati o sa uite de oboseala cand o sa tina puiul in brate, eu ma uit la al meu sot cand vine din delegatie dupa o saptamana si oricat e de obosit, e o chicoteala la noi in casa, pitica sta numai calare pe el 'tati tati'. Vroiam sa te intreb ce fel de pastile cu omega 3 imi recomanzi sa incep sa iau, Biomarin e ok sau exista altceva mai bun? pup
Aerlilian ti-am trimis PM
bafta multa
Ioana ma bucur tare mult ca am vorbit de abia astept sa ne intalnim la noua locatie
Mada, Magdita, Cristy, Aditza si toate fetele
si va doresc un weekend racoros
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
13 +
prietene DC .
lucialu spune:
Alexia stiu ce zici cu caldura.Ieri mi-o fost rau,azi la fel.Ma doare burtica. Sunt dezbracata si cu un ventilator in nas si degeaba.De mancat mananc...nimic.Suntem terminate amandoua
Ma rog sa se faca seara odata si sa vina ploile alea. Am luat omega de la Biomarin plus-culmea cand il cautam si intrebam de el astea credeau ca vreau nu sh ce sare de mare
si cand am cerut alta firma ne-au dat Biomarin
, dupa care am revenit la Dopple Herz. Iau tot 1/zi dar are gramaj mai mare.Oricum acid folic am luat separat si acum si Maltoferul pe care-l iau contine acid folic.Omega iau de la DH ca mie imi pare ca sunt totusi cele mai bune si luam o cutie maaare,dam ft mult pe ea
,dar ne ajunge mai mult timp,ca ia si tati 2 caps/zi.Mamaaaa stati singurele si cate o saptamana?Eu as inebuni. Offff greu e!mai ales cand nu ai de ales.Cred si eu ca Nati chicoteste cu tati ei,doar sunt favoritii taticii pt fetite.Adevarati tovarasi de joaca si permisiuni multe,pe care o mami nu intotdeauna e dispusa sa le acorde![]()
Cristy cu codite impletite sa fie!![]()
Doamne ce mi-ar place sa va trag pe toate!Sa mai intram aici la o barfa mica
,sa nu mai vb ever de endo. Vb cu pupa sa puna o vb buna

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alexia28 spune:
Lucicule, Omega3 de la DH ii dau si eu sotului dar cu pauze ca are si vit E si parca nu e buna pt barbati si ma gandeam ca nu e buna nici pt mine daca are vit e dar daca tu zici ca e buna iau si eu atunci. Deci acid folic iau in continuare, nu intrerup acum din sapt 14? Parca la Nati nu am luat toata sarcina, nu mai stiu. Pup burtica si imi pare rau ca va simtiti asa rau de la caldura. Sa te hidratezi bine macar, baga pepene la greu, eu asta am mancat azi si pitica la fel![]()
de
13 +
prietene DC .
lucialu spune:
Alexia pe cutie scrie ca vit E continuta de 1 caps este de 36% din doza zilnica rec. El ia 2 caps si eu iau una(pt ca oricum are mai mult omega decat o caps de Biomarin).Nici al meu nu ia mereu, numa ce o inceput sa ia si chestia cu vit E era cu amendamente pt fertilitate(pe care sicner nu am respectat-o ca nu am fost convinsa),iar noi suntem gravizi
n-are ce oua sa ameteasca iar gigeii e mai bine sa fie ametiti, ca avem enterdictie
Vezi ca vb ca o necunoscatoare,asa judeca creerul meu,daca ai dubii mai cerceteste si daca gasesti vreun balaur la cum procedez je, trage-ma de urechi.![]()

