Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu draga noastra, se apropie marea intalnire, ce frumos!!, pregatim pampoanele si tinem pumnii sa vina usor si repede in viata voastra si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume!
Magdita, Mada23, aerlilian, Fireyes, LilianaFi va pupic si eu pe toate!
AditzaC tin si eu pumnii sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetelor,

Va dau un link mai jos cu o poveste fff frumoasa, sa vedeti ca daca DD vrea, orice e posbil :
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1120

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ionicule... imi era dor , parca ai fost in vacanta, sau nu am retinut eu bine?v-ati relaxat?
Aditzu..
Cristy.... outzele sa nu mai produca chistuletze

pt fete

Magdutz... super tare povestioara, asa este

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

magditzule ms mult ...nu mai este nevoie de test au venit rusii ....asta e !!! ... imi pare rau ca nu ma pot bucura de CO , of am o bafta n-am vazut asa ceva !!!
mom ma simt oki ....astept sa vad cum va fi maine poimaine
ioana ...pup fata mumoasa ...ce faci cum esti ?
beatrice ...vacanta placuta

va multumesc tuturor pt sprijin si incurajari ....nu a fost sa fie nici luna asta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Tocmai am venit de la Tutu...Are omul asta un talent sa te incurajeze...In primul rand m-a flatat ca m-a recunoscut...M-a intrebat cum ma simt,si-a amintit cat de tare l-am speriat si mi-a repetat de trei ori cat de ghinionista am fost...ca el n-a mai vazut demult asa extrauterina...Sa mai aiba doar 1 cmm si sa nu mai vrea...Mi-a explicat ca de recidiva nu ma poate feri decat Dumnezeu, nici eu si nici el ca medic,nu avem cum sa evitam asta.Dar el considera ca am avut suficient ghinion si ca nu e cazul sa ma mai gandesc la alte nenorociri.Mi-a mai spus sa am grija la ce citesc apropos de procente de recidiva,pentru ca el poate sa-mi spuna cu ceritudine ca numarul sarcinilor normale de dupa o extrauterina (obtinute repede!),este mult mai mare decat numarul sarcinilor extrauterine recidivate...Ma rog,au fost o gramada de incurajari...Deja am folicul de 15 mm pe dreapta(partea mea sanatoasa!) in z9.A ramas ca ne vedem duminica dimineata la 8.30 la spital.Aaaaaaaaa...mi-a mai ramas din trompa stanga doar acel cm care mai era de parcurs.Este nefunctionala!Partea dreapta este ok si nu am endo!Va pup,cu mult drag!
Ioana,imi pare tare rau ca am ratatat apelul tau,dar am inceput serviciul deja si sunt destul de coplesita...
Lucic,incep sa am emotii pentru tine...Ce zici de spusele lui T?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

aditza, imi pare tare rau ca nu a fost luna asta, sa nu fii totusi tristuta, bucura-te de concediul ce vine, daca au venit azi, sigur o sa treaca zilele critice, iar atunci cand vei pleca in concediu, te vei simti bine. te pup cu drag
beatrice, si eu mi-am facut niste analize de sange pe care le-am primit azi si mi-a iesit lipsa de fier si anemie, asa ca am trecut pe tratament, cica pierd foarte mult fier la ciclu, se poate sa fie asa... efectele de la diphe o sa apara dupa a doua injectie, deocamdata este putin probabil sa simti ceva, sa dea dumnezeu sa ai cat mai putine efecte adverse
magdi, mada, fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

criss asa este ...zilele critice or sa treaca si sper sa ma simt bine dar oricum nu pot face baie , voi vedea eu . Abia astept sa merg si eu la Tutu sa vad care mai este tb pe acolo ca nu am mai facut o eco din februarie ....sa vedeti ce chestie ....masto am inceput sa iau de sambata trecuta , si am luat 30 pic dim si 30 seara, azi dim am uitat sa iau si gata a aparut si CM .........eu o sa il iau in continuare nu ? voi ati intrerupt pe perioada menstrei ? criss si u ai intrat in co ...sa profiti de el ca imediat vine perioada ovulatiei , gata bagajele ?

aerilian nici eu nu am trompa stanga .....ai avut ghinion dar si noroc ....doamne fereste de ceva mai rau.....asa cum a zis si tutu nu te mai gandi la lucruri mai rele de acum incolo . Si eu sunt cam disperata uneori cand ma gandesc ca am decat o trompa ....dar ma gandesc la alexia 28 care ne este mai mult decat un exemplu , are doua sarcinii la activ , bv ei , d-zeu sa o ajute !! O sa vina si randul nostru ....stiu ca e greu sa astepti , iti mananca toata energia asteptarea asta .

De azi sunt in co .....vaii cat este de bine

pupicei dulci tuturor

Mergi la inceput

aditza, nu intrerupe masto, ia-l in continuare, am auzit ca se ia pana la 7-8 luni, eu plec in concediu de luni intr-o saptamana, am amanat plecarea ca ne-a apucat renovarea unei camere unde vrem sa ne facem birou, iar muncitorul nu a putut sa vina decat de luni incolo, asa ca mai asteptam... unerori cred ca sunt nebuna si ca nu ma mai opresc niciodata... eu ma plang dar mi le fac cu mana mea, daca tot stau in bucuresti as vrea sa profit si sa ma duc vineri pe la tutu, cred ca as pica chiar in perioada ovulatiei... azi eram la farmacie si inaintea mea o fata a cerut un test de sarcina... si evident ca am inceput da fac tot felul de speculatii in mintea mea... oare nici ea nu o putea sa ramana sau din contra diseara ii va da vestea cea mare sotului... desi parea atat de calma incat nu am putut sa nu o invidiez. si am stat eu si m-am gandit: de ce nu se poate si la noi sa avem bebei asa usor cum pot majoritatea femeilor, de ce trebuie noi sa trecem prin toate necazurile astea? offf, fetelor iar ma apuca crizele... gata hai ca mai bine ma opresc. va pup si va urez un weekend super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Aerlilian eu zic ce zici tu.Adica nu conteaza parerea mea,conteaza sa fii tu linistita cu raspunsurile primite. Ca in orice e bine sa faci ceva cu sufletul impacat,daca meri cu inima indoita mai bine o lasi balta. E ft imp sa gasesti medicul in care sa ai incredere si spun asta pt ca detectasem oarece nelinisti la tine. Legat de recidive dansul stie mai bine ca mine, clar...legat de medicina in genere stie mai bineDar ai grija si tu de burtica, spun asta pt ca stiu doua cazuri personal...care desi aveau probleme cu trompitele stateau ft golase si se suprainflamau mereu, intrasera intr-un cerc vicios:operatii de desfundare si iar incercari nereusite.Si la ele spun eu ca era si vina lor ca chiar nu se menajau nici cu caratul chestiilor grele dupa op si nici nu incercau sa evite racelile. Stii cu ce sunt eu linisita acum pt tine?Ca ti-a spus ca nu ai endo.Daca a vazut burtica si spune dansul ca nu ai apai asa e. Bafta mare la linute, controleaza temerile!
Ioana mai avem un picut-piculet si predam stafetaSa vedem pe cine cheama BBlina dupa ea?Ca eu de tras trag,dar ea are pile mai mari la DD ca e curata si stie mai bine ca mami ce se intampla pe acolo pe Sus la sufletelele curate care asteapta sa fie aduse.
Alexia cum te mai simti? Cand afli ce asteptati? Felicitari pt naseala!Si nu ma mai lauda(ti) atata ca nu sunt batranul satului.Chiar nu fac nimic mai destept ca alta lume, sunt chestii simple,obisnuite.Oricum e cam greu chiar si cu vitaminele sa-l mai dreg ca daca duce lipsa de odihna, somn bun...Faza e ca noi il vom lua de fresh, cand vine BBlina contez pe ajutorul lui, vai de fundul lui ca nu stie une sa se mai imparta
Cristy deci vrei fetitaEu anul trecut cred ca am vizualizat fara sa-mi dau seama.Erau pozele alea pe stanga paginii cu BBlasi daca mai tii minte,tot posta DC-ul poze cu membrii.Si erau cateva fetite de care ma indragostisem efectivDumnezeu sa-ti ajute sa fie pe voia inimii tale!
Aditza ia masto fara intrerupere.Imi pare rau ca nu a fost de data asta!dar pana la urma tot va fi.Ai incredere.Bine ca vin rusnacii la timp ca si de aia e nevoie ca sa vina barza.CO placut!
Ana-Alexia tin pumnii sa se sparga chistuletul. Nu mai te invinovati atata cu mancatul.Asculta-ti inima,daca simti tu ca era mai ok la tine cu regim si poti, tine-l.Dar fara reprosuri cand mai papi delicatese, fa cum stii sa fii impacata.
Va pupacim pe toate!WE frumos!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

lucicut, o fetita cu coditze impletite...
edit: offf, mai rezista putin cu cadura asta ca au anuntat la tv ca din noaptea asta se mai racoreste

Mergi la inceput