my little sunshine
Panseluta spune:
Fireyes,
ca sa vezi ca exista un Dumnezeu, ieri chiar imi puneam intrebarea daca exista fete cu aceeasi problema ca a mea...si uite ca intru spontan chiar pe pagina nr.8, unde bytzi explica despre FSH crescut si reactie slaba la stimulare hormonala....deci exact cazul meu!
Bytzi, FSHul crescut ar insemna - imi explica dr.meu - ca intru la menopauza, ceea ce ar fi imposibil la o tanara de 33 de ani(hai 34 si o luna, recunosc!). Dr nu isi putea explica aceste valori, mai ales ca ele nu erau tot timpul crescute! adica o data iesea analiza bine, altadata valorile erau duble, triple! Mai mentionez insa ca aceste teste erau facute IN TIMPUL perioadei de stimulare, fapt ce iarasi m-a nedumirit, caci exact asta contine gonalul!(sau menogon, ca nu mai stiu). Am uitat insa intre timp sa intreb medicul, daca nu e si normal sa am valori ridicate, cand injectez FSH!
Eu am avut pana acum 3 stimulari: prima s-a finalizat cu 2 Ovule si am preferat sa merg mai departe cu punctia lor, sa le dau macar lor o sansa..celulele s-au fecundat dar nu divizat mai departe...asa ca ioc transfer! A doua stimulare a fost intrerupta ca intre timp aparuse un chist si se punea problema sa ma opereze....intre timp dispare chistul, asa ca am inceput a 3-a stimulare, finalizata tot cu 2 ovule, dar de data asta sanatoase, care aratau excelent dupa doua zile...deci m-au "invitat" la transfer...si dupa 15 zile de asteptare si emotii aflu ca nu sunt insarcinata.
Acum imi pun insa mari intrebari ce sa fac mai departe, caci vad ca nu voi reusi pe aceasta cale. Ovarele nu vor pur si simplu sa lucreze! Nu stiu fetelor cum stati voi cu stresul zilnic, dar eu am parte de el la greu...si ma gandesc ca si asta are un rol enorm in reusita. Nu stiu in ce directie sa o iau, sincer! Ma gandesc si la tratamente alternative...gen dieta naturista imp.endo, sport la greu, yoga, homeopatie sau mai stiu eu ce....nu stiu nici eu ce sa zic. Aveti voi idei sau ati intalnit persoane in astfel de situatii?
M-as bucura tare mult la un raspuns!
pupici tuturor si un Wend placut!
lucialu spune:
amu ni am halit.Ne-a adus tati croissante cu sunca si cascavel made by kaufland(noua mea dragoste),plus inca neste chestii reci cu rosii si ardei.Lesinam deja de foame,mancare calda pana deseara nu mai bag,ca ieri cand am reusit sa bag mi s-a facut iar rau
Si eu pana acum m-am indeletnicit cu lubenita si apa si ice tea.
Pupam fetele si surpriza din burtica
crec ca ma bag langa tati la patut, masculii dorm numa noi bantuim pe aici sa ne facem degestia![]()
aaa acid folic dap trebuie musai in primul trim dar poti continua si dupa, spusesem de el pt ca Biomarinul parca il are. Nici eu nu mai iau separat, ca am in pastiluta de fier,mai putin dar iaste.
Panselutza
ca sa vezi cum stai cu rezerva ovariana tre sa faci inhibina B si inca o chestie parca, oricum asta iti spune sigur cum stai nu FSH-ul.De la endo dam oute de proasta calitate, unele fete raspund ca tine la stimulari,adica nu prea raspund.Neaparat sa scapi de stres cumva,asta sigur iti pune piedici mari.Tratamentele naturiste cu flavonoide si Omega 3, plus o detoxifiere pe baza de consum de apa multa si transpiratie multa, cresc sansele mult la oute de calitatedupa detox.Eu anul trecut m-am detoxifiat intr-un mod neortodox dar mie mi-o facut bine si s-a vazut diferenta,chiar si acum in sarcina am luat kg si apa in corp dar nu mai am aspectul ala pe care-l au unii oameni bolnavi,asa umflati parca cu pompa
Cauta o metoda de detoxifiere buna si care sa dea rezultate.
my little sunshine
lucialu spune:
aaaa si renunta complet la dulciuri si fainoase pe per detoxifierii daca alegi sa o faci. Acuma vara merge cel mai bine faza cu bautul de apica multa si ajuta si transpiratul.Nu folosi baton din ala antiperspirant care tin glandele sudoripare astupate. Merge o crema de corp si bila. Sunt chestii banale dar fac diferenta.
my little sunshine
alexia28 spune:
Daaaa, saru mana, ma desteptai si eu acum, de aia nu am mai luat acid folic ca luam biomarin si am vazut ca are acid folic. Pai ai dreptate cu fertilitatea si vit E, ce ma mai intereseaza acum cu 2 copii, deci bagam amandoi omega de la DH. Somn usor, eu n-am cum sa bag ca pitica umbla prin casa, doar tati doarme, frate toata ziua a dormit, unde o baga atata somn si dl Tano la fel.
de
13 +
prietene DC .
aerlilian spune:
Alexia ,multumesc de explicatie si de incurajare in acelasi timp...Dar oare Dumnezeu va fi la fel de darnic si cu mine?

Lucic ,am inteles,ma voi pazi de rele cat voi putea!Da,recunosc,am avut indoieli in privinta lui T,cred ca pe undeva il condamnam pentru ce am patit,dar mi-am revizuit atitudinea,i-am multumit pentru faptul ca sunt in viata si...mergem mai departe.Lasandu-ma pe mine la o parte si ocupandu-ne putin de tine...tu consideri ca e frumos din partea ta sa nu vad si eu atata timp macar o poza de una bucata fata frumoasa si ochioasa,posesoare de burtica?Poate faci ceva in sensul asta,ca tare mi-ar placea...

Ioanatugs spune:
Lucialu si noi asteptam sa vedem la cine va pune pile bebelina ta!
Alexia28 si eu ma bucur mult iubita!
Zile racoroase va doresc si felicitari pentru rezultatele bune obtinute!
Aerlilian te mai sun eu!
Mada23 multumesc de urare iubita!
Ne-am luat singuri 2 saptamani de concediu si ne-am odihnit, iar de maine incepem munca la noua locatie.